Multi Platform Keeper

سازنده
Double fine
تاریخ انتشار
October 17, 2025
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
سلام.

من خیلی وقته منتظر این بازی هستم. به نظرم بازی لطیفی باید باشه و توی این بازی های امسال که همه دارن همدیگر رو می کشن، یه بازی نرم و حال خوب کن، لازم بود.

کلا Double Fine بازی هاش حال آدم ها رو خوب می کنه.

ایده بازی هم به نظرم خیلی خیلی خلاقانه هستش.

یا علی...

سلام.

من خیلی وقته منتظر این بازی هستم. به نظرم بازی لطیفی باید باشه و توی این بازی های امسال که همه دارن همدیگر رو می کشن، یه بازی نرم و حال خوب کن، لازم بود.

کلا Double Fine بازی هاش حال آدم ها رو خوب می کنه.

ایده بازی هم به نظرم خیلی خیلی خلاقانه هستش.

یا علی...
احسنت دقیقا. استودیوی خیلی خوبیه و تیم شیفر هم آدم شریفیه. بازی سرگرم‌کننده می‌سازن، قشنگ آدم لذت می‌بره.
اینم خدا رو شکر بازی خوبی می‌زنه. وقت خالی پیدا کنم حتما می‌رمش.

بازی رو دارم چشم بسته دانلود میکنم ، هیچی از بازی نمیدونم.
شک دارم که حتی یکی از تریلرهاش رو هم تو نمایشها دیده باشم یا نه.

گفتم قبل خواب و بعد گرایند کردن این یکی دو روزه تو Arc Raiders بازی بعدیم رو کامل شیفت کنم رو یه چیز جدید.
دابل فاین هم که هست و بعد این امتیازها پس تجربش واجبه و به جا نیاوردنش کفاره داره.
این خودش دابل اجبار میاره:D

ببینیم چی در انتظارمونه8->

سلام و صبح بخیر

من شنبه بازی رو نصب کردم و با پسرم رفتیم سراغش. حس کردم می‌تونه از پس کار بر بیاد و اوایل بازی در حدود ۳۰-۴۰ دقیقه رو خودم رفتم و پسرم داشت میدید و بعدش راننده رو عوض کردم و پسرم نشست پشت رول 😁😁

واقعا بازی با اینکه صامت هست، ولی به شدت زیباست. موسیقی کاملا در خدمت بازی هستش و همون اول بازی، قطعه ای پخش شد که من رو میخکوب کرد.

اخه چرا این آدم ها اینقدر ایده های جذاب و ناب دارن !!!!

به نظرم این بازی مثل استامینوفن هستش و می‌تونه آخر شب آروم کنه فشار کاری روزانه رو.

این بازی در وانفسای این ۱-۲ ماه، کمتر بهش پرداخته میشه و واقعا صدحیف.

حجم بازی هم حدود ۲۵ گیگ هستش و میشه نرم رفت سراغش.

یا علی...

بازی آرامش خالصه! بشدت زیبا و دوست داشتنیه و عین باقی بازیای دابل فایل حس و حال خاصی داره که هیچ کجای دیگه پیداش نمیکنین. همون اولشو فعلا پلی دادم و حیف اونطور که باید دیده نشده! جادوش از همون دقیقه اول میگیرتتون.
ای کاش تاریخ عرضه بهتری میداشت (که چقدرم ۲۰۲۵ جای نفس کشیدن گذاشته برای اینجور بازیای بی سر و صدا!! :D ) یا لااقل مایکروسافت تبلیغات بهتری براش انجام میداد!
اگه از بازیای شلوغ امسال خسته شدین حتما Keeper رو پلی بدین! امیدوارم انحصار زمانی کوتاه مدتی باشه که سر یه فرصت مناسب برای فایو هم عرضه بشه و فروش خوبی رو تجربه کنه.

