Killzone 1 برای ps3

فن های بازی حتما میخرنش :d البته 10 دلار یکم زیاده واسه بازیی که 6~7 سال پیش عرضه شده :d
خیلی زوره این قیمت ! :دی بازی اون زمان شاید چیز خوبی بود ولی الان بدون تغییر افتضاحی بیش نیست با این قیمت :دی مثلاً مدلینگ صورت و اینا زمان خودش خوف بود یا یه سری چیزهای جالبی توی گیم پلیش بود ولی همونا الان جلبک هم حساب نمیشه :دی باگ و ... هم بماند :دی ولی عوضش گیم پلی ـش از جفت کیلزون های این نسل سخت تر و هاردکور تر بود !

تو زمان خودش که گرافیک خوبی داشت ... چه گیری دوستان به گرافیکش دادن . بازی مشکل گیم پلی داشته . که متاسفانه چاره ای واسش نیست ...

ورود همه ی دوستان رو به سرزمین باگ خوش آمد میگویم :d
مرده شورشون رو ببرن ، حداقل HD یش میکردن
حاضرم تنبیهی 10 روز X360 بازی کنم ولی اینو بازی نکنم:d
دست من بود زننده ی تایپک رو بن میکردم ( اینم شد خبر :d )

به جای KZ بیان حداقل KH I و II رو بزارند! کالکشن که نمیدن بیرون! حداقل این کار رو بکنند بازیش کنیم :d

خیلی زوره این قیمت ! :دی بازی اون زمان شاید چیز خوبی بود ولی الان بدون تغییر افتضاحی بیش نیست با این قیمت :دی مثلاً مدلینگ صورت و اینا زمان خودش خوف بود یا یه سری چیزهای جالبی توی گیم پلیش بود ولی همونا الان جلبک هم حساب نمیشه :دی باگ و ... هم بماند :دی ولی عوضش گیم پلی ـش از جفت کیلزون های این نسل سخت تر و هاردکور تر بود !

با همه ی گفته هات اگه HDش میکردن ارزشه خرید رو داشت:d اگه قراره با همون باگ ها ی ملس ارزه بشه , سونی واقعا خودشو مسخره کرده ($10) :d

پس چرا من اینقدر با این بازی حال کرده بودم؟ سختیش خیلی جالب بود. گرافیکش هم به غیر از black از بقیه ی بازی های fps بالاتر بود. گیم پلی هم خیلی قشنگ بود. فقط یه خورده باگ داشت و ذخیرش رو اعصاب بود.

به جای KZ بیان حداقل KH I و II رو بزارند! کالکشن که نمیدن بیرون! حداقل این کار رو بکنند بازیش کنیم :d

کی حوصله اینکارا رو داره میشینن تو 5 دقیقه آپلودش می کنن تو سرورا با هزینه ی کم 10$ 10$ به جیب می زنن خوبه هنوز این قضیه ی کلاسیک به اروپا کشیده نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or