Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

iranian helghast

من که پایم بزار بزنیم لهشون کنیم:biggrin1: چرا دیشبی کنسل شدش؟ برای من ساعت 10:10 بود زد که کنسل شده و بازی 10:30 برگزار نخواهد شد؟:confused:
مرسی محسن جان:biggrin1::love::biggrin1:

این اشکان باید توی تورنمنت joinمیشد رفته خودش یکی درست کرده. امشب توی یک تورنمنت freeکلن رو ثبت نام میکنم که اگه باختیم valor از دست ندیم. در ضمن از این به بعد به صورت ماموریاتی بازی میکنیم. بازی که همش bodycount نیست . اها تا یادم نرفته هر کدوم از بچه ها کلاسی رو که که با اون بازی میکنه مشخص
کنه که برای کلن برنامه ریزی داشته باشیم

sniper شیره !!!!البته یکم اولش می لنگم نیست این اینفموس دستش برعکس کیله یعنی می دی بالا می ره بالا ولی برای کیل می دی بالا می ره پایین :biggrin1:اگر دیدم دیگه خیلی وضع خراب شده انجینیر می شم درو می کنم :biggrin1:

بابا من هم همیشه به این اشکان خرگوش میگم ولی فایده نداره
خوب پس باز خوبه گفتی بهش. در کل میگم که خیلی خوب نیست چون تو قسمت بادی کانت باعث شکست می تونه بشه این کار.

بابا این اینترنت من خیلی داغونه برهان دیده :biggrin1:یارو منو می زنه هیچیم نمی شه ولی من می زنم یارو می میره :biggrin1:امشب هستم حتما ولی محسن تروخدا !!با اون پرشین ارمی نزار که فقط منو و حامد می ریم می بریم :biggrin1:
آره بابا دیروز کلی خندیدم:biggrin1: بنده خدا داشت دیوانه میشد تو بازی. یک دست دیگه بازی می کردیم فکر کنم شروع می کرد فحش دادن:biggrin1:

اها تا یادم نرفته هر کدوم از بچه ها کلاسی رو که که با اون بازی میکنه مشخص
من همون طور که به حامد هم قبلا گفتم تو 3 تا پست خوب می تونم بازی کنم.

TACTICIAN
SABOTEUR
MEDIC

برهان تو سابوتری که ترکونده :biggrin1:بابا من که رفتم رفتم با کیاش بازی کردم برهان نبودی فقط @@!باید می دیدی 180 تا امتیاز اوردم بردیم ولی نمی دونی چجوری یارو با شاتگان می زد تو سرم من می زدم یارو مخش می پرید من هم همین جوری نگاش می کردم :biggrin1:

سلام میثم جان.
از اونجا که شما ادعا می کنی بزرگترین کلن ایران هستی من خیلی دوست دارم با کلن شما مسابقه بدم.(مسابقه سر 5000 والور ..)
الان میگی من که گفتم فقط با کلن های ایرانی ... میدونم ولی آخه فعلا کلنی وجود نداره به غیر از شما و من نمی دونم این دوستان با کی و با چه کلنی میخوان مسابقه بدن.
اگر هم دوست داری تورنمنت بذارم !(500 والور)
هر موقع دوست داشتی بگو ...

حامد بابا نیستی کوشی :biggrin1:میثم هم انقدر خودش و داداش بازی کردن سوخت :biggrin1:
حامد که هستش تو نیستی:biggrin1: وقتی هم هستی نمیمیری:biggrin1:
5000 والور زیاده 500 والور خوبه با کدوم کلن؟n1gh ؟یا پارس؟چند به چند بزنیم ؟؟
ببین بهتره بزاریم در این مورد خود میثم و محسن تصمیم بگیرند. امیر هم فکر کنم منظورش n1gh هست که کلن جدیدشه.

سلام میثم جان.
از اونجا که شما ادعا می کنی بزرگترین کلن ایران هستی من خیلی دوست دارم با کلن شما مسابقه بدم.(مسابقه سر 5000 والور ..)
الان میگی من که گفتم فقط با کلن های ایرانی ... میدونم ولی آخه فعلا کلنی وجود نداره به غیر از شما و من نمی دونم این دوستان با کی و با چه کلنی میخوان مسابقه بدن.
اگر هم دوست داری تورنمنت بذارم !(500 والور)
هر موقع دوست داشتی بگو ...
این که بزرگترین کلن ایرانی هستیم توش جای هیچ بحثی نیست;)
اگر میبینی که میثم گفته با کلن ایرانی فقط؛ چون کلن تازه بسته شده و بچه ها هنوز مچ نشدن هدف هم فقط بازی کردنه و اینه که بابچه های ایرانی کلن های دیگه(همه ی اعضا ایرانی نه فقط 2 یا 3 نفر ایرانی) بازی کنیم و اگر بازیشون خوب بود و خواستن تو کلن بیاریم!که این کارو کردیم و عضو جدید هم گرفتیم
الانم کلن خارجی شما یه جورایی از ما قوی تره که اینم بر میگرده به عدم هماهنگی بچه های ما که به مرور زمان این مشکل هم بر طرف میشه البته میتونیم مثل شما هم ازخارجی های با رنکینگ بالا عضو بگیریم ولی هدف اینه که یه جمع ایرانی دور هم جمع بشن!البته یه جای صحبتم اشتباه کردم و گفتم که شما خارجی هارو اوردین که پوزش میخوام از این اشتباه و تصحیش میکنم که اونا شمارو قبول کردن تو کلنشون
اگر شما علاقه به مسابقه داشتین اون موفعه ی که میثم ازتون خواست چرا نیومدین!حتی گفت 1 به 2 ولی قبول نکردین;)
من سنگ میثمو به سینه نمیزنم ولی این دعوت به مبارزه تو این زمان اصلا جنبه ی دوستانه نداره و فقط یه نوع قصد تخریبه حالا امیدوارم که من اشتباه کرده باشم

فعلا که میثم دستگاهش سوخته و نمیتونه بیاد پس این دعوتاتون بزارید برای موقعه ی که بتونه توی psn on بشه

الانم کلن خارجی شما یه جورایی از ما قوی تره !البته یه جای صحبتم اشتباه کردم و گفتم که شما خارجی هارو اوردین که پوزش میخوام از این اشتباه و تصحیش میکنم که اونا شمارو قبول کردن تو کلنشون
پسر خوب اینکه این کلن خیلی قوی هست که هیچ شکی نیست و در مورد اینکه من الان توی اون کلن هستم خیلی خوشحالم اونم به خاطر نوع بازیم و رنک و همینطور درجم هستش ... من برام فرقی نمیکنه هر کلنی که خوب باشه میرم.
البته شما حالا حالا ها باید بازی کنی تا رنکت 3 رقمی بشه
اگر شما علاقه به مسابقه داشتین اون موفعه ی که میثم ازتون خواست چرا نیومدین!حتی گفت 1 به 2 ولی قبول نکردین;)
در مورد مسابقه هم باید بگم که من نشنیدم که میثم بگه ... چون آخرین بار یادمه که ما گفتیم ولی جوابی از میثم نگرفتیم

بچه ها اصلا بحث تاپیک رو منحرف نکنید:punish:
بزارید همیشه با هم خوب باشید تو بهتری اون بدتره نکنید:dancing::hug:
من دوست دارم حرف های اول تو کیل زون انلاین ایرانی ها بزنند نه ما خودمون با خودمون لج و کل کل کنیم:flowers::nospam::nospam:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or