بازی رو تموم کردم..با اینکه مشکلات زیادی داشت ولی بارم قشنگ بود.پیشنهاد میکنم حتما بخرینش...امتیاز من:8 از 10

ماشاالله سرعت عمل :dبازی رو تموم کردم..با اینکه مشکلات زیادی داشت ولی بارم قشنگ بود.پیشنهاد میکنم حتما بخرینش...امتیاز من:8 از 10
منم بازی رو به اتمام رسوندم و واقعا بازی قشنگ و خوبی بود,داستان بازی هم عالی بود,بقیه موارد هم همینطور...
درضمن من بازی رو از سرزمین خریدم
بازی 7 ساعت گیم پلی داره ولی خیلی جذاب!
در جواب سوال اول هنوز بازی ریلیز جهانی نشده واسه همین مولتی نزدم.اقا از طریق سیستم لینک یا دسته های دیگه مولتی نزدی ؟![]()
اصا قابلیت اسپلیت اسکرین داره ؟![]()
مراحل رو میشه co op رفت ؟![]()
بازی خیلی خوبه گرافیکشم همین طور.اما مشگلش نوع دویدن Lynch هستش خيلي دوربين تكون ميخوره
منم بازیرو گرفتم .باری گرافیک خاصی داره من که خوشم اومد ولی دوربین خیلی تکون میخوره.در کل بازیه خوبی ولی یسری مشکلم داره که فکر کنم باعث بشه امتیاراتش پایین بیاد. با داداشم رو حالت co op میریم خیلی حال میده.
بازی لیک میشه دیگه- برای نقد میره بیرون -اونا هم میدن رفیقاشون یه ایمیج اپ کنن برای منو شماوالا تو دو مجله که من خوندم لرزش دوربین واسه اینه که حالت طبیعی تر پیدا کنه بازی ، به گفته اونها ایده از یوتییییوب برداشته شده که دوربینها غیر حرفه ای و با لرزش هستن . البته تاکید شده بود احتمالا گزینه ای واسه خاموش کردن این حالت میذارن تو بازی !
راستی بازی یکم زود بیرون نیومد ؟! فکر کنم تاریخ ریلیزش سپتامبر بود !
بازی کامله ؟!

ارزش 3500 داره!نسخه ی یکش خیلی رو اعصاب بود.این که اینجوری نیست؟
ارزش خرید داره؟آخه میخوام نسخه ی اورجینالشو بگیرم.![]()