Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

سلام بچه ها دیشب که خیلی حال داد هر شب باشید ساعت 9 ولی حال کردی کامیار دارم راه میوفتم دیشب چه طور میزدم حامد خیلی قشنگ می میره:laughing:امشب ه م بیاد همه گی اقا امین هم موقعی که می خای بری بگو میخوام برم:blushing:نه هر وقت که حال کردی بیای هر موقع هم که دلت بخواد بری بچه ها دیشب بهشون بر خورد:love: اقا کاوه هم اصلا نیستش این چند روز که من هستم از این به بعد کسی 10 روز اف باشه بیرون میره که حقی دیگری ضایع نشه اقا احسان هم اگه رات افتاد سری هم به کلن بزن:-"

من که هدست ندارم نشد خداحافظی کنم.! دیدم بچه ها دارن خداحافظی میکنن گفتم منم برم.. سعی میکنم تا ماه دیگه هدست بخرم..

درود
ای بهترین کلن ایران :دی
لیدر میثم از شما دعوت می کنم بیاید تو تورنمنت شرکت کنید . ورودی 100 والور . بازی ها هم فردا هستند . اینم اسم تورنمنت RADEC 3 VS 3 . اگر خواستی بگو اینوایت کنم .
بازی ها هم فردا شبه .

خوبه امشب هم مسابقه داریم 3 به 3 هست مسابقات ؟؟؟این که نمی شه سخته اون وقت ما چی :biggrin1:باید سابوسترییشتن بشیم و از دوربین رفقا ببینیم ؟

سلام بکس.
دوستان من دیشب دیر رسیدم به مسابقه:biggrin1:.
به جان خودم تمام شب رو الاف بودم اما نمیدونستم بازی است. من گفتم اگه بازی بود sms بدین بیام.
حالا امشب هستم. فقط میگم یخورده ما رو بیشتر با این مقررات آشنا کنین:love: اینکه 3 به 3 میخواین بازی کنین یعنی چی؟ منظورم اینه که پس بقیه چی کنن؟ بقیه join میکنن بعد نوبتشون که شد start میزنن:biggrin1:؟
حالا از اینا گذشته چرا 16 به 16 بازی نمیکنیم:biggrin1:؟
نکنه بازم تقصیر این اینترننت لعنتیه که سرعتش افتضاست؟:confused:
see you in hellghast tonight:biggrin1:

میثم من و آرش امروز تو PSN داشتیم حرف میزدیم گفتش که بیایین تو این تورنومنت. بریم؟ 3 به 3 هم هستش. راستی تو این دو روز مسابقه بوده؟ کیا اعضای اصلی بودن؟ من هم برگشتم:biggrin1:

والا 3 به سه اخه یک مشکلی هست کیا برن جزء اون سه نفر؟؟قرعه کشی کنیم ؟؟چون هر کسی تو یک چیزی خوبه مثلا خودت ریسپاموری من سابوترم میثم مهندس و.......:biggrin1:

والا 3 به سه اخه یک مشکلی هست کیا برن جزء اون سه نفر؟؟قرعه کشی کنیم ؟؟چون هر کسی تو یک چیزی خوبه مثلا خودت ریسپاموری من سابوترم میثم مهندس و.......:biggrin1:
به نظر من که اگه کسی بخواد بره. بهترین افراد میثم، حامد و احسان هستند. البته این نظر من هست. ولی میثم نمیادش بگه اصلا تورنومنت میره؟

سلام بکس.
دوستان من دیشب دیر رسیدم به مسابقه:biggrin1:.
به جان خودم تمام شب رو الاف بودم اما نمیدونستم بازی است. من گفتم اگه بازی بود sms بدین بیام.
حالا امشب هستم. فقط میگم یخورده ما رو بیشتر با این مقررات آشنا کنین:love: اینکه 3 به 3 میخواین بازی کنین یعنی چی؟ منظورم اینه که پس بقیه چی کنن؟ بقیه join میکنن بعد نوبتشون که شد start میزنن:biggrin1:؟
حالا از اینا گذشته چرا 16 به 16 بازی نمیکنیم:biggrin1:؟
نکنه بازم تقصیر این اینترننت لعنتیه که سرعتش افتضاست؟:confused:
see you in hellghast tonight:biggrin1:

دیر اومدی که هیچ امتیاز منفی هم گرفتی:biggrin1::biggrin1:

والا دوستان من با میثم یک حرفی زدم در حین بازی خیلی خنده دار شده بود اون تا اون جایی که گوشم یاری کرد موافق بود ولی یک مسئله ای که بود و میثم گله می کرد حضور دوستان هست که امشب فقط منو و میثم بودیم حامد که رفته بود LBP برهان هم هری پاتر من نمی گم زوریه ولی اگر شرکت کنید بد نیست ;)

بابا من که نبودم امشب اصلا یک 15Min اومدم و رفتم:biggrin1: به میثم هم گفتم ایشالا از جمعه حضور فعال دارم دوباره. خلاصه ببخشید. اگه ردیف هستش که به کیا بگید تا وارد بشیم. فقط میثم جان اگه مسابقه فردا هستش به نظر من بهترین تیم همونی هست که گفتم. تو و حامد و احسان. موفق باشید و پیروز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or