Kaka بر روی کاور FIFA 11!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
fifa-11-2.jpg

EA اعلام کرد که تصویر بازیکن Real Madrid ـی، کاکا، بر روی کاور جهانی FIFA 11 قرار خواهد گرفت.

بازیکن برزیلی، کاکا بر روی کاور UK بازی، در کنار بازیکن منچستر یونایتدی، وین رونی که برای پنجمین بار روی کاور این بازی ظاهر می شود (کوفتش شه!:d) حضور خواهد داشت!

“من همیشه فن و طرفدار EA SPORTS، و مخصوصا سری FIFA بوده ام" کاکا گفت!

" بودن روی کاور FIFA 11 برای من یک افتخار بزرگ است، چراکه بازیکنان کمی این فرصت را بدست آورده اند، و همچنین بازیکنان بزرگی روی کاور این بازی فوتبال (محشر) بوده اند."

FIFA 11 در تاریخ 28 ام سپتامبر در آمریکا و 1 ام اکتبر در UK منتشر خواهد شد.

کاور بازی :

fifa11_keyart_uk-492x600.jpg

یه مسئله ای که باید بهش توجه بشه اینه که بریتانیا و به خصوص انگلستان یک بازار بزرگ برای FIFA به حساب میاد. با در نظِر گرفتن اینکه رونی برای بسیاری از انگلیسیها (فرقی نمیکونه طرفدار کدوم یکی از ۴ تیم بزرگ لیگ باشن) یه بازیکن محبوب ملی به حساب میاد، که اغلب هم به دور از حاشیه است, دیدن او به روی کاور FIFA محرک خوبی برای خرید بازی میتونه باشه. (البته این دیدگاه منه)

اصلا عرق ملی ندارید.هیچ کس یادی از استاد اسدی نمیکنه.حقشو خوردند.
عکس رضا عنايتی و مجتبی زارعی رو بزارن رو جلدشون توپه :biggrin1: فرشيد کريمی قهرمان زيبايی هم خوبه :biggrin1:
همین من اسم نعیم سعداوی رو آوردم چطور شد همه به فکر تیم ملی افتادن؟
آقا اصلا غلط کردم همون عکس رونی خوبه. اصلا عکس استیون سیگال هم بزارن رو جلد بغل کاکا و رونی، فروشش کولاک می کنه.

کلا هر چیزی بزارن جز مسی خوبه!

در مورد داوید ویا هم به نظر من چون ویا قبل از این توی والنسیا بوده و والنسیا هم زیاد معروف نبوده وتازه اومده به بارسلونا اومدن عکسش روی جلد بازی زیاد مخاطب را جذب نمی‌کنه
البته جام جهانی هم بحثش جداست
البته ویا ممکنه تو ایران زیاد شناخته شده نبود ولی تو اروپا خیلی هم معروفه. دومین گلزن برتر اسپانیا بعد از رائوله که تا چند بازیه دیگه این رکورد رو هم میزنه. همچنین من نگفتم که حتما برای UK بذارن. حداقل برای اسپانیا بذارن. مگه Valentin Stocker خیلی معروفه؟

اگه یه چیزی شبیه این بود بهتر بود.
t3y0cn98wk1z8u2fbra3.jpg

آخرین ویرایش:
اقا شما هر چه قدر میخواین حرف بزنین اما باید نماد تعصب دنیا سر رایان گیگز میبود رو کاور ! :دی
واقعا جاش خالیه =((
بعدشم هر کی این حرف رو نقض کنه نشون میده چه ادم .... هست !
چون یکی از خوش اخلاق ترین بازیکنای تاریخ دنیا هستش ایشون ! و فقط از تیم ملی شانس نیوورد بیچاره =((

البته ویا ممکنه تو ایران زیاد شناخته شده نبود ولی تو اروپا خیلی هم معروفه. دومین گلزن برتر اسپانیا بعد از رائوله که تا چند بازیه دیگه این رکورد رو هم میزنه. همچنین من نگفتم که حتما برای UK بذارن. حداقل برای اسپانیا بذارن. مگه Valentin Stocker خیلی معروفه؟

حق با شماست:)
البته من یادمه که روی جلد فیفا 07 عکس ویا با پیراهن والنسیاو رونالدینیهو با پیرهن بارسلونا بود
البته فقط برای اسپانیا

شما ها جدا فکر کردید فقط پک کاکا موجو هست؟نخیر پک اصلی بازی عکس کاکا روش هست ولی فکر کنم مثل هر سال 10-15 پک برای انواع نواحی پخش کنن.-همین عکس روی جلد هم خیلی میتونه به خرید قوت ببخشه و همینطور فروش رو کمتر کنه(مثلا کریستیانو رونالو+کاکا رو بندازه رو جلد ببره توی بارسلونا بفروشه:)))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or