KILLZONE 2 VS UNCHARTED 2

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

KILLZONE 2 VS UNCHARTED 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    81

u.s.a

کاربر سایت
دوستان عزیز با توجه به این که هردوی این بازیها برای کنسول PS3 هست و هردو دارای بهترین گرافیک کنسولی تا به امروز هستن خواهشا نظرتون رو بدید که کدوم یک رو از لحاظ گرافیکی برتر میدونید.

به نظر خودم کیلزون 2 از لحاظ تکسچر و کیفیت بافتها و جزئیات سرتر هست.ولی خوب در اونور طراحی هنری و رنگ آمیزی و همینطور محیط فوق العاده وسیع آنچارتد 2 رو هم نمیشه فراموش کرد.
در کل رای من آنچارتد 2.
ممنون.

اصلا مسلمه UC 2 بهتر بود!این همه باگ داشت تو kz 2 !تنها چیزیش که بهتر بود قوت داستانیش بود...ضمن این که نمره ی UC 10 ئه و نمره ی kz 2 9.4،خب مسلمه UC 2 بهتر بیده...!!

اصلا مسلمه UC 2 بهتر بود!این همه باگ داشت تو kz 2 !تنها چیزیش که بهتر بود قوت داستانیش بود...ضمن این که نمره ی UC 10 ئه و نمره ی kz 2 9.4،خب مسلمه UC 2 بهتر بیده...!!

دوست عزیز اینجا فقط بحث گرافیک مطرح هست.نه داستان یا غیره....

من از لحاظ هوش مصنوعی KILLZONE 2 رو قوبل دارم خدایی خیلی هوش دشمنان در حالت eASY زیاد بود و در حالت HARD که دیگه خیلی خیلی سخت میشد

دوستان بازم میگم بحث ما فقط گرافیکه.گرافیک گرافیک گرافیک:biggrin1:
الان داشتم یکی از تریلرهای کیلزون نگاه میکردم و به این نتیجه رسیدم که کیلزون2 بهترین گرافیک کنسولی تا به الان هست.:((
ولی خوب گرافیک انچارتد جذابتر و چشم نوازتره

ببین میگی گرافیک توی KILLZONE 2 گرافیک عالی هست یعنی خیلی واقعی و رنگ ها بیشتر تیره اینا هستند ولی توی UC2 گرافیک عالی هست و به جاش رنگ های شاد استفاده شده شما در نظر داشته باش که UC 2در محیط زمین اتفاق میوفته و کلی جنگل و گیاه هست ولی توی KILLZONE 2 شما توی سیاره ی هلگاست ها که رنگ ها بیشتر مرده هستن(سیاه و قهوه ای و خاسکتری و...) اتفاق میوفته که فقط توی سیاره هلگاست شما درختی رو دیدی که رنگش سبز پر رنگ باشه ؟!!!نه دیدی که پس گرافیک هر دو عالی هست ولی KILLZONE 2 بیشتر:((

آخرین ویرایش:
ببین میگی گرافیک توی KILLZONE 2 گرافیک عالی هست یعنی خیلی واقعی و رنگ ها بیشتر تیره اینا هستند ولی توی UC2 گرافیک عالی هست و به جاش رنگ های شاد استفاده شده شما در نظر داشته باش که UC 2در محیط زمین اتفاق میوفته و کلی جنگل و گیاه هست ولی توی KILLZONE 2 شما توی سیاره ی هلگاست ها که رنگ ها بیشتر مرده هستن(سیاه و قهوه ای و خاسکتری و...) اتفاق میوفته که فقط توی سیاره هلگاست شما درختی رو دیدی که رنگش سبز پر رنگ باشه ؟!!!نه دیدی که پس گرافیک هر دو عالی هست ولی KILLZONE 2 بیشتر:((
اين كه شد فيزيك تا حد زيادي!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or