Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کوفتتون بشه :دی ما تو کف نسخه ps3 مونديم :دی
حيفم ميآد ارجينال نخرمش :دی

يکی بياد بگه بازی تکراری نميشه؟ همه بازی مثل دمو قشنگه؟
یکی از نکات برجسته ی بازی پیشرفت محسون بازی نسبت به نسخه ی اول بازی هست که اصلأ
در مورد سوالتون هم باید بگم که یکی از نکات مثبتی که خودم هم قبولش دارم مرحله های متفاوت و لوکیشن های متفاوت بازی هستش,بازی مراحل فوق العاده گوناگون داره ولی کمن :دی
دقیقا مثل نسخه ی 1 بازی که مراحل و لوکیشن های بازی متفاوت و جالب کار شده بود ولی به خاطر گیم پلی داغون و همینطور گیم پلی بازی,پتانسیل بازی از بین رفت که خب,تیم سازنده بازی این پتانسیل رو در این نسخه نشون داد,پس نظر من اینه که اگه پول زیادی داری و از نسخه ی قبلی خوشت اومده حتما بازی رو بگیر. (یکی از مراحل بازی که تو هواپیما و فرودگاه هست که به نظرم این مرحله میتونه آدم رو به خرید بازی ترقیب کنه :دی)

بازی جالبی هست مخصوصا دور بینهای بازی که عالی کار شده انگار همش داری کات سین میبینی .ولی AI و فیزیک بازی جدا افتضاح هست گیم پلی خوبی داره و موضوع اوخماتیک >:) بازی بدی نیست باسه رفعه کتی عالیه

یکی از نکات برجسته ی بازی پیشرفت محسون بازی نسبت به نسخه ی اول بازی هست که اصلأ
در مورد سوالتون هم باید بگم که یکی از نکات مثبتی که خودم هم قبولش دارم مرحله های متفاوت و لوکیشن های متفاوت بازی هستش,بازی مراحل فوق العاده گوناگون داره ولی کمن :دی
دقیقا مثل نسخه ی 1 بازی که مراحل و لوکیشن های بازی متفاوت و جالب کار شده بود ولی به خاطر گیم پلی داغون و همینطور گیم پلی بازی,پتانسیل بازی از بین رفت که خب,تیم سازنده بازی این پتانسیل رو در این نسخه نشون داد,پس نظر من اینه که اگه پول زیادی داری و از نسخه ی قبلی خوشت اومده حتما بازی رو بگیر. (یکی از مراحل بازی که تو هواپیما و فرودگاه هست که به نظرم این مرحله میتونه آدم رو به خرید بازی ترقیب کنه :دی)

فکر کردی من پول ميدم بخرم؟ :دی ميرم تعويض ميکنم :دی

فکر کردی من پول ميدم بخرم؟ :دی ميرم تعويض ميکنم :دی
اگه تعویض میکنی که بگیرش ولی اگه نه که خود دانی...
راستی دوستانی که میگن AI بای افتضاح هست باید یه نیگا به نسخه ی 1 بازی بکنن بعد این نظر رو بدن,درضمن فیزیک بازی هم یه چیزی در حد Mafia II هست :دی

سلام دوستان
من این بازیا همین الآن تمومش کردم بازی بدی نیست ولی اونجور که از اون توقع داشتیم نشد و بازیی بود که زود به پایان رسید و شخصا میگم انتظارات من از این بازی را برآورده نکرد و فکرکنم امتیاز بیشتر از 7 لیاقتش نباشه
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or