Kane & Lynch:Dead men

• Thread starter Thread starter borna
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بهتون گفتم که تریلرش رو گرفتم به دلم ننشست.یه چیزی می فهمیدم :biggrin1:

امروز از یکی از بچه ها امانت گرفتم بازی رو.فقط این رو می تونم بگم.هری پاتر بهتر از این بود.

فوق افتضاح

خیلیم قشنگه اگه اون مرحله که تو night club هست رفته باشید میفهمید گرافیک یعنی چی؟

خدايش خيلي بازي كنده و سرعت نداره و چون هيجان لازمش سرعته اين بازي به من كه حال نميده

منم موافقم ......... این بازی به درد سال 2007 نمی خوره ....... چون خیلی مشکل داره که اونم برای بازی های سال 2007 بعیده همچین چیزایی ........................ خلاصه 360 درجه با تعاریفی که ازش کرده بودند فرق داره

اتفاقا خیلی به من حال داد داستان بازی 20 هست خیلی خیلی داستان جذاب متلک هایی که بین افراد جابجا میشه 90 درصدشون کلمه ی f ..... o ....u ....c .k درشون به کار رفته داستا کلا من بهش 10 میدم میرسیم به گرافیگ نورپردازی خیلی خوب هست چهره ی کین و لینچ عالی طراحی شده از یه سری چیزهایی که چند سالی هست منسوخ شدن استفاده کردن مرحله ای هست که کین باید دخترش جنی رو نجات بده در این مرحله بارون میباره و زمید خاکی هست گلی هست شما کافیه زوم کنید رو زمین افکتهای بارونی که در انیمشن ها استفاده میشه استفاده شده اصلا وقتی میبینی خیلی حال میکنی ولی هیچ اثری روی شما ندهره این بارون منظورم لینچ هست نه جای پایی رو گل میمیونه نه... تو این مرحله هرچی به زمین شلیک کنید هیچ اثری روی زمین نمیفته نه جای پایی هیچی فیزیک 2 میگره شما کافیه به دیوار شلیک کنید چند ثانیه وایستین جای شلیک ها از روی دیوار پاک میشه دیوار میشه مثله روز اولش طراحی دشمنان اصلا خوب نیست.هوش مصنوعی 000000 شما کافیه یه نارنجک بندازی جلوشون به عکس العملشون نگاه بکنید و فقط بخندید:cheesygri گیم پلی:خوب هست ولی یه سری اشکالات خم داره سیستم پناه گیری بازی رو اعصاب ادم راه میره یه بار نمیگیره با هزار بدبختی میگره و..... در کل من فقط با داستانش حال کردم ولی در کل اگه یه سری چیزها و باگ ها رو در نظر نگیرید خوبه
ولی

راستی بچه ها بازی منه صدای دیالوگ هاشون تو بازی نمیاد .... نمی دونم چرا ...فکر کنم ماله dvd باشه شایدم کراک .......... کسی می دونه چرا اینجوریه ............
مال سیستمم نیست چون رو سیستمای دیگه هم امتحان کردم اینجوری بود.............

راستی بچه ها بازی منه صدای دیالوگ هاشون تو بازی نمیاد .... نمی دونم چرا ...فکر کنم ماله dvd باشه شایدم کراک .......... کسی می دونه چرا اینجوریه ............
مال سیستمم نیست چون رو سیستمای دیگه هم امتحان کردم اینجوری بود.............
مال منم همينجوره
از وست گرفتم:confused:

متلک هایی که بین افراد جابجا میشه 90 درصدشون کلمه ی f ..... o ....u ....c .k درشون به کار رفته

یه دلیلی که این بازیرو نمیگیرم همینه
چون اینجور بازی هارو یا باید بدون صدا بازی کرد یا اینکه خونه رو تخلیه کرد بعد بازی کرد

