Kaka بر روی کاور FIFA 11!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
fifa-11-2.jpg

EA اعلام کرد که تصویر بازیکن Real Madrid ـی، کاکا، بر روی کاور جهانی FIFA 11 قرار خواهد گرفت.

بازیکن برزیلی، کاکا بر روی کاور UK بازی، در کنار بازیکن منچستر یونایتدی، وین رونی که برای پنجمین بار روی کاور این بازی ظاهر می شود (کوفتش شه!:d) حضور خواهد داشت!

“من همیشه فن و طرفدار EA SPORTS، و مخصوصا سری FIFA بوده ام" کاکا گفت!

" بودن روی کاور FIFA 11 برای من یک افتخار بزرگ است، چراکه بازیکنان کمی این فرصت را بدست آورده اند، و همچنین بازیکنان بزرگی روی کاور این بازی فوتبال (محشر) بوده اند."

FIFA 11 در تاریخ 28 ام سپتامبر در آمریکا و 1 ام اکتبر در UK منتشر خواهد شد.

کاور بازی :

fifa11_keyart_uk-492x600.jpg

با این که من حالم از بارسا بهم میخوره ولی دیگه نمیتونی تهمت بازیکن خرابکن رو به این باشگاه بدی چون این باشگاه بیشتر ستاره هاش رو خودش ساخته نه مثل رئال که با هزار بدبختی یه بازیکن رو مثل کاکا یا رونالدو رو میخره(یا خیلی های دیگه) اخرش هم گند میزنه به همه چیشون و به لیون میبازه:))
دیگه طرفداری هم حدی داره#:-s

:-o نه پسر اینا همه دوروغی بیش نیس تو چرا باور میکنی =))=))=))=))

زلاتان با 16 گل زده تو لیگ یعنی گند زدن ؟ مسی هم که 40 تا زد بسه دیگه :| نمیشه که همه 40 تا 40 تا بزنن در ضمن زولیت به درد بارسا نمیخوره این پپ احمقه ;)

من که به شخصه حالم از این کاکا بهم میخوره رونی به نظر من تیریپش مردونه تره
از وقتی این کاکا سر و کلش تو برزیل پیدا شد هر چی بچه سوسول و دختر بود گفت من طرفدار برزیل هستم:-&

بابا چی میگی ؟ کاکا به این خفنی . البته روونی هم بچه خوبیه . همه چی که به قیافه نیست . حالا زشت ترین بازیکون جام جهانی شده . من کجام سوسوله ولی عاشقه کاکام ( دخترم نیستما پسرم :d ) . ولی اگه به جای رونی david villa رو می ذاشتن بهتر بود .
( حالا جدیدا که دخترا با سوسولا عاشقه رونالدو هستن البته من فکر کنم بعد از جام جهانی از شهرتش کم شد اصلا کلا تو جام جهانی ر ی د )

:-o نه پسر اینا همه دوروغی بیش نیس تو چرا باور میکنی =))=))=))=))

زلاتان با 16 گل زده تو لیگ یعنی گند زدن ؟ مسی هم که 40 تا زد بسه دیگه :| نمیشه که همه 40 تا 40 تا بزنن در ضمن زولیت به درد بارسا نمیخوره این پپ احمقه ;)
کلا تیمی در حد منچستر نیست
شما نگاه کنین منچستر همیشه از وقتی که لیگ برتر راه افتاده تو اون لیگ بسیار سنگین مدعی اول حساب میشده (طرفدارای چلسی ه اینو قبول دارن :دی)
حالا بارسلون زده تو کاره تیتی تاکا یه 2 سالی هست قبلا هیچ فرقی با رئال نداشت از لحاظ تیریپ بازی کردن و بازی خراب کنی
بعدشم منچستر همیشه شاخه شما برین اول شاخای رئالو بشکونین که مورینیو (سرمربی بعدی منچستر :دی) رو داره بعد بیاین برای تیمهای abroad :d نقشه بریزین و کل کل کنین
حتی طرفدارای چلسی هم انقد مضحک با ما کل نمیندازن :دی

کلا تیمی در حد منچستر نیست
شما نگاه کنین منچستر همیشه از وقتی که لیگ برتر راه افتاده تو اون لیگ بسیار سنگین مدعی اول حساب میشده (طرفدارای چلسی ه اینو قبول دارن :دی)
حالا بارسلون زده تو کاره تیتی تاکا یه 2 سالی هست قبلا هیچ فرقی با رئال نداشت از لحاظ تیریپ بازی کردن و بازی خراب کنی
بعدشم منچستر همیشه شاخه شما برین اول شاخای رئالو بشکونین که مورینیو (سرمربی بعدی منچستر :دی) رو داره بعد بیاین برای تیمهای abroad :d نقشه بریزین و کل کل کنین
حتی طرفدارای چلسی هم انقد مضحک با ما کل نمیندازن :دی

این فرگوسن شما نمیخواد بمیره ؟ :d

کلا هر چیزی بزارن جز مسی خوبه!

در مورد داوید ویا هم به نظر من چون ویا قبل از این توی والنسیا بوده و والنسیا هم زیاد معروف نبوده وتازه اومده به بارسلونا اومدن عکسش روی جلد بازی زیاد مخاطب را جذب نمی‌کنه
البته جام جهانی هم بحثش جداست

آخه زشت ترین بازیکن فوتبال (منظورم رونی هست) جاش رو جلد FIFA نیست. من نمیدونم EA میخواد اینجوری فروشش رو بیشتر کنه یا کمتر کنه؟:-o
ولی حضور کاکا رو جلد FIFA جالبه.
به نظر من به جای عکس رونی عکس نعیم سعداوی رو بزنن بهتره.:d

آرشاوین بهترین گزینست!:dبه همراه پرسی و بقیه دوستان!کلاً کاور رو باید آرسنالی کنن،ونگر جون هم در صدر باشه!:d
در کل کاور باز بهتر از پارساله چلسی رو نمیشد تحمل کرد ولی رئال رو چرا!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or