Kazunori Yamauchi خبر از عرضه ی پچی جدید برای Gran Turismo 5 میدهد ...

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود

29567302.jpeg

Kazunori Yamauchi مرد کلیدی استودیوی Polyphony Digital اعلام کرده که پچ جدید 2.04 برای بازی Gran Turismo 5
روز سه شنبه و در تاریخ 7 فوریه منتشر میشود ... Yamauchi هیچ جزییاتی راجع به مشکلاتی که که با این پچ رفع میشود
را به ما نداد و فقط تایید کرد که این پچ اشکال ( باگ ) جزیی را مربوط به drift trial replays را ( Drift Trial بخشی است
که مخصوص Drift زدن و کنترل و مهار ماشینهای قدرتمند فلزی که البته طرفداران زیادی نیز دارد ) اصلاح میکند ...این پچ
بین ساعات 03:00 و 04:00 GMT لانچ میشود ...

شما فکر میکنید که این پچ جدید چه مشکلی را در Gran Turismo 5 رفع ( fix ) میکند ؟

منبع

والا تو قسمت 200 دور تو endurance من کلی باگ دیدم....!!!بعضی وقتا از نمای بیرون ماشین یکدفعه میپره جلو و یا سر پیچ مثل ghost میشه میره جلوتر ار خود ماشین...!!یا خود ماشین شروع میکنه به پرش مثل صفحه تلویزیون..!!خدا کنه یه پچی بده اینا فیکس بشه خدایش خیلی ضایعه بود..!!اونم واسه بازی مثل GT حتما خودش فهمیده چه خبره واسه همین سریع اقدام کرده..!!تا الان بالای 1.5 گیگ فقط پچ دانلود کردم...!!

شما فکر میکنید که این پچ جدید چه مشکلی را در Gran Turismo 5 رفع ( fix ) میکند ؟
GT5 انقدر با عظمته كه اين مشكلاتش طبيعيه...
برای من كه همون بدون پچش كافی بود و تو دريای بازيش غرق شدم، باز دم استاد گرم كه كمر به رفع مشكلات ريز بازی بسته.

هنوزم دهنم باز مونده با اینهمه ساپورتی که میکنه واقعا درست میگن که PD بزرگترین استودیوی سونی هستش

خداییش ساپورتش عالی بوده من یادم نمیاد تو سری ریسینگ اینقدر ساپورت قوی تا بحال دیده باشم...!!از موزیک تو بازی گرفته تا انواع ماشینها...!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or