Killzone 1 برای ps3

من همه کیلزون هارو بازی کردم
با اینکه شماره اولش از همشون قشنگتره ولی دیگه تاریخ مصرفش گذشته
جذابیتی برا حال حاضر گیمر ها نداره

آخه جدیدا سونی توی PS Store اش بازیهای PS2 هم میذاره قیمتشون هم بین 10 تا 12 دلاره و این رو هم بهتون قول میدم که هیچ گونه دستی توی بازی نمیبرن.1 عدد از باگهاش هم فیکس نمیکنن.همین الان بازیهایی که HD میکنن هنوز Bug ها و Glitch هاشون بر قراره دیگه این که جای خود داره :d

من نمیفهمم دلیل این واکنش ها چیه.
آقا جان مسئله خیلی سادست ؛ نسخه ی اول یکی از Exclusive های سونی و PS3 رو گذاشتن برا دانلود که کسانی که دوست دارن بخرن بازی کنن. به همین سادگی.
جای کسی هم تنگ نکرده.

نمی دونم چرا با کیلزون 1 بیشتر از 2 و 3 حال کردم

تو هم مثل من کلی خاطره داری.
مولتیش هنوز یادم نرفته. اسپیلیت برا اونموقع با اون گرافیک معرکه بود.
هنوز مراحلش و یادمه. خیلی حال میکردم باهاش. ولی اونموقع نمیدونستم حتی اسمش چیه. خنگ بودیم :دی

آخرین ویرایش:
یادش بخیر !!!
یه نکته اسلحه اصلی بازی همونیه که تو CG E3 2005 دیدیم دقیقاً من اوون طرح رو خیلی بیشتر از این جدیده میپسندیدم.طرح Scope اوون فوق العاده بود
وقتی شلیک میکرد صدای فوق العاده ای میداد
آتیش جلوی سر اسلحه رو هم دوس داشتم :d

من با نسخه ی 1 بیشتر حال کردم تا اون 2 تای دیگه! مرحله و محیطاش ادمو دیوونه میکرد گرافیکشم رو زمان خودش عالی بود،سونی باید حداقل HD میکرد و تروفی هم براش میذاشت:d

تو هم مثل من کلی خاطره داری.
مولتیش هنوز یادم نرفته. اسپیلیت برا اونموقع با اون گرافیک معرکه بود.
هنوز مراحلش و یادمه. خیلی حال میکردم باهاش. ولی اونموقع نمیدونستم حتی اسمش چیه. خنگ بودیم :دی

دقیقا.چه دورانی بود.
موقع بازی کردنش یه حس عجیبی داشتم.دقیقا همون حسی که موقع بازی کردن halo بم دست میداد.
اینم یه عکس یادگاری :d
1183645_090808112721_killzone_1.jpg

دقیقا.چه دورانی بود.
موقع بازی کردنش یه حس عجیبی داشتم.دقیقا همون حسی که موقع بازی کردن halo بم دست میداد.
اینم یه عکس یادگاری :d
1183645_090808112721_killzone_1.jpg
گرافیکش الانم غوله :دی
دستت درد نکنه.
مرحله کنار ساحلش دهنم و آسفالت کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or