Kane & Lynch 2 : Dog Days | PS3

به شدت منتشرش هستم شماره یکش صعف های خیلی زیادی داشت اما اینطور که من از Dog Days دیدم عالی بود , مخصوصا بخش مولتی .

دمو رو دانلود کردم...
من که خوشم اومد...
پیکسل پیکسلی هم جالبه:)
فقط خشونتش زیاد دلچسب نبود...کم خونه بازی:دی...اثر گلوله یه سوراخه که رو بدن ایجاد میشه...خون ریزی آنچنانی رو زمین و لباس مقتولین مشاهده نشد:دی

سلام.:x

فکر کنم یک سالی میشه که پست ندادم.....بگذریم

دموی بازی قشنگ؟ ارزش دانلود رو داره؟
بله من خودم بازی کردم و باید بگم که بازی خیلی نسبت به نسخه اولش پیشرفت داشته و حتما ارزش دانلود داره...در ضمن OXM هم که به نسخه اول بازی 7 داده بود به این نسخه نمره 9 رو داده

سلام علیکم...

امروز تازه بازی رو گرفتم دو مرحله هم رفتم...(نسخه X360)

dvd رو که گذاشتم و منوی بازی اومد , یه 5 دقیقه پلک نمیزدم و لب و لوچه آویزون و وا بود !!!

این ایده و این اجرا واقعا باریک ا... و احسنت داره.

فیلمای زیادی از سبک دوربین روی دست و با استفاده از هندی کم ساخته شدن ولی یه بازی با این سبک واقعا بی نظیره....

جلوه های بصریش واقعا فوق العادس...تکانهای دوربین,شطرنجی کردن,جلوه خون (که ایراد گرفتن بعضیا,ولی خیلی خوب در اومده ,چون خون رو لنز دوربین میریزه اون حالتی میشه), کیفیت تصویر که فیلمبرداری با هندی کم رو خیلی قشنگ تداعی میکنه...

ولی حیف و صد حیف که بازی و گیم پلی روی این ایده بکر و نبوغ آمیز خوب سوار نشده....
داستانشم خوب نیس...یعنی بهتر از اینا میتونست باشه...
تصور کنید داستان بازی مثلا در مورد یه اتفاق واقعی بود...

نمیدونم با فیلم تجربی آشنایی دارید یا نه؟
اینم یه بازی تجربی بی نظیره....
شک نکنید این ایده و اجرا یه موج جدید تو بازیسازی راه میندازه....

نمیخوام KANE & LYNCH 2 رو با HEAVY RAIN مقایسه کنم ها ؟ اصلا قابل مقایسه نیستند ولی از نظر ایده و ابتکار و نوآوری و کمکی که به رشد و ارتقا گیم کردن من به KANE & LYNCH 2 رای میدم...

آخرین ویرایش:
:)
سلام علیکم...

امروز تازه بازی رو گرفتم دو مرحله هم رفتم...(نسخه X360)

dvd رو که گذاشتم و منوی بازی اومد , یه 5 دقیقه پلک نمیزدم و لب و لوچه آویزون و وا بود !!!

این ایده و این اجرا واقعا باریک ا... و احسنت داره.

فیلمای زیادی از سبک دوربین روی دست و با استفاده از هندی کم ساخته شدن ولی یه بازی با این سبک واقعا بی نظیره....

جلوه های بصریش واقعا فوق العادس...تکانهای دوربین,شطرنجی کردن,جلوه خون (که ایراد گرفتن بعضیا,ولی خیلی خوب در اومده ,چون خون رو لنز دوربین میریزه اون حالتی میشه), کیفیت تصویر که فیلمبرداری با هندی کم رو خیلی قشنگ تداعی میکنه...

ولی حیف و صد حیف که بازی و گیم پلی روی این ایده بکر و نبوغ آمیز خوب سوار نشده....
داستانشم خوب نیس...یعنی بهتر از اینا میتونست باشه...
تصور کنید داستان بازی مثلا در مورد یه اتفاق واقعی بود...

نمیدونم با فیلم تجربی آشنایی دارید یا نه؟
اینم یه بازی تجربی بی نظیره....
شک نکنید این ایده و اجرا یه موج جدید تو بازیسازی راه میندازه....

نمیخوام KANE & LYNCH 2 رو با HEAVY RAIN مقایسه کنم ها ؟ اصلا قابل مقایسه نیستند ولی از نظر ایده و ابتکار و نوآوری و کمکی که به رشد و ارتقا گیم کردن من به KANE & LYNCH 2 رای میدم...
نظر که کاملا محترمه(!)..اما مگه نظر سنجی گذاشته شده که به K&L2 رای دادید..:)

خوب واسه Ps3 هم اومد بازی DC ميده 61 تومن از دست نديد خيلی خوفه منم منتظرم بيارن برام :biggrin1:

ملت و گول نزن صدرا :d بازی متوسط به پایین و مضخرف که 6.5 از گیم اسپات گرفته:d
زور داره 60 پایه این بازی دادن :d

ملت و گول نزن صدرا :d بازی متوسط به پایین و مضخرف که 6.5 از گیم اسپات گرفته:d
زور داره 60 پایه این بازی دادن :d

من ديروز رفتم توپخونه YAKUZA 3 و just cause 2 رو دادم رو هم 70 اومدم امروز سفارش دادم :دی
ما پول پای بازی نميديم تعويضی کار ميکنيم :دی

خوب واسه Ps3 هم اومد بازی DC ميده 61 تومن از دست نديد خيلی خوفه منم منتظرم بيارن برام :biggrin1:
تا اونجا که یادم میاد همین 2 روز پیش تو لیست Now Playing امضات داشتی بازیش میکردی حالا جالبه امروز تازه رفتی سفارشش دادی!
پ.ن: آدم چه چیزایی میبیینه!(حیف شد یه عکس ازش نگرفتم)

• Like
Reactions: all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or