Ken Levine بر روي Bioshock 2 كار نميكند !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Ken Levine امروز طي يك اظهار نظر جديد باعث شد بسياري از طرفدارن و مشتاقان شماره دوم BioShock نارحت شوند ...

طي مصاحبه اي كه Ken Levine كارگردان و خالق بازي فوق العاده BioSock با OXM داشته اعلام كرده كه خودش درگير ساخت شماره 2 بازي يعني Bioshock 2 نميكند . وي در مصاحبه اي كه داشته اعلام كرده كه چقدر خودش رو دگير ساخت بازي كرده . اين جملات Ken Levine با قولي هايي كه 2K در اوايل معرفي بازي داده بود كاملا برعكس هم هستند و همين عامل ميتونه باعث نارحتي و خشم طرفدران Bioshock شود .

bioshock1.jpg

Ken Levine ميگويد : من فقط روي بعضي از صحنه ها رو كار ميكنم و در واقع به اون صورت درگير اين شماره بازي نيستم . Melissa كه تهيه كننده Bioshock بود در حال حاضر گروه رو ادراه ميكند . Bioshock 2 بازي و پروژه اي هست كه متعلق به اونها هست . انها از واكنش و احساسات مردم درباره بازي اول شناخت دارند . و البته من اونقدر ديگر بازي نيستم .

اه افسوس و دوصد افسوس که لیواین حضوری مستمر نخواهد داشت!!!ولی بانو میلر نیز به سان بانو ریموند توانا میباشد!!!ما نیز برای شماره دوم این عنوان خیلی بی تابی میکنیم!!
کاش کمی زودتر اطلاعاتی یا عکسی از این بازی رو شود که به ادامه زندگی امیدوار شویم!!!

این که خیلی وقت پیش اعلام شده بود که Levine روی Bioshock 2 کار نمی کنه !!! .
نكته 1 : خبر ماله همين امروز هست . توي مصاحبه مفصل با OXM چاپ شده
نكته 2 : بله اين كه كارگرادان بازي نيست از قبل گفته شده بود اما 2K اعلام كرده مسئوليت بزرگي داره و در راس پروژه قرار داره كه ميبينيد اصلا نقش خاصي نداره
Not to long ago, we were all told that 2K Marin was working on BioShock 2. Before fanboys were outraged, Take-Two promised us that Ken Levine was still going to head the project in some capacity.

من اصلا منتظر Bioshock 2 نیستم
ولی ما شرایطمان بر عکس شماست!!!
به خاطر تجربه کردن این بازی واحدهای دانشگاهمان را 14 تا بر میداریم تا از شر خدمت خود را برهانیم تا چشمانمان اول به جمال این بازی روشن شود بعد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or