اگه گیم‌پس دارین، به هیچ وجه این بازی رو از دست ندین! اگه ندارین و اهل آثار متفاوت هستین هم حتماً بهش سر بزنین.
بازی همون عطر و طعم همیشگی دابل‌فاین رو داره، با یه حال و هوای به شدت جالب و عجیب. از نظر بصری هم جزو زیباترین آثار تاریخ صنعت بازی به حساب میاد و بعضی جاها واقعاً از شدت حیرت داشتم منهدم می‌شدم! از جمله بخشی که یه حالت پشمک‌مانندی پیدا می‌کنیم و توی یه محیط رنگارنگ شروع می‌کنیم به جست و خیز! یا مثلاً یکی از بخش‌های پایانی که انگار وسط مصرف مواد طراحیش کردن! :دی به نظرم اصلاً اغراق نیست اگه گرافیک هنری بازی رو بین ۱۰ تای اول عمرم بذارم! اتمسفر خاص بازی هم باعث می‌شه آثار مشابهش خیلی کم باشن و ترکیب این اتمسفر با فضای صوتی خاص بازی و نحوه روایت جالبش، معجون عجیبی رو تشکیل می‌ده.
Keeper شاید بازی بی‌ایرادی نباشه. دوربینش بعضی جاها اندکی اذیت می‌کنه، گیم‌پلی توی بعضی بخش‌ها لج‌بازی می‌کنه و روی کنسول‌ها هم محدودیت 30fps داره، ولی همه این مشکلات کمرنگ می‌شن وقتی در نظر بگیریم که یه تجربه منحصربه‌فرد و کم‌نظیره. از همون شخصیت اصلی که یه برج فانوس دریایی متحرک هست، تا دنیای خاص بازی و اتفاقاتی که می‌افته و حتی المان‌های صوتی و تصویری که حس و حال متفاوتی به بازی می‌دن و کاملاً در خدمت فضاسازی خاصش هستن.
در مورد نقدها هم گذشته از اینکه میانگین ۸۳ رو گرفته که عدد خوبیه، نکته جالب برای من امتیاز سایت‌های معروفه. :دی از یوروگیمر که امتیاز کامل داده تا جاهایی مثل پی‌سی‌گیمر، گیمز رادار، گیم‌اسپات و IGN که بهش ۹ دادن.
خلاصه که حتماً وسط بازی‌های عظیم یه سری هم به ایشون بزنین و سعی کنین چیز خاصی هم از بازی نبینین و نخونین که تر و تازه بمونه و لذتش بیشتر بشه. از اونجایی که طولانی هم نیست، می‌تونین خیلی زود و بدون اسیر شدن وسط مراحل تکراری و حوصله‌سربر تمومش کنین و لیست تجربه‌های منحصربه‌فردتون غنی‌تر بشه. یه چیزی تو مایه‌های تماشای یه انیمیشن هنری و متفاوت وسط انیمیشن‌های بزرگ و دنباله‌دار! :دی
امیدوارم تا سال‌ها بتونیم همچین بازی‌های زیبایی رو از دابل‌فاینِ دوست‌داشتنی ببینیم. خوشبختانه این روزها روی پروژه یا پروژه‌های دیگه‌ای هم کار می‌کنن و Keeper فقط یکی از اون‌ها بوده که تیم تولید خیلی کوچیکی هم در مقایسه با آثار AAA داشته. خود تیم شیفر هم اصلاً نقشی توی تولید Keeper نداشته و سرگرم یه چیز دیگه هست، حالا Psychonauts 3 یا یه IP دیگه که هرچی باشه، بدجوری منتظرش هستم!

یه چیزی اونور فروم گفتم بیام اینجا هم تکرار کنم اگز کسی اونور ندیده :دی این بازی یه نکته جالبی که داره اینه که اچیومنت هاش lore drop هستن پس حتما حین بازی کردن نوتیفیکیشن اچیومنت رو فعال کنین تا جزییات داستان بازی رو از دست ندین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or