keepsake

• Thread starter Thread starter kute
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
keepsake506_pcboxboxart_160w.jpg

Published by: The Adventure Company
Developed by: Wicked Studios
Genre: Adventure
Number of Players: 1
Release Date:
US: March 30, 2006

عکس:

Game Spot

IGN

بچه ها گول تصویرهاش رو نخورید.بعضی از معما هاش انقدر سخته که خودش حلشون میکنه.و این باعث میشه جذابیت بازی بشه صفر.ولی تصویرهای قشنگی داره برای دیدن بد نیست مرسی که گذاشتین

یادگار روایتی از دوستی است.لیدیا دختر جوانی است که با یادی از خاطرات گذشته اش با دوست دوران کودکیش لیدیا، و به امید یافتن وی راهی مدرسه جادوگری می شود که زمانی سلسلت و پدرش در آن زندگی می کردند. او که مدرسه را خالی از سکنه می بیند برای کشف معمای ناپدید شدن ساکنین مدرسه درگیر معماهای عجیب و پیچیده و برگرفته از سحر و جادو می شود. براستی چه بر سر لیدیا و خانواده اش آمده است؟ لیدیا در مدرسه با شخصیتی جالب بنام زاک آشنا می شود. او که از شاگردان قدیمی مدرسه بوده و رویای تبدیل شدن به اژدها را در سر می پرورانده در اثر یک اشتباه به یک گرگ تبدیل شده است. زاک نیز برای خروج از این حالت خود با لیدیا همراه می شود. ایندو را در سفری رویایی از میان معماهای آمیخته با سحر و جادو و روح های سرگردان مدرسه همراهی کنید تا راز این مدرسه متروک را کشف کنید. منبع:دارینوس

من امروز این بازیرو تموم کردم
خب بازی ریتم خیلی کندی داره و اتفاقات جالب زیاد توش نمیفته
اما داستان بسیار قوی داره و معماهای فوق العاده سخت به جرات میکم همچین معماهایی در عمرتون ندیدید
به هر حال به نظر من ارزش وقت گذاشتن نداره

ارزش خریدن داره؟
آخه از GS نمرشو 5.2 گرفته.
اگه میخوای بازی رو اورجینال بخری به نظر من نه ولی اگه میخوای همین کپی های تو بازار رو بخری مگه چه قدر میخوای پول بدی که میپرسی ارزش داره یا نه ؟؟
در ضمن تایپیک مال دو سال پیش هست .... .;)

به قولا اگه میخوای کپی بخری که دیگه سوال نداره اگه بدترین بازی هم باشه دوهزار تومن می ارزه دیگه
در ضمن تایپیک مال دو سال پیش هست .... .
در جواب شما دوست عزیز چه ربطی داره تاپیک مال کیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or