Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

نه حتما خودت تنهایی گرفتی ما خبر نداریم:confused:.این در صدها رو چه جور حساب کردی استاد یاد ما هم بده:confused:.کیلزون یه بازیه زیاد خودتو اذیت نکن اگه واقعی بود چی میکردی:-".یه ضرب المثل هست میگه خدا.....:eek:رو دید که شاخ بهش نداد .
اولا حاله حوصله جرو بحث ندارم :-"بعدش هم ضرب المثل میزنی بدون چی از دهنت بیا بیرون :mad:

سلام به همه بچه های بازی سنتر :love:
به حول الهی کلنمون 2 رقمی شد امده 85 کلن جهان من که خیلی خوشحال هستم امیدوارم که بقیه هم خوشحال باشند از دوستان قدیمی هم خواهش میکنم هی اسپم ندن که مدیران ناراحت بشن حالا کلنمون شده جز 100 کلن تاپ جهان البته پایین تر هم میاریمش با کمک دوستان هر کسی میتونه یه ندای بده البته باید تازه کار نباشه حد اقل 50000 تا امتیاز داشته باشه دوتا عضو کماندر هم می خواهیم خواهش میکنم چرت پرت نگید :love:وگرنه برخورد جدی میشه البته من نه مدیران:love:

حیف شد من محسن من از اون ادم هایی نیستم که دهنم چاک و بست نداره و هر چی از دهنشون در میومد نیستم !اخه وقتی کسی که کلن می زنه اونم لیدر ول می کنه بره یک جا دیگه ؟بعد کی بود می گفت من بازیم خیلی بهتره از توه ها؟؟؟در هر صورت حرف رکیک بزنی یک راست پیش مدیرایی حالا هم بهتر می فهمم چرا منو پاک کردیچون لیاقت دوستی نداری !اگر نمی تونستی این ویت بدی چرا حامد تونست بده اونم همون روز !من ادعا نمی کنم ولی وقتی توهین و این ها بشه.......لابد عمه ی منو مسخره می کردی تو بازی !اخه یکی به تو نیست بگه که خسته نمی شی از نظر دادن ؟د ر مورد همه چی نظر می دی از کفش اسکولر ویزاری گرفته تا...........

پ.ن:اقایی که خودت می گی کیل زون واقعی نبود چه می کردی یکی باید این رو به خودت بگه.

آخرین ویرایش:
حیف شد من محسن من از اون ادم هایی نیستم که دهنم چاک و بست نداره و هر چی از دهنشون در میومد نیستم !اخه وقتی کسی که کلن می زنه اونم لیدر ول می کنه بره یک جا دیگه ؟بعد کی بود می گفت من بازیم خیلی بهتره از توه ها؟؟؟در هر صورت حرف رکیک بزنی یک راست پیش مدیرایی حالا هم بهتر می فهمم چرا منو پاک کردیچون لیاقت دوستی نداری !اگر نمی تونستی این ویت بدی چرا حامد تونست بده اونم همون روز !من ادعا نمی کنم ولی وقتی توهین و این ها بشه.......لابد عمه ی منو مسخره می کردی تو بازی !اخه یکی به تو نیست بگه که خسته نمی شی از نظر دادن ؟د ر مورد همه چی نظر می دی از کفش اسکولر ویزاری گرفته تا...........

بابا کامیار بی خیال جرو بحث نکنید :love:
همه قوی هستید :(
راستی کامیار کلن جدیدت مبارک هفته ای یه کلن عوض میکنی شدی ستون پنجم

بابا کامیار بی خیال جرو بحث نکنید :love:
همه قوی هستید :(
راستی کامیار کلن جدیدت مبارک هفته ای یه کلن عوض میکنی شدی ستون پنجم
ميثم جان شما به فكر بازی MAG باش فعلا عزیز. با این برخوردهایی که کردی فکر نکنم اون موقع بتونی تیمی چیزی برا خودت درست کنی و جمع جور کنی. چون اونجا 128VS128 هست و دیگه خبری از کلن Matchهای 1VS1 نیست و حداقلش فکر کنم باید 8 نفر باشه. موفق باشی

بابا بی خیال :blushing:
تا موقعه اونم خدا کریمه :blushing:
بازم کلن امدش بالا 77
شرت بندی زیر 10 هزار حال گیره:love::biggrin1:
ببینم امشب میارمش بالا تر :love::love:
کاوه هم خیلی حرفه ای شدی افرین :eek:
یه زنگی بزن کارت دارم شاید هم خودم زنگی بهت بزنم
:biggrin1::biggrin1:

بچه ها ایرانی کسی نیومد که شرایتش رو داشته باشه البته نا گفته نمونه 8 کلن دیگه کلنمون رو ساپورت میکنه البته کلن های اول جهان هم این کار رو میکنن دوزو کلک هم در کار نیست البته خودمون هم خیلی مسابقه میکنیم ولی بیشتر والور ها 8 تا کلن دیگه بهمون میده درستش هم همینه خلاصه بگم براتون در کل ما در خدمتیم این یکی دو دوستی که ما رو ادد کردن درجتون خیلی خیلی پایین بود ما کسی می خواهیم حد اقل رنک4رو گرفته باشه وسلام

سلام می شه در رابطه با این بازی تو ضیح بدید من تازی PS3 خریدم بازی رو هم خریدم و لی هنوز به اینترنت وصل نشدم اگه می شه یکمی راهنماییم کنید تا من هم راه بیفتم;)

سلام می شه در رابطه با این بازی تو ضیح بدید من تازی PS3 خریدم بازی رو هم خریدم و لی هنوز به اینترنت وصل نشدم اگه می شه یکمی راهنماییم کنید تا من هم راه بیفتم;)
دوست عزیز شما به این تاپیک مراجعه کنید و سوال خود رو بپرسید تا جواب بگیرید. این تاپیک هیچ ربطی به این قضایا نداره. ممنون

سلام
هنوز عضو میگیرید؟:blushing:
شرایطش چیه؟
من با رنک _ میتونم بیام؟اسمش چی بود؟ Lietunagerd?
این کلن دیگه وجود خارجی نداره چون Valor هاش صفر شده و عضوی نداره .
از مدیران عزیز لطفا این تاپیک رو از مهم بودن دربیارید .
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or