Captain Mitchell
کاربر سایت
بنظرم یکم شما داری کم انصافی میکنی !!!
1- داستان KZ2 دقیقا مثل HS از پتانسیل و Story Basically قوی برخوردار بود ولی Guerrilla متاسفانه نتونست از داستانی که نوشته شده در ( خود بازی ) بهره خوبی ببره و به واقع میشه گفت که بازیسازان غربی نمیتونند مثل ژاپنی ها صحنه ها و Cut Scene های تاثیر گذار درست کنند
عزيز ... شما به متنی که نوشتم توجه کرديد ؟
از لحاظ منطقی امکان نداره يک افسر ( درست بود ؟ ) بياد رهبر اونها رو بکشه ... اونهم مسلح نبود!!!! يعنی چی ؟:smile:
شرمنده سعيد جان... اين داستان رو انگاری تو 2 روز نوشتن اونهم به دست چندتا هندی احساساتی !!!!
2- اتفاقا هوش مصنوعی یاران خودی تو این بازی بنظرم از همه FPS های دیگه بهتر کار شده بود . ببینید شما دارید یک بازی انجام میدید که مرکز ثقل داستان و همه چیز خود شما هستید اگر یاران خودی اونقدر قوی باشند که بتونند دشمنان رو از پای در بیارند دیگه نمیشه بازی !!!!!!
جناب... باور ميکنی يه مرحله بود... که بايد ميرفتيم طبقه بالا... بعد پاينش بمب ميزاشتيم به اون دستگاه ( يادم نمياد کدوم مرحله بود )
اونجا از اون ديوار اطراف بالا تير اندازی ميکردن ... بعد يک راهرو بود که ميرفتی از پله ها بالا...
شما باور ميکنی من بالای 15 بار ... اين هم تيمی بنده ميوفتاد .. بايد نجاتش ميدادم... اين فکر کنيد ... مثل احمق ها از پله ها ميرفتم بالا ... اون زخمی ميشد ... ميومدم نجاتش ...
دليلش اين بود که اين بيشعور دنبال من نميومد... ميرفت وسط محيط بدون کاور گيری اونها هم تير ميزدن...شده بودم عين اسانسور .... هی بالا... هی پايين!!!! آدم رو ياد اين فلسطينی ها مينداخت که حمله های تروريستی ميکنن... ميرن وسط دشمن!
عزيز ... اگه هوش مصنوعی مرغ رو ميزاشتن براش خيلی بهتر بود...:biggrin1:
حالا من fps مثالنميگم... ولی يکی از بهترين بازی های که انجام دادم ... tps هست اين بازی... Ghost Recon AW 2... من اين بازی رو 3 بار تا آخر با سخت ترين درجه رفتم و واقعاً لذت بردم...
البته دوستمون هم مثال خوبی زد ( COD4 ) ... من با اين بازی زندگی کردم... واقعاً از همه لحاظ عالی بود
يک مثال من بزنم برای هوش مصنوعی تو fps ميشه گفت : HF
واقعاً kz2 ... بازی خوبی بود اما ايراد هم داشت... اونهم ايراد های ناجور!!!! که واسه منی که بازی رو ميخرم ... 65$... من رو از خريدم راضی نکرد! ... ارزش بازی رو پايين اورد... خيلی پايين!
بی نظير... به بازی مثل : mgs، gta، گفته ميشه... نه kz2 ( نظر شخصيم هست )با یک بازی نسبتا کامل و بینظیر طرفیم
------
مرسی سعيد جان بابت پستت...
واقعاً اين مسئله KZ2 تو گلوم گير کرده بود...
هنوز تو شوک اون صحنه آخر بازی هستم... که چقد ابلهانه و مزخرف تموم شد...