KILLZONE 2 VS UNCHARTED 2

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

KILLZONE 2 VS UNCHARTED 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    81
کم کم دیگه میان بین فوتبال و Darksider هم نظر سنجی میزارن .
وحشتناک تایید میشه
چه وضعشه فقط نظر سنجی اینم شد نظر سنجی؟اینکارارو میکنید پست بالا بره؟خب که چی بشه؟وقتی توشون 2 تا پست مفیدم نیست
اینکارا از کیفیت فنی سایت کم میکنه جای اینکارا بحثای تخصصی و فنی راه بندازید

اين كه شد فيزيك تا حد زيادي!
ببین بیشتر در مورد گرافیک هست مثلا گرافیک توش رنگ بندی هم تاثیر داره اگر رنگ بندی کیلزون رو بخوای عالی هست و خیلی خوب هست ولی رنگ بندی انچارتد 2 اون هم خوب هست ولی توش رنگ های روشن مثلا رنگ سبز و ابی و زرد و قرمز کلا رنگ طبیعت واقعی به کار رفته ولی توی کیلزون شما میخوای وسط بازی جنگل واقعی دیدی؟!؟!رنگ طبیعت توش چه قدر به کار رفته بود؟؟پرنگ های خاکستری و سیاه و قهوه ای یعنی رنگ های مرده به کار رفته بود که باعث جزابیت بیشتر میشد و خیلی عالی بود این نظر من بود

وحشتناک تایید میشه
چه وضعشه فقط نظر سنجی اینم شد نظر سنجی؟اینکارارو میکنید پست بالا بره؟خب که چی بشه؟وقتی توشون 2 تا پست مفیدم نیست
اینکارا از کیفیت فنی سایت کم میکنه جای اینکارا بحثای تخصصی و فنی راه بندازید

دوستان اگر از یک تاپیک خوششون نمیاد میتونن پست ندن.
در ضمن در قوانین سایت هم ذکر شده که کاربر حق نداره که جملاتی از قبیل:این تاپیک تکراریه یا این تاپیک به درد نخوره یا باید پاک بشه بنویسه.

اگر کسی مشکلی با تاپیکی داره میتونید گزارش به مدیریت بده.

این تاپیک مقایسه بین بهترین گرافیکهای کنسولی تا الان هست و علت ایجاد این تاپیک هم اختلاف نظر در مورد بهترین گرافیک هست.

خب این بابا داره یه چیزی میگه که اصلا قابل قبول نیست,شما رو نمیگم, امیر MGS رو میگم...
بابا چی چی قابل قبول نیست شما وقتی داری بازی میکنی چه جوری تشخیص میدی گرافیکش خوب هست یا بده؟؟!!هر کردوم تو نوبه ی خودشون خوب هستند کلا هم کرافیک KILLZONE 2 بهتر هست شما چه جوری تشخیص میدی که گرافیک کدوم بهتره هست!؟!؟بگو

به نظر من هردو گرافیک برابری دارند ولی سبک گرافیکی این دو بازی با هم فرق داره و هر کس از یه فضا ممکنه خوشش بیاد واون بازیرو انتخاب کنه.:biggrin1:

شما یکم تو سایت ها تحقیق کنی و از حجم زیبای اینترنتت کم کنی بری سایتای بازیو ببینی دیگه این قدر این جا حرف الکی نمیزنی
عزیز من این چه حرفیه که شما میزانی‌. شما خودت قضاوت کن.کیل زون آنچنان محیط رو به چالش می‌کشید از هر لحاظ که حدو حساب نداره.از انفجار گرفته تا تخریب پذیری و اون جنگهای شلوغ.مرحله آخر رو که یادتون میاد.در ضمن هوش مصنوی کیل زن به مراتب بهتره. من خودم شخصاً بهunchartedعلاقه دارم ولی‌ کیل زون از نظر گرافیکی نمیگم حالا خیلی زیاد تره ولی‌ ازunchartedبیشتره.اینجا هم صحبت از ۲ بازی انحصاری است. که خدا رو شکر خبری از فن بازی نیست.ولی‌ باز من میگم از نظر فنی‌ کیللزون سر تره شاید از لحاظه هنری یکی‌ unchartedبپسنده .

شما یکم تو سایت ها تحقیق کنی و از حجم زیبای اینترنتت کم کنی بری سایتای بازیو ببینی دیگه این قدر این جا حرف الکی نمیزنی
شما نگران حجم زیبای انترنت من نباش شما خودت رو خسته میکنی 4 خط بنویسی.اره.؟؟زود یه خط مینویسی تموم!؟!؟بازم میگم هر فرد از یه نظر نگاه میکنه این نظر من بود این دیدگاه من بود گرافیک توی کیلزون به مراطب از انچارتد بیشتر هست .هوش مصنوعی هم که دوستمون گفت واقعا درست هست این ها همه عواملی هستند که گرافیک رو نشون میده.ممنون میشم شما هم نظر خودت رو بگی و دیدگاه خودت رو برای ما بیان کنی و ما احترام میگذاریم به دیدگاه شما فقط شما لطف کن دیگاهت رو بگو.ممنون

محیط کیلزون شلوغ تر و تعداد دشمن ها بیشتره در ضمن کیلزون از لحاظ تخریب پذیری یه سرو گردن با لا تره افکت های انفجار و particle effects و POST PROCESSING EFECTS کیلزون بهتره .کیلزون از motion blur بهتری استفاده می کنه تعداد dynamic lights کیلزون با انچارتد قابل مقایسه نیست از طرفی انچارد hdrداره که کیلزون ندارlه کیلزون از ldr استفاده میکنه انچارتد هم از لحاظ تعداد تکسچرها وهم از لحاظ کیفیت تکسچرها باز از کیلزون سرتره اتچارتد از تکنیک SSAO استفاده میکنه در حالی که کیلزون فقط TEXTURE BAKED AO داره اب انچارتد دارای REFLECTION بهتر و INTERACTIVITY بهتره انچارتد از یک تکنیکی برای شبیه سازی SUBSURFACE SCATTERING استفاده میکنه که باز هم کیلزون این افکت رو نداره در ضمن انچارتد از STREAMING قدرتمند تری نسبت به کیلزون استفاده میکنه در کل این دو ENGINE هر کدوم با توجه به بازی که مد تظر شون بوده ساخته شده و من تساوی رو بین این دو ENGINE بهترین رای میدونم

دوستان به تاريخ ساخت هم نگاه كنند ، مسلما هرچي تاريخ ساخت جديد تر باشه كيفيت و تكنولوژي برتري در ساخت اون بازي به كار ميره .
من خودم هيچ كدوم رو بازي نكردم ولي از عكسها و تريلر هايي كه ديدم KZ2 رو ترجيح ميدم. تو سبك خودش بينظيره.

یک ترفندی هست که با تاریک کردن و مرده کردن محیط میتونن مشکلات گرافیکی رو پنهان کنند ولی تو محیط روشن با رنگ بندی زنده اون مشکل کامل نمایان میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or