Ken Levine BioShock و IP جدید

koorosh

کاربر سایت
سلام
قطعا Ken Levine را میشناسید
بازی سازی بزرگ و قابل احترام که با شاهکار بی نظیرش BioShock توانست به چیزی بیشتر از یک موفقیت دست بیابد
حال اقای Levine در مورد کار بعدی خودشون BioShock جدید و اینده ی این بازی صحبت کردن که با هم مرورشون میکنیم
اول این که چرا ایشون و تیم اصلی سازنده ی BioShock بر روی نسخه ی ps3 این بازی کار نمیکنند توضیحی ندادن و فقط گفتن که ما تمام تلاشمون رو کردیم و با تمام وجود بر روی نسخه ی x360 بازی کار کردیم ولی نمیخوایم و یا علاقه مند نیستیم که بر روی نسخه ی ps3 بازی کارکنیم
و برای این موضوع دلایل شخصی خودمونو داریم
ولی ایشون اضافه هم کردن که میخوان تمام تمرکز خودشونو بر روی یک کنسول خاص بزارن و علاقه ندارن که برای چند کنسول مختلف بازی بسازن
و طور اقای Ken Levine گفتن که هیچ ارتباطی با سازنده ها و یا ساخت نسخه ی ps3 بازی BioShock ندارن و در ساخت بازی کوچک ترین مشارکتی نکردن
همچنین ایشون اشاره کردن که به همراه سازندگان اصلی بازی BioShock در حال کر بر روی یک IP جدید هستن
وی میگه در حال حاضر نمیخواد اطلاعاتی از بازی فاش کنه ولی ما در بازی جدید میخوایم تمام محدودیت ها رو برطرف کنیم و به هر چیزی که در بازی BioShock دست پیدا نکردیم دست پیدا کنیم
در اخر ایشون اضافه میکنن که این بازی اصلا و ابدا bioshock 2 نیست !! و یک پروژه ی کاملا جدید و جدا هستش
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
همچنین ایشون اشاره کردن که به همراه سازندگان اصلی بازی BioShock در حال کر بر روی یک IP جدید هستن

چی بشه این یکی!؟!
من از اول عاشق کارهای Levineهیستم.
از thief و SS و SS2 بگیر تا BS :ه درسته کمی ایراد داشت ولی حقیقتا یه نسل از نظر گیمپلی از بقیه بازی ها جلوتر بود و الهام بخش بسیار شده و خواهد شد.(خلاصه نهایت خلاقیت بود)

وی میگه در حال حاضر نمیخواد اطلاعاتی از بازی فاش کنه ولی ما در بازی جدید میخوایم تمام محدودیت ها رو برطرف کنیم و به هر چیزی که در بازی BioShock دست پیدا نکردیم دست پیدا کنیم

دقیقا ایراداتی که بهش اشاره کردم از همینجا سرچشمه میگرفتن.
به شخصه اصلا دوست ندارم دوباره ناشر مفت خور بهشون فشار بیاره که هرچه زودتر بازیشونو عرضه کنن.ترجیح میدم یه بازی شاهکار دیگه و بمراتب بهتر از BS رو تجربه کنم تا یه بازی تکراری که فقط تمش عوض شده باشه و با اون چیزی که از کارگردان بازی سراغ دارم نباید منتظر چیزی غیر از این هم بود.....

در اخر ایشون اضافه میکنن که این بازی اصلا و ابدا bioshock 2 نیست !! و یک پروژه ی کاملا جدید و جدا هستش
گرچه من عاشق اینم که قسمت دوم این بازی رو با گیمپلی به مراتب بهتر بازی کنم ولی اینکه Levine روی یه IP جدید کار کنه هم واقعا وسوسه کنندست.
منتظر نسخه جدیدی از thief هم باید بود!

من خودم به شخصه اگه نگم BioShock بهترین بازی زندگیم بوده باید بگم واقعا یکی از سه تا قطعا بوده و از همین الان دارم برای این IP جدید لحظه شماری میکنم

قطعا همینطوره.
BS حقیقتا عنوانی بود که گیمپلی بازی های اول شخص رو تکون داد!
من کلا عاشق این سبک بازی ها هستم ولی اکثرا اینطور نیستن!
درسته ایراداتی در این بازی ها همیشه بوده ولیکن بزرگی اونها طبیعتا کار روشونو چندین و چند برابر سخت تر و پیچیده تر کرده.
نمونه های بارزش در دنیای گیم همین STALKER (این هم یکی از بهترین های عمر منه) و BS در سبک اول شخص و AC در سبک سوم شخص بودن که ایرادات خاص خودشونو داشتن ولی اونقدر عظیم بودن که ارزششون رو بشه بارها از بازی های ساده تری مثل ... (نمیگم چون پوستمو میکنن!) بیشتر دونست.
دست اخر قطعا این IP جدید ارزش انتظار رو خواهد داشت.....

آخرین ویرایش:
سلام
قطعا Ken Levine را میشناسید
بازی سازی بزرگ و قابل احترام که با شاهکار بی نظیرش BioShock توانست به چیزی بیشتر از یک موفقیت دست بیابد
حال اقای Levine در مورد کار بعدی خودشون BioShock جدید و اینده ی این بازی صحبت کردن که با هم مرورشون میکنیم
اول این که چرا ایشون و تیم اصلی سازنده ی BioShock بر روی نسخه ی ps3 این بازی کار نمیکنند توضیحی ندادن و فقط گفتن که ما تمام تلاشمون رو کردیم و با تمام وجود بر روی نسخه ی x360 بازی کار کردیم ولی نمیخوایم و یا علاقه مند نیستیم که بر روی نسخه ی ps3 بازی کارکنیم
و برای این موضوع دلایل شخصی خودمونو داریم
ولی ایشون اضافه هم کردن که میخوان تمام تمرکز خودشونو بر روی یک کنسول خاص بزارن و علاقه ندارن که برای چند کنسول مختلف بازی بسازن
و طور اقای Ken Levine گفتن که هیچ ارتباطی با سازنده ها و یا ساخت نسخه ی ps3 بازی BioShock ندارن و در ساخت بازی کوچک ترین مشارکتی نکردن
منبع
موفق باشید
ببخشید شما این متنو از کجای این منبع کشیدی بیرون!؟

3 4تا منبع بود من یکیشو گزاشتم.....
اینم یکی دیگش ......
منبع
کوروش جان اون یکی دوتا منبع دیگه رو هم لطف کنید چون من توی این دوتایی که دادید هیچکدوم از نقل قولهای توی خبرتون رو پیدا نمیکنم و باید بلاخره یک منبعی برای اتکا باشه.
ممنون.

با تمام وجود بر روی نسخه ی x360 بازی کار کردیم ولی نمیخوایم و یا علاقه مند نیستیم که بر روی نسخه ی ps3 بازی کارکنیم

فقط گفته ما در حال کار بر روی PS3 نیستیم...مطمئن باشین اینم با اختلاف زمانی برا PS3 میاد.

منبع
منبع
منبع

البته من همه ی اینا رو ترجمه نکردم.......:biggrin1: قسمت های مهم هر کدومشون رو برداشتم و این جا گزاشتم
(لذا خیلی قسمت ها مجبور به کوتاه کردن یا ادغام چند تا از حرف هاش شدم که ترجمه ی کلمه به کلمه نمیشه)

فقط گفته ما در حال کار بر روی PS3 نیستیم...مطمئن باشین اینم با اختلاف زمانی برا PS3 میاد.
یعنی چی اینا -حتما بعدا برای....

--:-"
کوروش جان بسته چقدر منبع میدی تو همون همه چی معلوم بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or