Ken Levine: شخصیت‌های عنوان جدیدم دیگر سیاه و سفید نیستند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
bioshock.jpg

Ken Levine سازنده سری بازی‌های Bioshock، می‌گوید که شخصیت‌های بازی جدیدش کمتر سفید و سیاه و بیشتر قابل لمس هستند.

او در گفتگوی اخیر خود با Game informer از به وجود آوردن یک سیستم جدید خبر داد که نگاه‌ها با توجه به "احساسات، خواسته‌ها و غرایز" شکل می‌گیرد:
"سیستمی که من خلق کردم بر این اساس است که شما یک شخصیت جالب توجه با احساسات و امیال خاص دارید، حال بازیکن این امکان را دارد که این نیازها را بپروراند، از آن دوری کند یا نسبت به آن بی تفاوت باشد. دلیلی که فکر می‌کنم این سیستم جواب می‌دهد این است که راه بسیار خوبی برای برقراری ارتباط با شخصیت است. ممکن است احساسات شخصیت تغییر کند اما قلب آن هنوز همان امیال و خواسته هاست. این سیستم همانند داستان‌های عناوین گذشته من هستند.
با توجه و بررسی این علایق شما می‌توانید به عمق شخصیت نفوذ کنید چرا که دیگر بر اساس جنسیت، رنگ پوست و یا مذهب تصمیم نمی‌گیرید هر چند گاهی اوقات این عوامل نقش به سزایی در این روایت دارند."
در آخر Levine چیزی از پروژه بعدی خود نشان نداد و ما را با جزئیاتی که قبلا منتشر کرده بود مثل خطی نبودن، داستان محور بودن و بهروری از عناصر تخیلی و Sci-fi رها کرد.

این بازی در حال توسعه با موتور Unreal Engine 4 و پتلفرم PC است.

منبع

آخرین ویرایش:
یه سیستمی‌ مثل همین رو امسال Darkest dungeon پیاده کرد. خیلی‌ خوبه که‌ها دارن به این طرف میل پیدا می‌کنن تو داستان نویسی.
در حال حاضر صنعت بازی تو داستان هاش شدیدا به شخصیت‌های خاکستری نیازمند هست.واقعا معتقدم از کاراکتر‌های سیاه و سفید اشباع شدیم.:d

شخصیت خاکستری میدی سفید میدی قرمز میدی هر چی میدی اون شاهکار بعدیتو بده بیرون فقط :دی لامصب هر چی ساخته عالی بوده و من باهاش زندگی کردم ...

از اونجا که برا pc ریلیز میشه،هرچی غیر از حشره کشی و نقطه بازی و F2P باشه استقبال میشه.
حالا که همه آرزو دارن ،منم خواسته ی خودمو بگم.
کن چان مدادرنگیها تو بگیر بیار:
من کلا از سیاه و سفید خوشم نمیاد، لطفا از رنگهای شادتری مثل آبی نفتی،سبز پسته ای و قهوه ای آجری و... استفاده کن:d

قابل لمس تر از الیزابت؟؟ البزابت یکی از بهترین کارکتر ها و یکی از دوست داشتنی ترین ها بود !
این عنوان جدیدش هر چی باشه قطعا فوق العاده میشه

اون الیزابتی که خلق کرد یکی از بهترین کارکتر های نسل پیش بود وای به حال شخصیت جدیدی که میخواد خلق کنه !:praying::praying:
این طور که توضیح میده احتمالش کمه که بازی شوتر باشه و بیشتر میزنه به یه بازی نقش افرینی و پلتفرم .

آخرین ویرایش:
این طور که توضیح میده احتمالش کمه که بازی شوتر باشه و بیشتر میزنه به یه بازی نقش افرینی و پلتفرم .
قبلا تو یکی از مصاحبه ها گفته بود سبک بازی رو. یه چیزه پیچیده ایه. :دی
What he’s got planned is a open worldish (“but not necessarily outdoors”) RPG, sci-fi, PC, probably first-person, chapter-like structure, brand new setting, add “ins” rather than add-ons, and a Passion System. Missus.
ولی در کل هرچه از Ken Levine رسد نیکوست، و شاهکار. :x
بی صبرانه منتظریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or