Killer Instinct جديد در راه ؟

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Killer Instinct يكي از بزرگترين بازي هاي تاريخ مبارزه اي كنسول ها تا به امروز بوده . شماره 1و2 اين بازي براي كنسول هاي نينتندو توسط كمپاني Rare ساخته شد . در سال 2005 طبق يك معامله 337 ميليون دلاري اين كمپاني توسط Microsoft خريداري شد . اين كمپاني داراي بازي هاي بزرگي از جمله PD . B&K و....... Killer Instinct بود . خيلي وقت بود كه شايعه ساخت شماره جديد بازي به گوش ميرسيد و اين شايعه در GDC 2008 با انتشار عكسي به اوج خودش رسيد. به نظر ميامد كه اسم بازي Killer Instinct 3-D Death, Destruction and Doom باشد . شماره جديد EGM ( شماره جولاي ) ادعا كرده كه نفوذي هاي اونها در Rare اعلام كردند شماره جديد بازي انحصارا براي X360 در دست ساخت است . بازي در حال حاضر در اوايل ساختش هست . اما شماره جديد بر خلاف شماره قبلي در محيط هاي 3بعدي اتفاق ميافته . همچنين بازي داري شخصيت هاي قديمي و احتمالا داري چند شخصيت جديد هست . به نظر مياد اين اتفاق در حال رخ دادن است

نكته : اين خبر هنوز از طرف جايي تاييد و يا رد نشده

منبع

245.jpg

موفق باشيد !!

کسری از شماره های 1-2 چیزی میدونی
من که فقط اسمشون رو شنیدم
اگه کسی میدونه یک نمه اطلاعات به ماهم بده تا ما هم بدونیم
جریان چیه!!!

این بازی شبیه ترین بازی به سری بازی های mortal kombat هست.یادمه تو شماره های قبلیش midway هم یه نقشایی داشت.حتی سیستم fatalityوcomboهم داره تنها فرقش با mk اینه که اکثر شخصیتاش حیوونن.دو شماره قبلی رو بگردین می تونین رام هاشونو واسه mame پیدا کنین

سلام دوستان:love:
من با این بازی یه یه ماهی میشه اشنا شدم بد جوری هم تو کفشم:love::love:

تازه فهمیدم MICROSOFTبره چی 250000000میلیون دلار فقط واسه این استدو داد تا از دست نینتندو جهان خوار بگیره:biggrin1::biggrin1: تازه بیاد ONLY ON XBOX360 میشه:laughing::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or