BEHESHTeBARIN کاربر سایت Sep 13, 2010 #317 سلام علیکم.... آقا این منوش (menu) خیلی هنریه ..... من هی میرم تو بازی هی درمیام تا منوهاشو ببینم....خیلی تاثیر گذاره.... هر وقت بازی میکنم به خودم میگم چرا این ایده خوفناک(دوربین روی دست) اینجوری به هدر رفت ؟؟!!
سلام علیکم.... آقا این منوش (menu) خیلی هنریه ..... من هی میرم تو بازی هی درمیام تا منوهاشو ببینم....خیلی تاثیر گذاره.... هر وقت بازی میکنم به خودم میگم چرا این ایده خوفناک(دوربین روی دست) اینجوری به هدر رفت ؟؟!!
aliahmadi2 کاربر سایت Sep 14, 2010 #319 من هم بالاخره این بازی رو تجربه کردم یک ساعت بازی کردم هنوزم حالت تهوه دارم و سرم گیج میره در صورتی که تکون خوردن دوربین رو هم غیر فعال کردم .تا توی بازی های سوم شخص این حالت بهم دست نداده بوده قلا چند بار توی اول شخص واسم شد ولی این یکی خیلی زیاد بود امیدوارم هر چه زودتر تموم شه خیلی حالم گرفته
من هم بالاخره این بازی رو تجربه کردم یک ساعت بازی کردم هنوزم حالت تهوه دارم و سرم گیج میره در صورتی که تکون خوردن دوربین رو هم غیر فعال کردم .تا توی بازی های سوم شخص این حالت بهم دست نداده بوده قلا چند بار توی اول شخص واسم شد ولی این یکی خیلی زیاد بود امیدوارم هر چه زودتر تموم شه خیلی حالم گرفته
kparsakia کاربر سایت Sep 14, 2010 #320 این بازی ارزش خریدنو داره یا نه!؟ طوری هست که بشه تحملش کرد تا اخر ؟
S semejpc کاربر سایت Sep 15, 2010 #322 نوشته شده توسط kparsakia: این بازی ارزش خریدنو داره یا نه!؟ طوری هست که بشه تحملش کرد تا اخر ؟ بیشتر... این بازی فقط کمی از انتظارات پایین تر بوده وگرنه بازی بدی نیست
نوشته شده توسط kparsakia: این بازی ارزش خریدنو داره یا نه!؟ طوری هست که بشه تحملش کرد تا اخر ؟ بیشتر... این بازی فقط کمی از انتظارات پایین تر بوده وگرنه بازی بدی نیست
Isaac کاربر سایت Sep 15, 2010 #323 نوشته شده توسط kparsakia: این بازی ارزش خریدنو داره یا نه!؟ طوری هست که بشه تحملش کرد تا اخر ؟ بیشتر... مهندس یه جوری صحبت میکنی انگار قراره 40 - 50 دلار بدی.
نوشته شده توسط kparsakia: این بازی ارزش خریدنو داره یا نه!؟ طوری هست که بشه تحملش کرد تا اخر ؟ بیشتر... مهندس یه جوری صحبت میکنی انگار قراره 40 - 50 دلار بدی.
A.T.HELLBOY کاربر سایت Sep 15, 2010 #324 نوشته شده توسط Isaac: مهندس یه جوری صحبت میکنی انگار قراره 40 - 50 دلار بدی. بیشتر... پولش مهم نیست ولی یه خورده رو اعصاب می ره ولی اگه وقتشو داشتی حتما امتحان کن . :d
نوشته شده توسط Isaac: مهندس یه جوری صحبت میکنی انگار قراره 40 - 50 دلار بدی. بیشتر... پولش مهم نیست ولی یه خورده رو اعصاب می ره ولی اگه وقتشو داشتی حتما امتحان کن . :d
Isaac کاربر سایت Sep 16, 2010 #325 نوشته شده توسط A.T.HELLBOY: پولش مهم نیست ولی یه خورده رو اعصاب می ره ولی اگه وقتشو داشتی حتما امتحان کن . :d بیشتر... اتفاقا من بازی رو دو بار ( 1 بار تنهایی و 1 بار هم با دوستم!) تموم کردم! هیج وقت هم حالت دوربین رو عوض نکردم.
نوشته شده توسط A.T.HELLBOY: پولش مهم نیست ولی یه خورده رو اعصاب می ره ولی اگه وقتشو داشتی حتما امتحان کن . :d بیشتر... اتفاقا من بازی رو دو بار ( 1 بار تنهایی و 1 بار هم با دوستم!) تموم کردم! هیج وقت هم حالت دوربین رو عوض نکردم.
A.T.HELLBOY کاربر سایت Sep 16, 2010 #326 نوشته شده توسط Isaac: اتفاقا من بازی رو دو بار ( 1 بار تنهایی و 1 بار هم با دوستم!) تموم کردم! هیج وقت هم حالت دوربین رو عوض نکردم. بیشتر... خوب منم با دوربینش مشکلی نداشتم اصلا به خاطر اون رفتم ولی نمی دونم واقعا چه چیزه خوبی تو این بازی هست :d
نوشته شده توسط Isaac: اتفاقا من بازی رو دو بار ( 1 بار تنهایی و 1 بار هم با دوستم!) تموم کردم! هیج وقت هم حالت دوربین رو عوض نکردم. بیشتر... خوب منم با دوربینش مشکلی نداشتم اصلا به خاطر اون رفتم ولی نمی دونم واقعا چه چیزه خوبی تو این بازی هست :d