Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

دیروز دموی بازی اومد و به نظرم فوق العاده بود، خیلی به دل من نشست، هم سبک گرافیکی بازی ، هم شخصیت اصلی هم شروع داستان !
اول بازی یه موجودی مثل ونوم به درون شما نفوذ میکنه و ...

انیمیشن های نرم ، اتمسفر دارک محیط ، انمی ها به نظرم بالانس و خوب بودن و اسکیل های خود سلاح ها خیلی تمیز کار شده، مثل ابدن رینگ و سولز لایک ها اینقدر خشک نیست و ترکیبی از هک اند اسلش و سولز لایکه به نظرم

خلاصه نظر منو که خیلی گرفت :D

یه جوری پشمام از بازی ریخته فکر میکنم بالای 90 بگیره =))
ارت استایل بازی محشره

ما در نقش یک جنژال هستیم که متهم به خیانت به امپراطوری شدیم
روزگار بهمون پشت کرده و از عرض به فرش رسیدیم، کلی شکنجه تحمل کردیم و تاندون های 2 تا دستمون رو توی شکنجه قطع کردن و در حالت اَشُ لاش یک موجودی مثل ونوم! میاد توی بدن ما و مارو زنده میکنه و مثل روز اول پر قدرت
حالا در ادامه میخوایم از شر این موجود خلاص بشیم و ...

اولین دشمن یه خورده قوی بازی هم نمیتونم بزنم :دی هرکاری کردم نشد که نشد! Dash یا dodge بازی رو کامل نتوستم انجام بدم ، دو سه تا لایت اتک و هوی اتک هم میزنم سریع استامینا تموم میشه استان میشم:دی
راهنمایی خاصی ندارید؟

اولین دشمن یه خورده قوی بازی هم نمیتونم بزنم :دی هرکاری کردم نشد که نشد! Dash یا dodge بازی رو کامل نتوستم انجام بدم ، دو سه تا لایت اتک و هوی اتک هم میزنم سریع استامینا تموم میشه استان میشم:دی
راهنمایی خاصی ندارید؟
ویدئو های استاد ONGBAL، هم آموزنده س و هم تحقیر آمیز. یعنی واقعا عالیه این بشر. باسی رو که من رو به گریه انداخته، طوری میزنه که متوجه میشم حالا حالاها باید یاد بگیرم و تمرین کنم. تو ووکانگ خیلی بهم کمک کرد.
این ویدئو رو ببین حتما

ویدئو های استاد ONGBAL، هم آموزنده س و هم تحقیر آمیز. یعنی واقعا عالیه این بشر. باسی رو که من رو به گریه انداخته، طوری میزنه که متوجه میشم حالا حالاها باید یاد بگیرم و تمرین کنم. تو ووکانگ خیلی بهم کمک کرد.
این ویدئو رو ببین حتما

ما تو ووکان باس بدون دمیج خوردن میزدیم ، هزار جور کار دیگه میکردیم اینجا انمی معمولیه با يه انگشت میزنه میکشه مارو :دی
ویدئو رو میبینم ولی فکر نکنم چیزی رو عوض کنه🥲🥹

نسبت به دموى قبلى خيلى بهتر شده وضعيت استامينا ولى هنوز به نظرم زيادى زود خالى ميشه.
توى nioh زود خالى ميشد ولى مكانيزم ki pulse وجود داشت اما اينجا نيست.

• Like
Reactions: DedSec88
نسبت به دموى قبلى خيلى بهتر شده وضعيت استامينا ولى هنوز به نظرم زيادى زود خالى ميشه.
توى nioh زود خالى ميشد ولى مكانيزم ki pulse وجود داشت اما اينجا نيست.
آره دقیقا باید یه سیستم پاداش دهی واسه کم نشدن استامینا یا سریع پر شدنش می‌داشت .
خیلی سخته اینطوری !

برای استمینا و... خب بازی سولزلایکه ها.
باید آپگرید کنین.
این اولش خب مشخصه که دشمنها باید سخت باشن و نوارسلامتی/استمینا زودتر خالی میشه.
این وسط کمی فارم لازمه که چندجا به راحتی میشه فارم کرد و دوباره برگردی بونفایر و تکرار کنی.

