Ken Levine به Naughty Dog پیوست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20111130kenlevine.jpg

کن لوین کارگردان نام آشنا سری بازی موفق Bioshock به تازگی اعلام کرده است که به Naughty Dog پیوست !

وی در این باره گفت" دلم برای استودیو Irrational Games و تمام کسایی که مدتها باهاشون کار کردم تنگ میشه اما بی نهایت هیجان زده ام که بر روی PS4 همراه با استودیو با استعداد Naughty Dog کار کنم" .

پیش از این نیز لوین ارادت خود به ناتی داگ و سری بازی Uncharted را اعلام داشته بود تا جایی که اظهار داشت برای خلق Bioshock: Infinite از استاندارد های Uncharted الهام گرفته اند .

http://www.ign.com/articles/2013/11/25/bioshock-director-moves-to-naughty-dog

آخرین ویرایش:
عجب بایوشاک هم به خاطرات پیوست لیواین عجب پاچه خواری بود:(

عمرا اگه همچین چیزی باشه

استاد لوین رو چه به ND
همین که تو متن خبر کن لویین گفته دلم برا Irrational Games تنگ میشه غیر واقعی بودن خبر رو می رسونه چون دیگه اصلا Irrational Games ای وجود نداره که دلش براش تنگ بشه یا نه!
اما این حرف شما که استاد لووین رو چه به ناتی داگ رو من نمی تونم درک کنم!
الان حرف شما یکی از این 2 معنی رو میده:
کن لووین در حد و اندازه ای نیست که بیاد تو تیم پر ستاره و موفقی چون ناتی داگ!
معنی دوم هم اینکه ناتی داگ خیلی کم ارزشتر و پست تر از اونی هست که شخص چون لووین بیاد اونجا و کسر مقام باشه براش!
از اونجا که لفظ استاد رو برا کن به کار بردید نزدیکترین معنی همون برداشت دوم شما هست !
هر کسی باید حد خودش رو بدونه و حتی غیر مسقیم هم به هیچ شرکت یا شخصی توهی نکنه!

به به امیدوارم بتونه جای ایمی رو در تیم بخوبی پر کنه:xواقعا خالی بودن پست به اون مهمی خیلی شک دار و عجیب بود و ممکن بود ضربه بدی به استودیو بزنه که با اومدن لوین اگه وضع بهتر نشه, بدتر نمیشه:bighug:

به به امیدوارم بتونه جای ایمی رو در تیم بخوبی پر کنه:xواقعا خالی بودن پست به اون مهمی خیلی شک دار و عجیب بود و ممکن بود ضربه بدی به استودیو بزنه که با اومدن لوین اگه وضع بهتر نشه, بدتر نمیشه:bighug:

:| جااااااان

حداقل یا پستها را بخوانید یا روی منبع کلیک کنید ! با اینکه هیلتره ولی تاریخ 2013/11/25 میاد !
از دروغ آپریل هم گذشته !! خبر تاریخ گذشته میشه ـچه ربطی به دروغ آپریل داره :دی ؟

این دو روز هر خبری اومد بیرون باور نکنید و دست کم منبع رو دقیق بررسی کنید چون امروز 1 آپریل هست فردا هم 13 بدر:d
ولی حواسم نبود امروز چه روزیه یه لحظه خر کیف شدم:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or