Ken Levine: سال 2011 بهترین سال بازی ها پس از سال 2007 بود

.Evanescence.

کاربر سایت
خالق سری بازی های Bioshock یعنی آقای Ken Levine اعتقاد داره بازی هایی که بعد از سال 2007 بهترین سال برای بازی ها سال 2011 بود.
phxyymjc094l2f4586xk.jpg

اون گفت من همیشه برای بازی ها وقتم رو آزاد می کنم. این خیلی مهمه. اگر شما بازی نکنین ساخت بازی های خیلی خوب از سوی ناشران به خطر خواهد افتاد.
امسال سال جالب و دل چسبی بود.بهترین سال بازی ها پس از 2007.اون اضافه کرد من این رو به خاطره انتشار بازی خودم تو اون سال نمیگم.یک عالمه بازی های بزرگ مثله Portal در اون سال عرضه شد.اون بهترین سال بازی ها در خیلی وقت پیش بود.
یک تُن بازی بود که من در اون سال بازی کردم.الان من بیشتر بازی می کنم چون خیلی چیزهای بیشتر و بهتر برای بازی کردن وجود داره.
در سال 2011 بازی هایی چون Portal 2, Uncharted 3, Skyward Sword, Deus Ex: Human Revolution, Batman: Arkham City, Gears of War 3, Call of Duty: Modern Warfare 3 و همچنین بازی مورد علاقه خود Levine یعنی Skyrim عرضه شد.
تحسین منتقدان از این بازی ها با فروش فوق العاده اون ها رو به رو شد.بازی COD:MW3 نه تنها رکورد فروش بازی ها رو زد بلکه رکورد ورود به بازار تمام سرگرمی ها رو نیز زد.
سال 2007 هم رکورد هایی از فروش بازی ها ثبت شد و شاهد بازی های تحسین برانگیز مانند Call of Duty 4: Modern Warfare, بازی زیبای Bungie یعنی Halo 3 و Super Mario Galaxy ، همچنین ip های جدید مانند بازی Portal از سوی Valve که در بسته Orange Box عرضه شد و همچنین بازی خود Levine یعنی Bioshock بودیم.
2011 سالی پر افتخار برای صنعت ما بود.
سالی برای افتخار افراد Uncharted ، سالی برای افتخار به تیم Epic . سالی برای افتخار بچه های Call of Duty. سالی برای افتخار کردن به همه چرا که بازی هایی تحویل دادند که خیلی وقت بود در این صنعت تحویل داده نشده بود.
منبع

ولی 2008 هم فوق العاده بود و چیزی از 2007 کم نداشت.

fallout 3
Grand Theft Auto IV
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
The World Ends With You
LittleBigPlanet
Dead Space
Left 4 Dead
Burnout Paradise
Resistance 2
Braid
Crisis Core: Final Fantasy VII
Gears of War 2
Crysis Warhead
Mirror's Edge
Mario Kart Wii

ولی 2008 هم فوق العاده بود و چیزی از 2007 کم نداشت.

fallout 3
Grand Theft Auto IV
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
The World Ends With You
LittleBigPlanet
Dead Space
Left 4 Dead
Burnout Paradise
Resistance 2
Braid
Crisis Core: Final Fantasy VII
Gears of War 2
Crysis Warhead
Mirror's Edge
Mario Kart Wii

2010 هم به قدر کافی عنوان بزرگ به خودش دید:

Darksiders
Bayonetta
Mass Effect 2
MAG
No More Heroes 2
Dante's Inferno
BF Bad Company 2
God of War III
Perfect Dark و Pokemonـها ریرلیز شدن
Red Dead Redemption
Super Mario Galaxy 2
StarCraft 2
Mafia II

لِوین رو باید برای این حرفش برد به دادگاه.

از نظر کمیت که هر سالی رو بخوایم در نظر بگیریم تعداد معینی بازی اومدن و زیاد تو این مورد با هم اختلاف ندارن ولی از نظر کیفیت هیچکس نمیتونه بگه که کدوم سال بازیها بهتر بودن و برای هر شخصی این مسئله متفاوته.حالا از نظر لوین سال 2011 این ویژگی رو داشته.دیگه نباید حتما یه چیزی جور کرد تا بخوایم مثل همه اشخاص دیگه که یه حرفی میزنن ایشون رو هم زیر سوال ببریم.

Colonel Buendia
البته با اینکه با بخشی از حرفات موافقم ولی باید اینو قبول کنی که همه چیز تو بازیها ، قوانین D&D نیست. با گذشت زمان استاندارد ها تغییر میکنن و به طبع باهاش ذائقه ها هم تغییر میکنه. مثلا doom یه زمانی هر شمارش جزء استاندارد های زمان خودش بود ولی الان هم هست ؟ یا چون درجه سختی بالاتری نسبت به بازیهای FPS الان داره پس بهتره ؟ همه بازیها دارند یه روند رو به تکامل رو پیش میرن حالا بعضیها سلیقشون نمیتونه با این قضیه کنار بیاد دلیل بر بد بودن این روند نیست !
یه مقدار سعی کنیم با واقعیت کنار بیایم...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or