سیستم پری/دیفلکتش به نظرم از مابقی بازیها خیلی راحت تره.
فقط بعضی دشمنها یه حرکتشون وسطش سکته داره (از عمد) که سخت تر بشه و به موقع نشه Parry کرد.
در کل به نظرم بازی خوش ساختیه.
چقدر هم بهینست بازی.

دمو رو تا اون قار که توش یه خرسه رو میزنیم بازی کردم ، میدونم خیلی جلو نرفتم هنوز و دمو طولانی تره.
فقط به نظرم باید یه لور با شخصیتهای قوی زده باشن تنگش که در ادامه خسته کننده نشه و به بازیکن انگیزه بده.
چون این تا این بخشی از دمو که بازی کردم خیلی پتانسیل داره که در ادامه حوصله سربر بشه.

البته خیلی از سولزلایکها یکی دو ساعت اولش همینطور هستن تا مکانیکها رو جا بندازن و پلیر بیفته روی غلطک.
ولی این استودیو جدیده و هیچ ایده ای برای کیفیت بخش داستانی و شخصیت پردازی تو بازیشون ندارم.

توی چکپوینت(محل سیو بازی) ، دوربین به سمت راست برای شما هم بد میچرخه؟
اینو بگید.... :D

......
تو این بازی deflect کردن رو یاد بگیرید، بدرد Boss و بچه غول ها میخوره. همین غول مرحله اول( گوریل سفیده) اگه تمام ضرباتشو deflect کنید راحت می‌زنیدش، کمی هم صبور باشید و تمام حرکات غولهارو یاد بگیرید که چه موقع حمله میکنند. (این مورد برای مرحله سوم (در آینده_تو ماه مارچ) برای اون غول سوسماره(زیادی وحشیه :دی ) خیلی جواب میده)

• Like
Reactions: AM!R
20250122_100903.jpg
بدون دیدن یه ذره راهنمایی و ویدئو و متکی به تلاش خودم :دی
غول مرحله اول رو بعد از یه خورده فارم و لول آپ و گیر آوردن تجهیزات قوی تر و حفظ شدن حرکات و رفتارهاش تونستم بزنم ، باسی بود که بار اول پیش خودم گفتم عمرا بتونم روزی بزنم اینو!
وقتی زدمش پیش خودم باع! این بود؟ :دی خیلی آسون بود :دی
واسه ضربه زدن بهش اصلا عجله نکنید ، فرصت پیدا می‌کنید، ضربه معمولی هاش رو راحت میشه بلاک کرد البته داج بدید بهتره ، یخ و تخت سنگ پرت میکنه داج بدید ، یه حمله هم داره میگیره تون فن کشتی کج جان سینا! میزنه مواظب اون باید باشید .
باس خوبی بود دیگه داشتیم با هم دوست می‌شدیم ولی خب چاره ای نبود از اون نبرد فقط یه نفر باید زنده میموند:دی
بعد از اون باس و مرحله بعد ، تجربه بازی از یه بازی سولزلایک با گیم‌پلی سنگین شد واسم یه چیزی نزدیک به DMC! بازی سریع تر شد برام! نمیدونم شایدم اشتباه میکنم .
اسلحه ها هم‌ متنوع شد ولی من همچنان همون Dual sword رو بیشتر باهاش حال میکنم.
یه نکته هم راجع به تجهیزات ، شاید لول بالاتر یه سری لباس هارو گیر بیارید ولی بونس هایی که با ست کردنشون میده بهمون مهمتره تا یه ذره لول بالاتر بودنشون.
...
بازی خیلی خوبه ، پرفورمنس خوب ، انیمیشن های نرم ، گرافیک خاص و خوبش، مکانیزم مبارزات و هوش مصنوعی قابل قبول.
اصلا فکر نمیکردم بازی ای که قبل از این دمو یه اسکرین شات حتی ازش ندیده بودم اینقدر جذبم‌ کنه و باهاش حال کنم اونم وقتی پیش خودم گفته بودم دیگه بازی سخت و اینقدر چالشی نمیرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or