The Punisher کاربر سایت Sep 16, 2009 #376 نوشته شده توسط Astiλk: این کلن دیگه وجود خارجی نداره چون Valor هاش صفر شده و عضوی نداره . از مدیران عزیز لطفا این تاپیک رو از مهم بودن دربیارید . ممنون بیشتر... Oh , Sorry ببخشید ممنون از اطلاعات
نوشته شده توسط Astiλk: این کلن دیگه وجود خارجی نداره چون Valor هاش صفر شده و عضوی نداره . از مدیران عزیز لطفا این تاپیک رو از مهم بودن دربیارید . ممنون بیشتر... Oh , Sorry ببخشید ممنون از اطلاعات
HAMED SEV کاربر سایت Sep 16, 2009 #377 نوشته شده توسط The Punisher: Oh , Sorry ببخشید ممنون از اطلاعات بیشتر... دوست عزیز خواستی یه کلن داریم که بچه ها توش عضو هستن البته فعال نیست یه جورایی فقط اسم کلن روش هست خواستی بگو برات انویت بفرستم
نوشته شده توسط The Punisher: Oh , Sorry ببخشید ممنون از اطلاعات بیشتر... دوست عزیز خواستی یه کلن داریم که بچه ها توش عضو هستن البته فعال نیست یه جورایی فقط اسم کلن روش هست خواستی بگو برات انویت بفرستم
The Punisher کاربر سایت Sep 16, 2009 #378 نوشته شده توسط HAMED SEV: دوست عزیز خواستی یه کلن داریم که بچه ها توش عضو هستن البته فعال نیست یه جورایی فقط اسم کلن روش هست خواستی بگو برات انویت بفرستم بیشتر... خب فعال نیست یعنی بازی میکنید یا نه؟ اگه میکنید اگه میشه برام بفرستید.tnx
نوشته شده توسط HAMED SEV: دوست عزیز خواستی یه کلن داریم که بچه ها توش عضو هستن البته فعال نیست یه جورایی فقط اسم کلن روش هست خواستی بگو برات انویت بفرستم بیشتر... خب فعال نیست یعنی بازی میکنید یا نه؟ اگه میکنید اگه میشه برام بفرستید.tnx
HAMED SEV کاربر سایت Sep 16, 2009 #379 نوشته شده توسط The Punisher: خب فعال نیست یعنی بازی میکنید یا نه؟ اگه میکنید اگه میشه برام بفرستید.tnx بیشتر... الان خیلی از بچه ها و کلن ها دیگه فعال نیستن اخه از اون موقعه ی که بازی اومده همه دارن یه ضرب میترکونن دیگه به اینجا رسیده بیشتر بچه ها یا خسته شدن یا بازیو فروختن حالا شما منو اد کن اومدم تو psn برات انویت میفرستم
نوشته شده توسط The Punisher: خب فعال نیست یعنی بازی میکنید یا نه؟ اگه میکنید اگه میشه برام بفرستید.tnx بیشتر... الان خیلی از بچه ها و کلن ها دیگه فعال نیستن اخه از اون موقعه ی که بازی اومده همه دارن یه ضرب میترکونن دیگه به اینجا رسیده بیشتر بچه ها یا خسته شدن یا بازیو فروختن حالا شما منو اد کن اومدم تو psn برات انویت میفرستم
™Meysam کاربر سایت Sep 17, 2009 #380 نوشته شده توسط Astiλk: این کلن دیگه وجود خارجی نداره چون Valor هاش صفر شده و عضوی نداره . از مدیران عزیز لطفا این تاپیک رو از مهم بودن دربیارید . ممنون بیشتر... ارش جون ممنون که گفتی از مهمی در بیارنش :cheesygri من خودم صحبت کردم با مدیران که اصلا تاپیک رو پاک کنن
نوشته شده توسط Astiλk: این کلن دیگه وجود خارجی نداره چون Valor هاش صفر شده و عضوی نداره . از مدیران عزیز لطفا این تاپیک رو از مهم بودن دربیارید . ممنون بیشتر... ارش جون ممنون که گفتی از مهمی در بیارنش :cheesygri من خودم صحبت کردم با مدیران که اصلا تاپیک رو پاک کنن