davidbeckham
کاربر سایت
مال منم همينجورهراستی بچه ها بازی منه صدای دیالوگ هاشون تو بازی نمیاد .... نمی دونم چرا ...فکر کنم ماله dvd باشه شایدم کراک .......... کسی می دونه چرا اینجوریه ............
مال سیستمم نیست چون رو سیستمای دیگه هم امتحان کردم اینجوری بود.............
ماله شما صدای تو بازی درسته ...... یعنی صدای دیالوگها میاد ؟؟ اگه درسته از چه شرکتی گرفتی ......اگه راه حلشو کسی می دونه بگه توروخدا...............اتفاقا خیلی به من حال داد داستان بازی 20 هست خیلی خیلی داستان جذاب متلک هایی که بین افراد جابجا میشه 90 درصدشون کلمه ی f ..... o ....u ....c .k درشون به کار رفته داستا کلا من بهش 10 میدم میرسیم به گرافیگ نورپردازی خیلی خوب هست چهره ی کین و لینچ عالی طراحی شده از یه سری چیزهایی که چند سالی هست منسوخ شدن استفاده کردن مرحله ای هست که کین باید دخترش جنی رو نجات بده در این مرحله بارون میباره و زمید خاکی هست گلی هست شما کافیه زوم کنید رو زمین افکتهای بارونی که در انیمشن ها استفاده میشه استفاده شده اصلا وقتی میبینی خیلی حال میکنی ولی هیچ اثری روی شما ندهره این بارون منظورم لینچ هست نه جای پایی رو گل میمیونه نه... تو این مرحله هرچی به زمین شلیک کنید هیچ اثری روی زمین نمیفته نه جای پایی هیچی فیزیک 2 میگره شما کافیه به دیوار شلیک کنید چند ثانیه وایستین جای شلیک ها از روی دیوار پاک میشه دیوار میشه مثله روز اولش طراحی دشمنان اصلا خوب نیست.هوش مصنوعی 000000 شما کافیه یه نارنجک بندازی جلوشون به عکس العملشون نگاه بکنید و فقط بخندید:cheesygri گیم پلی:خوب هست ولی یه سری اشکالات خم داره سیستم پناه گیری بازی رو اعصاب ادم راه میره یه بار نمیگیره با هزار بدبختی میگره و..... در کل من فقط با داستانش حال کردم ولی در کل اگه یه سری چیزها و باگ ها رو در نظر نگیرید خوبه
ولی
:blushing:

ماله شما صدای تو بازی درسته ...... یعنی صدای دیالوگها میاد ؟؟ اگه درسته از چه شرکتی گرفتی ......اگه راه حلشو کسی می دونه بگه توروخدا...............:blushing:
![]()