Ken Levine ملكوت آسمانها مي شود !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
bioshock-infinite.jpg

كن ليوين را به نام پوسايدون خداوند درياها مي شناختم و حالا او را ملكوت آسمان مي ناميم.

پس از Bioshock كن ليوين اعلام كرد نسخه دوم را نخواهد ساخت، اما هيچكس فكرش را نمي كرد بازي بعدي او بازهم Bioshock و اين بار در آسمان خواهد بود. درسته، امروز بازي Bioshock: Infinite تاييد شد، اين بار نه در اعماق دريا، بلكه در ميان ابرها.

اين بازي يك عنوان اول شخص خواهد بود كه در سال 1912 اتفاق مي افتد، بازي قرار است به طور كلي گيم پلي و جهت گيري متفاوتي نسبت به قبل داشته باشد. اين بار ديگر با شهر Rapture خداحافظي مي كنيم و به آسمان بيكران Columbia مي رويم.

داستان از اين قرار است كه يك مامور به نام Booker DeWitt براي نجات دختري به نام Elizabeth فرستاده مي شود كه از بچگي در كولومبيا اسير بوده. كم كم Booker با اليزابث رابطه بر قرار مي كند. اما فرار اين دو به اين آساني نيست، اين فراري است از آسمان، شهري بزرگ كه همانند Rapture ايدئولوژي هاي خود را دارد .

شما با Dewitt در خطوط هوايي با سرعت بسيار بالا مبارزه مي كنيد و حتي مبارزاتي در ميان ابرها خواهيد داشت.

اين بازي در سال 2012 براي PC، Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

مشاهده تريلر.

امشب اولين Preview اين بازي را در سايت مشاهده خواهيد كرد.

OMG!!!!!!!!!

تریلرش که خیلی جالب بود ! دنیای بازی مثل Rapture یه دنیای تک و متفاوت هست و مثل اینکه یه چیزی تو مایه های Big Daddy های مخصوص خودش رو هم داره !

دارم گریه میکنم..................فوق العاده هست!
متشکر بابت خبر!
بازی ترسناک مانندهست مثل بایو 1 و 2 یا چیز دیگه ای هست؟
راستی این الان شماره سوم BioShock میشه؟

آخرین ویرایش:
آخ قلبم!
Bioshock 1 جزو Top 10 این نسل بود برای من! لامصب این لیواین هم نمیاد یه ایده رو لوس کنه، نقل مکان کرده به یه جای دقیقا متضادش! نابود شدم...

از همون اول که خبر ها کوچک و بزرگی برای بازی جدیدKen Levine منتشر شد مطمئن بودم که با یه شاهکار دیگه همه رو مات و مبهوت خواهد کرد و شک نداشتم که مثل بازی های قببلیش کسی رو نا امید نمیکنه اتمسفر بازی واقعا فوقالعاده است...انتظار خیلی سخته...خیلی...:(
ممنون از خبر..

آخرین ویرایش:
بایوشاک 2 افت کرد چون سازنده اصلی پشتش نبود!

اما سازنده اصلی بازخواهد گشت تا تجربه سال 2007 رو دوباره تکرار کنه ... و این یعنی؟ دیم دارام دووووم!!!!

دوستان کسی بیمارستان با تجهیزات سراغ نداره ؟ :دی
میخوام یه کاری کنم تا 2012 برم کما :دی

پ.ن:بابا دستت درست خیلی نویسنده تمیزی هستی ! :دی
فقط هم خبرای خوب رو مینویسی ها ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or