اتفاقا خیلی به من حال داد داستان بازی 20 هست خیلی خیلی داستان جذاب متلک هایی که بین افراد جابجا میشه 90 درصدشون کلمه ی f ..... o ....u ....c .k درشون به کار رفته داستا کلا من بهش 10 میدم میرسیم به گرافیگ نورپردازی خیلی خوب هست چهره ی کین و لینچ عالی طراحی شده از یه سری چیزهایی که چند سالی هست منسوخ شدن استفاده کردن مرحله ای هست که کین باید دخترش جنی رو نجات بده در این مرحله بارون میباره و زمید خاکی هست گلی هست شما کافیه زوم کنید رو زمین افکتهای بارونی که در انیمشن ها استفاده میشه استفاده شده اصلا وقتی میبینی خیلی حال میکنی ولی هیچ اثری روی شما ندهره این بارون منظورم لینچ هست نه جای پایی رو گل میمیونه نه... تو این مرحله هرچی به زمین شلیک کنید هیچ اثری روی زمین نمیفته نه جای پایی هیچی فیزیک 2 میگره شما کافیه به دیوار شلیک کنید چند ثانیه وایستین جای شلیک ها از روی دیوار پاک میشه دیوار میشه مثله روز اولش طراحی دشمنان اصلا خوب نیست.هوش مصنوعی 000000 شما کافیه یه نارنجک بندازی جلوشون به عکس العملشون نگاه بکنید و فقط بخندید:cheesygri گیم پلی:خوب هست ولی یه سری اشکالات خم داره سیستم پناه گیری بازی رو اعصاب ادم راه میره یه بار نمیگیره با هزار بدبختی میگره و..... در کل من فقط با داستانش حال کردم ولی در کل اگه یه سری چیزها و باگ ها رو در نظر نگیرید خوبه
ولی
ماله شما صدای تو بازی درسته ...... یعنی صدای دیالوگها میاد ؟؟ اگه درسته از چه شرکتی گرفتی ......اگه راه حلشو کسی می دونه بگه توروخدا...............:mad::blushing::mad::((

ماله شما صدای تو بازی درسته ...... یعنی صدای دیالوگها میاد ؟؟ اگه درسته از چه شرکتی گرفتی ......اگه راه حلشو کسی می دونه بگه توروخدا...............:mad::blushing::mad::((

من فکر کنم خود شرکت های ایرانی دوبلش رو برداشتن (چون اصلا حرف نمی زنن که فقط فوش می دن)
به همه هم توصیه می کنم که این بازی واقعا چرت و مذخرف رو نگیرین چون مثل من پشیمون می شین...
نمره 2 هم زیادشه...
اصلا مگه میشه یه نشونه گیری درست کرد؟
فیزیک تو بازی : 0
همه چیز هم سفیده انقدر نور پردازیش زیاده که حالت به هم می خوره....
اگه یه تیر درست به هدف زدی من بهت 10000 می دم اگه تیری هم بخوره الکی می خوره مثلا داری پای یه پلیس رو می زنی اصلا حتی احساس هم نمی کنه ولی وقتی داری به هوا تیر می زنی (بالا سرشون) می بینی 3 نفر مردن!
توی عمرم بازی به این مضخرفی ندیدم (البته توی 360)
من که اصلا فکر نمی کردم این بازی با این همه تبلیغات قبلش اینطوری از آب در بیاد....
جمع بندی:
نکات منفی: سراسر نکته منفی هست
نکات مثبت:باعث میشه شما در هنگام بازی خنده بر لبانتون جاری بشه (از شدت چرت و پرت بودن)!

آره خب بازیش آشغاله.....انگار بازی برای سال 2004 هستش که انقدر اشکال داره .......نمی دونم eidos چرا خودشو خراب کرد ..........انتظار بیشتری ازش میرفت...حیف....گیم پلیش به جای اینکه از هیتمن بهتر شه بد تر شده همینطور بقیه عوامل مثه فیزیک و غیره............

واقعا افتضاحه اصلا هیچ فیزیکی تو بازی به کار نرفته
سرعت نشونه گیری هم واقعا هعصاب خورد کنه
هوش مصنوعی هم بدتر از بقیه
به نظر من هم تنها نکته مثبت بازی داستانشه

تنها چیزه خوبی که توی این بازی وجود داره داستان بازی هست.... که به نظرم من هم شرکت سازنده ی این بازی بیشتر روی داستان بازی کارکرده تا گیم پلی و.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or