Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynch 2: Dog Days

k74mkkqwhfcsg7dlhmx.jpg

سازنده: Io Interactive
ناشر: Eidos Interactive
پلتفرم: PC,Xbox360,Ps3
تاریخ انتشار: TBA 2010
ژانر: Action
مود: Single player, Multiplayer
رسانه: Blu-ray Disc, DVD
درجه: ESRB:Rating Pending

Kane & Lynch 2: Dog Days یک بازی shooter خشن و جنایی هست که بازیکنان رو وارد داستانی پیچیده تر از قبل کرده و در نقش دو تا از دیوانه ترین و خشن ترین جنایتکاران بازیهای کامپیوتری در دنیای زیرزمینی و تاریک شانگهای قرار میده. در این بازی جلوه های بصری و گرافیکی جدیدی به کار رفته و در ساخت اون از فیلمهای مستند و همچنین مضامین طراحی شده توسط گیمرها الهام گرفته شده. هر قسمت از بازی طوری طراحی شده که نگاهی جدید به عباراتی چون تنش و واقعیت رو در بازیهای کامپیوتری به وجود بیاره.Kane & Lynch 2: Dog Days بر اساس اطلاعات به دست آمده توسط شرکت محبوب Eidos منتشر خواهد شد!(البته به تازگی این شرکت خریداری شده و نام خود را به Square Enix تغییر داده است!) Niels Jørgensen گفته است که گیمرها همیشه به دنبال نوآوری و چیز جدید در بازی ها هستند و ما به آنها این امید را میدهیم که Kane & Lynch 2 به خواسته های آنها جواب خواهد داد! Io Interactive سازنده این بازی است که در اروپا مشغول به ساخت شماره دوم Kane & Lynch است ! به گفته Square Enix این شرکت Io Interactive یکی از بهترین بازی سازان دنیا است که ما پروژه ساخت آن را به عهده آنها گذاشتیم!و مطمئنیم که از پس ساخت این بازی به خوبی بر می آیند.همان طور که گفتم در Dog Days دو نفر از دیوانه ترین و خشن ترین جنایتکاران بازی های رایانه ای در این نسخه ایفای نقش میکنند و شما از بازی کردن با اونها نهایت لذت را خواهید برد!

180px-KaneAndLynchGroup.jpg

نام این شخصیت ها از چپ به راست!
Thapa, Lynch, Kane, Shelly,Rific

Kane & Lynch 2 گیمرهایی که به بازی های دو نفره علاقه دارن انتخاب فوق العاده ای است! و کسانی که مشتاق تجربه کردن داستان های دو نفر از وحشی ترین جنایتکاران هستند ساخته شده.پس منتظر ورود این دو نفر به دنیای آشفته و سراسر جنایت و دنیای تبهکاران در شانگهای باشید.در تریلری که از این بازی به نمایش در اومد صحنه های اکشن بسیار زیبایی میبینید که شما را پای مانیتور میخکوب میکند چهره ی هر دو شخصیت کمی مسن تر از قبل شده در بعضی از جاهایی که در این تریلر نشون میده به نظر میرسد که اونها در یک زندان به سر میبرن! پیشنهاد میکنم این تریلر ویران کننده را حتما دانلود کنید خودتون متوجه میشین من چی میگم!

Kane & Lynch 2: Dog Days گروه دو نفری ما را به دنیای تبه کاران شانگهای خواهد بود. این بازی برای PC 360 و PS3 در نظر گرفته شده است.
Niels Jørgensen, مدیر عامل شرکت IO گفت:" گیمر ها همیشه به دنبال نوآوری هستند و این همان چیزی است که در Kane & Lynch 2 تجربه خواهند کرد".
" از گیمر های سراسر جهان بابت لطفی که به این بازی داشتند قدردانی می کنیم و حالا با افتخار اعلام می کنیم که دوقهرمان با با خشونت باز گشته‌اند".
Square Enix که ناشر این بازی می‌باشد قولب داده است که جلوه‌های بصری بازی شبیه به فیلم‌های جنایی خواهد بود و واقع‌گرایی و خشونت تازه‌ای در آن موج می‌زند.
در نسخه اول این بازی (Kane & Lynch: Dead Man)، دو قهرمان از زندان فرار کرده و باید با دیگر جنایتکارانی که به دنبال پول خود بودند، مبارزه می‌کردند. گرچه این بازی در سایه Gears of War و Uncharted: Drake's Fortune قرار گرفت ولی باز هم قابل قبول بود. سایت ما در نقد این بازی نمره 7/10 را لحاظ کرد. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

اطلاعات جدید!

در شماره جدید Kane & Lynch یک مود آنلاین co-op نیز در نظر گرفته شده است. همچنین co-op افلاین نیز که در شماره اول بازی وجود داشت، همچنان در این شماره نیز خواهد بود.
طبق گزارش Kotaku، در K&L 2 شما در نقش Lynch خواهید بود. او در میان جنایتکاران و خلافکاران شانگهای دست به معاملات و خطرات بزرگی میزند.
امکانات جدیدی نیز به گیم‌پلی اضافه شده‌اند، مثلا سینه‌خیز رفتن و شلیک در این حالت.

