Kane & Lynch را باز هم خواهید دید

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

kandlynch2.jpg

Ian Livingstone رئیس Edios در گفت و گویی با Eurogamer اعلام کرد Kane & Lynch هنوز به پایان کار خود نرسیده اند ، با توجه به نتایج اخیر باز هم انها را خواهیم دید . اخرین شماره از این IP به نام Dog Days که در آگوست منتشر شد با توجه به اینکه نتوانست نظر مساعد منتقدان را جلب کند ولی توانست در رده ی اول فروش این ماه در بریتانیا قرار بگیرد . او افزود : ما قرار نیست چیزی از Kane & Lynch را معرفی کنیم ولی ، ما میدانیم که Kane & Lynch دو کرکتر بسیار جالب هستند که توانسته اند سود تجاری خوبی نیز داشته باشند . واضح است که این دو شخصیت اثر خوبی روی مردم داشته اند ، چه شما ان را دوست داشته باشید و جه از ان متنفر باشید . بعضی از مردم سبک دوربین خانگی بازی را دوست داشتند و بقیه کاملا از اون منتفر شدند ، یک عده عاشق کرکتر ها شدند و بقیه شاید از اونها خوششون نیومد . اما باید بدونید که این یک اثر هنری بود ، هیجان و اکشن ! من فکر میکنم این بازی یک بازی عالی بود ولی درک میکنم شاید بعضی از مردم اون رو دوست نداشته باشند .

همچین از کاراکترهای دوست داشتنی صحبت میکنه هرکی ندونه میگه بهترین شخصیت های قرن بودند اینها!
فقط سود واسش مهمه دیگه، یه مشت نوب رو دور خودش جمع کنه و صدر فروش هفته های اول بریتانیا هم بشه!
امان از بازی های مزخرف
آخرش هم لعنت فرستادن به خاطر پولی که بابت بازی دادیم ...
اینو بد اومدی:دی 50$ ندادی برا بازی که:دی

آخرین ویرایش:
بازیش جالب بود اصلا هم بد نیست دوباره این دو تا رو ببینیم..

به نظر من کمتر بازیی پیدا میشه که اینقدر درگیری رو از نزدیک نشون بده و شما رو وارد جو بازی کنه..
حالا درسته یک سری مشکلات مثل گرافیک و کنترل داشت ولی سازنده ها حتما این ها رو تو نسخه بعدی حل میکنن..

جدا بازی خوبی بود . به نظرم از خیلی از بازیایی که نمره های 9 و 10 میبندن به نامشون (!) بهتر بود . لا اقل 4 تا نو آوری کوچیک داشت . البته تو مراحل پایانی به شدت تکراری میشد . حالا یه بازی اکشن خشنم تو بازار اضافه بشه ! مگه بده ؟!!!

بازیش جالب بود اصلا هم بد نیست دوباره این دو تا رو ببینیم..

به نظر من کمتر بازیی پیدا میشه که اینقدر درگیری رو از نزدیک نشون بده و شما رو وارد جو بازی کنه..
حالا درسته یک سری مشکلات مثل گرافیک و کنترل داشت ولی سازنده ها حتما این ها رو تو نسخه بعدی حل میکنن..
با اون که خودم از بازی خوشم میاد ولی اینا واسه شماره دوم هم قول داده بودن که مشکلات شماره اول حل بشه که زیادتر هم شد

عجب بابا رو که رو نیست....!
دوتا آشغال کم بود سومیشم تو راهه.
فرق یه شرکت در پیت با یه شرکت کلاس بالا همین چیزاس.عقده ی اینو دارن که بازیشون فقط 1هفته تو صدر یه چارتی قرار بگیره حالا هر جوری شده!فروششم همچین جالب نبوده با اینکه هفته اول,اول شده ولی تو هفته های بعدیش شوت شده بیرون از چارت.

آشغال ترین بازی نسل هفتم کنسول ها و قرن بیستم... حالا نسخه سومش هم میخواد بیاد...
من که برای 360 سه تومن پول اومد دلم سوخت، چه برسه یکی مثل صدرا که 50 تومن پول بی زبون رو ریخته تو سطل زباله...

پ.ن: خوشم میاد سازندش میدونه چه Sh*t ــی ساخته... :))

چه خبره :دی این 2 شخصیت به نظرم فوق العاده هستن . من خوشم اومد نسخه-ی 3 رو تایید کردن . نسخه-ی 1 بازی از نسخه 2 خیلی بهتر بود . اما من نسخه-ی 2 رو با اون همه مشکلی که داشت ازش خوشم اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or