Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی رو تموم کردم..با اینکه مشکلات زیادی داشت ولی بارم قشنگ بود.پیشنهاد میکنم حتما بخرینش...امتیاز من:8 از 10

میشه مشکلاتشو بگی ؟ :-/
من هنوز بازی نکردم و اصولا مشکل نمی شناسم اما یه چن تا مشکل هست که خیلی رو اعصابم میره که یکیش کاورگیریه :دی
اگه یه بازی کاور گیری بد داشته باشه اصا طرفش نمیرم :دی

بازی رو تموم کردم..با اینکه مشکلات زیادی داشت ولی بارم قشنگ بود.پیشنهاد میکنم حتما بخرینش...امتیاز من:8 از 10
ماشاالله سرعت عمل :d
کی گرفتی کی تمام کردی ما تازه سفارش دادیم

البته با این اوضاع بی بازی بودن بعید هم نیست همچین سرت عملی

منم بازی رو به اتمام رسوندم و واقعا بازی قشنگ و خوبی بود,داستان بازی هم عالی بود,بقیه موارد هم همینطور...
درضمن من بازی رو از سرزمین خریدم:دی
بازی 7 ساعت گیم پلی داره ولی خیلی جذاب!

منم بازی رو به اتمام رسوندم و واقعا بازی قشنگ و خوبی بود,داستان بازی هم عالی بود,بقیه موارد هم همینطور...
درضمن من بازی رو از سرزمین خریدم:دی
بازی 7 ساعت گیم پلی داره ولی خیلی جذاب!

اقا از طریق سیستم لینک یا دسته های دیگه مولتی نزدی ؟ :دی
اصا قابلیت اسپلیت اسکرین داره ؟ :دی
مراحل رو میشه co op رفت ؟ :دی

اقا از طریق سیستم لینک یا دسته های دیگه مولتی نزدی ؟ :دی
اصا قابلیت اسپلیت اسکرین داره ؟ :دی
مراحل رو میشه co op رفت ؟ :دی
در جواب سوال اول هنوز بازی ریلیز جهانی نشده واسه همین مولتی نزدم.
جواب گزینه های 1 و 2 هم بله هست ولی اسپلیت اسکرین رو دقیق نمیدونم:D :دی

منم بازیرو گرفتم .باری گرافیک خاصی داره من که خوشم اومد ولی دوربین خیلی تکون میخوره.در کل بازیه خوبی ولی یسری مشکلم داره که فکر کنم باعث بشه امتیاراتش پایین بیاد. با داداشم رو حالت co op میریم خیلی حال میده.

منم بازیرو گرفتم .باری گرافیک خاصی داره من که خوشم اومد ولی دوربین خیلی تکون میخوره.در کل بازیه خوبی ولی یسری مشکلم داره که فکر کنم باعث بشه امتیاراتش پایین بیاد. با داداشم رو حالت co op میریم خیلی حال میده.

والا تو دو مجله که من خوندم لرزش دوربین واسه اینه که حالت طبیعی تر پیدا کنه بازی ، به گفته اونها ایده از یوتییییوب برداشته شده که دوربینها غیر حرفه ای و با لرزش هستن . البته تاکید شده بود احتمالا گزینه ای واسه خاموش کردن این حالت میذارن تو بازی !

راستی بازی یکم زود بیرون نیومد ؟! فکر کنم تاریخ ریلیزش سپتامبر بود !
بازی کامله ؟!

والا تو دو مجله که من خوندم لرزش دوربین واسه اینه که حالت طبیعی تر پیدا کنه بازی ، به گفته اونها ایده از یوتییییوب برداشته شده که دوربینها غیر حرفه ای و با لرزش هستن . البته تاکید شده بود احتمالا گزینه ای واسه خاموش کردن این حالت میذارن تو بازی !

راستی بازی یکم زود بیرون نیومد ؟! فکر کنم تاریخ ریلیزش سپتامبر بود !
بازی کامله ؟!
بازی لیک میشه دیگه- برای نقد میره بیرون -اونا هم میدن رفیقاشون یه ایمیج اپ کنن برای منو شما:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or