Kane & Lynch را باز هم خواهید دید

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

kandlynch2.jpg

Ian Livingstone رئیس Edios در گفت و گویی با Eurogamer اعلام کرد Kane & Lynch هنوز به پایان کار خود نرسیده اند ، با توجه به نتایج اخیر باز هم انها را خواهیم دید . اخرین شماره از این IP به نام Dog Days که در آگوست منتشر شد با توجه به اینکه نتوانست نظر مساعد منتقدان را جلب کند ولی توانست در رده ی اول فروش این ماه در بریتانیا قرار بگیرد . او افزود : ما قرار نیست چیزی از Kane & Lynch را معرفی کنیم ولی ، ما میدانیم که Kane & Lynch دو کرکتر بسیار جالب هستند که توانسته اند سود تجاری خوبی نیز داشته باشند . واضح است که این دو شخصیت اثر خوبی روی مردم داشته اند ، چه شما ان را دوست داشته باشید و جه از ان متنفر باشید . بعضی از مردم سبک دوربین خانگی بازی را دوست داشتند و بقیه کاملا از اون منتفر شدند ، یک عده عاشق کرکتر ها شدند و بقیه شاید از اونها خوششون نیومد . اما باید بدونید که این یک اثر هنری بود ، هیجان و اکشن ! من فکر میکنم این بازی یک بازی عالی بود ولی درک میکنم شاید بعضی از مردم اون رو دوست نداشته باشند .

این دو تا واقعا شخصیت های جالبی هستن! :happy:
من که خوشحال شدم ادامه ش میاد.
قبول دارم گیم پلیش کلیشه ای و تکراری بود. ولی باز اونقدر ها هم بد نبودش.
من چون با کرکتر هاش و اتمسفر خاصش و اینا حال کردم مشکلاتش رو بخشیدم.

عجب بابا رو که رو نیست....!
دوتا آشغال کم بود سومیشم تو راهه.
فرق یه شرکت در پیت با یه شرکت کلاس بالا همین چیزاس.عقده ی اینو دارن که بازیشون فقط 1هفته تو صدر یه چارتی قرار بگیره حالا هر جوری شده!فروششم همچین جالب نبوده با اینکه هفته اول,اول شده ولی تو هفته های بعدیش شوت شده بیرون از چارت.

از کی تاحالا Eidos و IO شدن یه شرکت در پیت بی کلاس عقده ای ؟

من كه اساسي با جفت شماره هاش فاز گرفتم
هم خود بازي هم شخصيت اين 2 تا
حد اقلش از خيلي از عنوان هايي كه super hype ميزدن تو رگ تا عرضه بشن و بعدش هم شدن فاجعه بهتر بود

بسيار خرسند گرديديم از اين خبر

من که خیلی از بازی خوشم اومد، بخصوص دوربین بازی که واقعا نو آورانه بود.
به نظر من این بازی حتی پتانسیل ساخته شدن یه فیلم اکشن پر زد و خورد و البته خشن رو داره. (هر چند گفتن فیلمش ساخته میشه ولی ظاهرا تا اونجایی که من یادمه سناریو نوشته شده ولی فیلم بدون کارگردان هست).
دوست دارم حتما شماره 3 بازی ساخته بشه.

بخصوص دوربین بازی که واقعا نو آورانه بود.
اره واقعا خیلی نو آورانه است که دوربین بازی جوری به نظر بیاد که یه فیلم بردار شل داره با دوربین معمولی فیلم میگیره.:d:d
البته بازی بدی نبود چون تونستم 5 6 مرحله ای را با قرص آرامش بخش جلو برم از بس دوربین اینور اون ور میرفت.:((

شماره يك كه از نظر باگ فاجعه بود ... مثل شماره 2 :d

=====================================

من بيشتر از لينچ خوشم مياد، واقعا كاراكتر احمق و بي تربيتيه. دوسش دارم :d
روي شماره 3 ايشالله كار كنن درست بشه !

شماره 2 رو كه انگار مثلا سازنده شب خوابشو ديده صبح زود رفته شركت ساخته بعد از ظهز رليزش كرده !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or