Kane & Lynch 2 : Dog Days | PS3

من ديروز رفتم توپخونه YAKUZA 3 و just cause 2 رو دادم رو هم 70 اومدم امروز سفارش دادم :biggrin1:
ما پول پای بازی نميديم تعويضی کار ميکنيم

دوست عزیز میشه بگی کجا با این قیمت خوب بازیهاتو برداشته؟

من يکی ازم برداشت همونجا وگرنه مغازه ها که ماشالا......!
update:
خوب اين DC هم بازی مارو فرستاد بريم بازی :دی
پيشنهاد ميکنم اگه ميتونيد يکی از بازياتنو تعويض کنيد اينو بگيريدی!

این بازی اینقدر آشغاله! که 3 تومن برای PC و 360 هم زیادشه، چه برسه آدم 70 تومن پول بی زبون بده که روی PS3 بازیش کنه! پیشنهاد می کنم پولتون رو الکی دور نریزین و نگهش دارین بجاش Mafia II بخرین!

این بازی اینقدر آشغاله! که 3 تومن برای PC و 360 هم زیادشه، چه برسه آدم 70 تومن پول بی زبون بده که روی PS3 بازیش کنه! پیشنهاد می کنم پولتون رو الکی دور نریزین و نگهش دارین بجاش Mafia II بخرین!

به حرف اين گوش نديد روان پريشی داره :دی

اوّل بريد دمو رو بازی کنيد بعدش يا مثل من ديوونش ميشين يا متنفر ميشين!

خیلی از لطفت ممنونم! :d

این بازی درسته که برای بعضی ها جذاب (این صدرا خوش سلیقه!:d) و برای بعضی ها مثل من آشغاله، ولی در کل بازی نیست که ارزش خریدن نسخه ی اورجینالش رو داشته باشه!

خیلی از لطفت ممنونم! :d

این بازی درسته که برای بعضی ها جذاب (این صدرا خوش سلیقه!:d) و برای بعضی ها مثل من آشغاله، ولی در کل بازی نیست که ارزش خریدن نسخه ی اورجینالش رو داشته باشه!

آقا شما چقدر به این بازی توهین می کنی ؟خوب خوشت نمیاد انقدر بد و بیراه به بازی نگو
شاید یکی مثل من عاشق این بازی باشه .:d

من عملا با این بازی خیلی حال کردم . روی Game Play بازی کاری ندارم ، ولی استایل خود بازی ( حالا لغت تخصصیش با شما !! ) فوق العاده هست .

قسمت اول رو بازی نکرده بودم و نمی دونم چجوریاست . ولی این خیلی باحاله !! حداقل خوبیش اینه که راحت می میری !! :دی

//

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or