Keiji Inafune کاپکام را ترک کرد !

MαMαSαN

کاربر سایت
inafune1.jpg

چند روز پیش بود که Keiji Inafune اعلام کرد که از کار کردن در شرکت کاپکام خسته شده و سرانجام پس از 23 سال کار در این شرکت، از کاپکام جدا شد.

Keiji Inafune مرد بزرگی بود و عنوانهای بزرگی همچون Onimusha و DeadRising را خلق کرد ودلیل جدا شدن وی از کاپکام به این شرح بود: او گفت: " من در طی این 23 سال فقط در این شرکت به عنوان طراح ارشد مشغول به کار بودم و حال احساس می کنم در این شرکت به بالاترین سطح ممکن رسیدم و مدیون کاپکام هستم.

او از کارمندان خود در کاپکام اعلام رضایت کرد و گفت: " من عاشق کاپکام هستم و از نظر من کاپکام بهترین شرکت بازی سازی در جهان است "

Keiji Inafune فعلآ قصد دارد به کار خود ادامه دهد و الگوی خود را مرد بزرگ و فیلمساز مشهور ژاپنی یعنی Akira Kurosawa می داند که تا زمان مرگ خود به کارش عشق می ورزید.

برای این مرد بزرگ ارزوی موفقیت داریم.

انشااا... کپکام هم از کپکام جدا بشه،شاید یکیشون درت بشه.این نسل که فقط مضخرف ساختن
خدا این S F و RE رو لعنت کنه که با پولاش میرن IP های خوشحال میسازن:دی

پس چیه ؟ فالوده شیرازی میده بیرون ؟!
یه شیر ، همیشه شیره ...
مطمئن باش به زودی به نقطه اوج بر میگرده ...
حالا باز خوبه 80 درصد بچ های bc دارن به زبان روان فارسی می گن کپکام خیلی داغون شده!ر ضمن,من نگفتم بعدا که.گفتم الان.الان رو سقوط آزاده!

حالا باز خوبه 80 درصد بچ های bc دارن به زبان روان فارسی می گن کپکام خیلی داغون شده!ر ضمن,من نگفتم بعدا که.گفتم الان.الان رو سقوط آزاده!
این که یه استودیو یکم ضعیف شده باشه ، با اینکه اصلا" بازی نمیده بیرون زمین تا زیر زمین فرق میکنه ...
شما جمله ـات رو نگاه کن ...
ای بابا!من شوخی کردم.بچه ها هنوز فرق شوخی و جدی را نفهمیدن؟منظورم از اینکه بعضی از افراد اصلا دیگه سیازنده ی بازی نمی دوننش این وبد که خیلی پسرفت کرده و بچه ها کمتر ازش انتظار شاهکار دارن.حالا تو هی بگو!چیزی که معلومه کپکام خیلی از کپکام واقعی فاصله گرفته...
من فارسی یادم رفته :دی
ex...

آخرین ویرایش:
انشااا... کپکام هم از کپکام جدا بشه،شاید یکیشون درت بشه.این نسل که فقط مضخرف ساختن
خدا این S F و RE رو لعنت کنه که با پولاش میرن IP های خوشحال میسازن:دی

دوستان کپکام راه خودشو ادامه میده و نظر شما عزیزان براش کوچکترین اهمیتی نداره پس بیخودی با بد و بیراه گفتن به کپکام خودتونو خسته نکنید. متشکرم

دوستان کپکام راه خودشو ادامه میده و نظر شما عزیزان براش کوچکترین اهمیتی نداره پس بیخودی با بد و بیراه گفتن به کپکام خودتونو خسته نکنید. متشکرم
البته امیدوارم راهی که این چند وقته پیش گرفته رو ادامه نده :دی وقتی کپکام بازیهاش افت میکنن که نمیشه قربون صدقش رفت که !! بجز street fighter تو این نسل هیچ حرف خاصی نتونست بزنه ! البته lost planet هم نسخه-ی یکش جالب بود