Trailers:

60045-t_kanenlynch2dd_warjunkie_hd_blank.jpg

HD

SD

59180-t_kanenlynch2dd_burgerjoint_viral_hd.jpg

HD

SD

59182-t_kanenlynch2dd_bowlingforshanghai_viral.jpg

SD

تصاویر

من که متاسفانه شماره یکش رو هم نتونستم بازی کنم. دی وی دیش رو گرفتم اما صدا نداشت و سیو هم نمی شد.
امیدوارم شماره 2 اون بهتر باشه و نسخه های کرک شده اش مشکل نداشته باشه.:laughing:

سلام.
من که با یک خیلی حال کرده بودم.بازی دیوانه واری بود:evil:
ولی با کین بیشتر حال می کردم.حیف شد که قراره با لینچ بازی کنیم!!!:(
من یکی از این تریلر هارو دیدم.لینچ به خاطر کشتن زنش متهم بود؟نه؟تو آخر تریلر هم باز از اون قرصا می خوره و بد...واویلا:-"(درست نمی گم؟)

من عاشق این بازی هستم شماره 1 رو با داداشم بردم اخر خیلی خیلی جذا ب بود ولی کمی تو کاور گیری مشکل داشت که اونم درست بشه خیلی خوبه کمی هم گرافیکش رو دستکاری کنن عالی عالی میشه دیگه هیچی سلامتی شما در خاستی ندارم ;):laughing:

سلام.
من که با یک خیلی حال کرده بودم.بازی دیوانه واری بود:evil:
ولی با کین بیشتر حال می کردم.حیف شد که قراره با لینچ بازی کنیم!!!:(
من یکی از این تریلر هارو دیدم.لینچ به خاطر کشتن زنش متهم بود؟نه؟تو آخر تریلر هم باز از اون قرصا می خوره و بد...واویلا:-"(درست نمی گم؟)
نسخه یکش رو امروز ریختم بعد از مدت ها یه بازی داره بهم میچسبه .
MB2 , MB3 چه دکمه هایی هستن ؟ میخوام اصلحه بدم به لینچ میگه این دکمه ها رو نگه دار و دوبار w بزن

بشدت منتظر نسخه ی 2 هستیم:love: چقدر چهره ی KANE خفن و با حال شده.

یه سوال (البته این سوال باید ماه ها پیش پرسیده میشد) شماره ی 1 این بازی CO_OP داشت.من چند ماه پیش می خواستم این بازی رو CO_OP هم برم ولی به یکی از سیستم ها میگفت شما نیاز به کنترلر XBOX 360 دارید.حالا می خواستم بدونم برای اجرای بازی به این روش حتما نیاز به کنترلر 360 بود؟؟؟؟:confused:

بشدت منتظر نسخه ی 2 هستیم:love: چقدر چهره ی KANE خفن و با حال شده.

یه سوال (البته این سوال باید ماه ها پیش پرسیده میشد) شماره ی 1 این بازی CO_OP داشت.من چند ماه پیش می خواستم این بازی رو CO_OP هم برم ولی به یکی از سیستم ها میگفت شما نیاز به کنترلر XBOX 360 دارید.حالا می خواستم بدونم برای اجرای بازی به این روش حتما نیاز به کنترلر 360 بود؟؟؟؟:confused:
درسته چهرش خفن شده.
ولی وقتی نمی شه باهاش بازی کرد؟:confused:
چه فایده؟
(به غیر از CO_OP)

یه سوال (البته این سوال باید ماه ها پیش پرسیده میشد) شماره ی 1 این بازی CO_OP داشت.من چند ماه پیش می خواستم این بازی رو CO_OP هم برم ولی به یکی از سیستم ها میگفت شما نیاز به کنترلر XBOX 360 دارید.حالا می خواستم بدونم برای اجرای بازی به این روش حتما نیاز به کنترلر 360 بود؟؟؟؟
برای بازی کردن به شکل اسپلیت اسکرین باید حداقل یکی ازون دسته ها داشته باشید و فکر نمی کنم دسته های معمولی جواب بده

ولی وقتی نمی شه باهاش بازی کرد؟
چه فایده؟
(به غیر از CO_OP)
فعلا مشخص نیست ولی به احتمال زیاد این دفه بشه انتخاب کرد که بجای کدوم کاراکتر بازی انجام بدی

تریلر آخری بازی بی نهایت زیبا بود
شماره 2 بدون شک زیبا تر و با یه داستان و گیرا تر و جذاب تر روبرو خواهیم شد.

برای بازی کردن به شکل اسپلیت اسکرین باید حداقل یکی ازون دسته ها داشته باشید و فکر نمی کنم دسته های معمولی جواب بده

فعلا مشخص نیست ولی به احتمال زیاد این دفه بشه انتخاب کرد که بجای کدوم کاراکتر بازی انجام بدی

تریلر آخری بازی بی نهایت زیبا بود
شماره 2 بدون شک زیبا تر و با یه داستان و گیرا تر و جذاب تر روبرو خواهیم شد.

دستت درد نکنه حال فهمیدم چی شد.یه سوال دیگه میشد بازی رو به غیر از اسپلیت اسکرین(مثله CO_OP بازی evil 5 رویه PC) هم CO_OP بازی کرد؟

دستت درد نکنه حال فهمیدم چی شد.یه سوال دیگه میشد بازی رو به غیر از اسپلیت اسکرین(مثله CO_OP بازی evil 5 رویه PC) هم CO_OP بازی کرد؟
به احتمال زیاد میشه
یه چک کن راحت می فهمی.اگه توی گزینه ها Local Network داشته باشه معلومه که لن هم میشه بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or