Karen Traviss به عنوان نویسنده GeOW3 انتخاب شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
Gears-32.jpg

Karen Traviss، رمان نویس مشهور بازی ها به عنوان نویسنده اصلی سومین قسمت از بازی Gears of War معرفی شد.

Traviss رمان نویس داستان های عملی تخیلی است که بر روی رمان های Star wars و چندی پیش بر روی تعداد زیادی از رمان های spin off ـه سری Gears کار کرده است.

کلیفی بی این معرفی را در مصاحبه ای با سایت Meristation اعلام کرد.

"از نوشته های کارن می شد فهمید که اون خیلی با کاراکترها اخت پیدا کرده و کاملا تو ذهن تک تک اونا جای داره. اون به درستی میدونه که شخصیت ها کی هستند، و به خوبی قادر خواهد بود که در بدن اونا زندگی بدمه، حتی کاراکتر های جدید."

Gears of War 3 دیروز به طور رسمی از تلویزیون آمریکا معرفی شد. این بازی در تاریخ 8 آوریل 2011 در اروپا و 5 ام آوریل در آمریکا منتشر خواهد شد.

فردین خیلی دنبال بازی هستیا:دی اونطور ها هم ناراحت نشدی!
برای من انتخاب یه نویسنده خیلی خبر خوشحال کننده تری تا انونس بازی بود!
فقط تو بازی قبلی با دامنیک یکم اخت گرفتیم!خدایش مارکوس هیچی نداره!
امید وارم در حال خفا هم اونو تو داستان بکشونه
راستی موتور این بازی unreal 4 هستش ؟
خیر همچنان از تهدیگ UE3 البته اپدیت شدش استفاده میکنن

آخرین ویرایش:
برای من انتخاب یه نویسنده خیلی خبر خوشحال کننده تری تا انونس بازی بود!
فقط تو بازی قبلی با دامنیک یکم اخت گرفتیم!خدایش مارکوس هیچی نداره!
امید وارم در حال خفا هم اونو تو داستان بکشونه

خیر همچنان از تهدیگ UE3 البته اپدیت شدش استفاده میکنن

:eek::biggrin1:کاپیتان همچین حرفی از تو بعیده.البته منم دام رو خیلی دوست دارم.ولی بابا مارکوس یه چیز دیگست.:biggrin1:شدیدا دوسش دارم.خیلی دوس دارم بفهمم منظور اون ملکه لوکاستها چی بود که گفت:خیلی بده که تو راه پدرت رو نمیری.

والا دنبال بازی که نیستم.چند روزه حس خبر گذاریم گل کرده.

ببین ناراحتی من از اینه که به نظرم کمی عجولانه دارن تصمیم میگیرن. میترسم شماره 3 مثل 2 که نسبت به 1 افت کرد اینم نسبت به 2افت کنه.
و قبلا هم گفتم اینقدر برای این بازی ارزش قائل بودم که نسخه اوریجنال هر دو رو تهیه کردم. امیدورارم چیزی باشه که باز هم ارزشش هاش رو نشون بده و من رو وادار به خرید نسخه اورجینال بکنه.

از همون تریلری که دام رو نشون داد ، غمگینی تو چهره ـش موج میزد.:(
معلومه این بار توجه زیادی به داستان و شخصیت پردازی دارن!

والا دنبال بازی که نیستم.چند روزه حس خبر گذاریم گل کرده.

ببین ناراحتی من از اینه که به نظرم کمی عجولانه دارن تصمیم میگیرن. میترسم شماره 3 مثل 2 که نسبت به 1 افت کرد اینم نسبت به 2افت کنه.
و قبلا هم گفتم اینقدر برای این بازی ارزش قائل بودم که نسخه اوریجنال هر دو رو تهیه کردم. امیدورارم چیزی باشه که باز هم ارزشش هاش رو نشون بده و من رو وادار به خرید نسخه اورجینال بکنه.
میفهممت فردین!ولی نمیدونم چرا!ولی من به این بازی به چشم شماره 2 دارم نگاه میکنم!
من عوض رنگین کمونی که کلیفی گفته بود میسازه تو نسخه جدید!میخوام به سمت تم سیاه نسخه اول برگرده!
-منم قبلا هم خیلی دوست داشتم یه Spin به بازی تزریق کنن یا یک نسخه از نمایش قدیم!که به داستان بازی کمک کنه!
خدایش این داستان بازی منو زجر میده!تو نسخه جدید اومدن با چنتا page که از صفحه کف زمین جمع میکنی داستان به خورد بازیکن بدن!ولی رسمش این نبود!من خیلی هاش رو نصفه و نیمه خوندم!خیلی هم مضخرف بود!

امیدوارم این نسخه به اصطلاح سوم!
نسخه دوم خوبی برای منو تو باشه که به اون چیزی که میخواستیم نرسیدیم!:biggrin1::love:

پ.ن:خوشحالیم که حس خبر گذاریت موقع انونس GeOW جدید ،گل کرد:biggrin1:

کلا بهتره اون 3-یا 2 یا هر چیزیش رو در نظر نگیریم!همون عظمت Gears of war کافیه!:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or