این که یه استودیو یکم ضعیف شده باشه ، با اینکه اصلا" بازی نمیده بیرون زمین تا زیر زمین فرق میکنه ...
شما جمله ـات رو نگاه کن ...
ای بابا!من شوخی کردم.بچه ها هنوز فرق شوخی و جدی را نفهمیدن؟منظورم از اینکه بعضی از افراد اصلا دیگه سیازنده ی بازی نمی دوننش این وبد که خیلی پسرفت کرده و بچه ها کمتر ازش انتظار شاهکار دارن.حالا تو هی بگو!چیزی که معلومه کپکام خیلی از کپکام واقعی فاصله گرفته...

البته امیدوارم راهی که این چند وقته پیش گرفته رو ادامه نده :دی وقتی کپکام بازیهاش افت میکنن که نمیشه قربون صدقش رفت که !! بجز street fighter تو این نسل هیچ حرف خاصی نتونست بزنه ! البته lost planet هم نسخه-ی یکش جالب بود

قربون صدقش نرین ولی حداقل بد وبیراه که نباید بهش بگین . بالاخره هر شرکتی یه دوران اوجی داره یه دوران افتی. اگر شما شرکت بازیسازی بزرگی رو میشناسد بعد از ساختن 11 10 شماره از یه بازی افت نکرده به منم بگید البته اگه منظورتون افت کردن سری بازی های رزیدنت اویل هست. مثلا همین اسپینتر سل جدید خیلی قشنگ بود :! یا چند سال پیش tomb raider :angel of darkness که دیکه از حالت ماجراجوییی داشت به سبک survivor horror تقییر ژانر میداد ! از این چیزا طبیعیه دوست عزیز.

چند سال پیش tomb raider :angel of darkness که دیکه از حالت ماجراجویی داشت به سبک survivor horror تقییر ژانر میداد ! از این چیزا طبیعیه دوست عزیز.
عجب :دی
من تو 10 15 تا نقدی که ازین بازی خوندم یک جا هم به همچین نکته ای بر نخوردم :دی
مستفیض شدیم :دی

عجب :دی
من تو 10 15 تا نقدی که ازین بازی خوندم یک جا هم به همچین نکته ای بر نخوردم :دی
مستفیض شدیم :دی

خب شاید شما خیلی با حالی که به همچین نکته ای بر نخوردی.من که خودم زامبی و از این مخلوقات به ظاهر ترسناک تو بازی دیدم. منظورم اسکلت و مومیایی نیست.شما بازی شو تموم کردی یا فقط نقدشو خوندی؟ خوشحالم که مستفیض شدی عزیز.اگه خواستی کشش بدی و بحث کنی hamid_s2662 ایدیمه اینجا جاش نیست.

اصولا فروم یک سایت بازی جای ادامه بحث هاست!
پ.ن: ملت بیکارن بیان با ایشون چت کنن سر کپکام:|

الام من نفهیدم منظورتون از ایشون من بودم یا اون اقا چون من ای دی دادم.درسته دوست عزیز فروم یک سایت بازی جای ادامه بحث هاست! اما بحث نباید از چهارچوب موضوعش تو فروم خارج بشه.
من وفعلا بیکارم و واسه چت راجع به کپکام وقت دارم. lol :d:d:d البته چت ما مربوط به بحث سر tomb raider میشه.

آخرین ویرایش:
خوب ایشون هم رفتن. :d
ولی واقعا جاش خالیه تو Capcom.
به نظر من بازیهایی مثل Onimusha و Dead Rising واقعا عالی بود و شرکت Capcom باید رسما ازشون تقدیر کنه.

خوب البته آخر ماه ترک میکنه. هنوز ترک نکرده :دی
خوب از درگاه ایزد منان آرزوی توفیق روزافزون برای این چهره ی به یاد مادنی کپکام میکنیم و خیلی خوشحالیم که ما رو با پروژه ی RE6 تنها گذاشت. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or