Kaka بر روی کاور FIFA 11!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
fifa-11-2.jpg

EA اعلام کرد که تصویر بازیکن Real Madrid ـی، کاکا، بر روی کاور جهانی FIFA 11 قرار خواهد گرفت.

بازیکن برزیلی، کاکا بر روی کاور UK بازی، در کنار بازیکن منچستر یونایتدی، وین رونی که برای پنجمین بار روی کاور این بازی ظاهر می شود (کوفتش شه!:d) حضور خواهد داشت!

“من همیشه فن و طرفدار EA SPORTS، و مخصوصا سری FIFA بوده ام" کاکا گفت!

" بودن روی کاور FIFA 11 برای من یک افتخار بزرگ است، چراکه بازیکنان کمی این فرصت را بدست آورده اند، و همچنین بازیکنان بزرگی روی کاور این بازی فوتبال (محشر) بوده اند."

FIFA 11 در تاریخ 28 ام سپتامبر در آمریکا و 1 ام اکتبر در UK منتشر خواهد شد.

کاور بازی :

fifa11_keyart_uk-492x600.jpg

شاید هم عکسشواز روی کاور بردارن.چون یه عکس ازش اومده بیرون که نشون میده داره سیگار میکشه .این کارش باعث شد خیلی از محبوبیتش کم شه:(

ما از ديروز رو اين داريم تو تاپيک boxshot بحث ميکنيم تاپيک نميخاد که :دی

ولی حال ميکنم از اون اسپانيای خز و بارسای خز تر کسی نيست :دی

مگه کريم باقری خيلی خوشگله يا علی پروين خيلی خوشتيپه؟ :دی
مثل اين دو نفر که تو ايران محبوبن تو انگليسم رونی خيلی محبوبه !

ما از ديروز رو اين داريم تو تاپيک boxshot بحث ميکنيم تاپيک نميخاد که :دی

ولی حال ميکنم از اون اسپانيای خز و بارسای خز تر کسی نيست :دی

مگه کريم باقری خيلی خوشگله يا علی پروين خيلی خوشتيپه؟ :دی
مثل اين دو نفر که تو ايران محبوبن تو انگليسم رونی خيلی محبوبه !
به بارسلونایی ها بدو بیرا نگو لطفا ! فینال جام باشگاه ها 2 - 0 باختین یادت رفت ؟

اخه ادم از مسی head میخوره ؟:lol::lol:

من که به شخصه حالم از این کاکا بهم میخوره رونی به نظر من تیریپش مردونه تره
از وقتی این کاکا سر و کلش تو برزیل پیدا شد هر چی بچه سوسول و دختر بود گفت من طرفدار برزیل هستم:-&

تازه چند وقت پیش تو سایت فوتبال برتر(چه سایت معتبری):)) زده بود عکس اینیستا روی کاوره.کاشکی همون اینیستا بود بهتر از این کاکای **** بود.

تازه چند وقت پیش تو سایت فوتبال برتر(چه سایت معتبری):)) زده بود عکس اینیستا روی کاوره.کاشکی همون اینیستا بود بهتر از این کاکای **** بود.
کاکا خوب بود ...البته قبل از اومدن به real !!! همیشه اینا عادت داشتن گند بزنن تو ستاره ها از جمله :
رونالدو ... رونالدو تو منچستر خدا بود - هنوز اون گل 40 متری :d به هلتون یادمه

کاکا خوب بود ...البته قبل از اومدن به real !!! همیشه اینا عادت داشتن گند بزنن تو ستاره ها از جمله :

نيمه نهايی يادته 1-0 باختين ما رفتيم فينال قهرمان شديم؟
راستی فينال جم حذفی اروپا يادتونه 1-0 باختيد؟

در ضمن هر وقت دو بار پشت هم رسيديد فينال شاخ بشيد!
اونوقت شما به تيری آنری و زلاتان گند نزديد؟

شاید هم عکسشواز روی کاور بردارن.چون یه عکس ازش اومده بیرون که نشون میده داره سیگار میکشه .این کارش باعث شد خیلی از محبوبیتش کم شه:(
اون قضیه سیگار که ربطی به بودنش رو باکس شات نمیتونه داشته باشه. جز اینکه خود فیفا گیر بده بهش! فکر کنم رونی 4 سال با EA قرارداد داشت که رو باکس شات باشه.

من نمیدونم این رووووووووووونی چیچیش جذابه که هی فرت و فرت میان عکسشو میندازن رو جلد...!

مگه رونالدینهو یا تیِری آنری جذاب بودن؟:d

اونوقت شما به تيری آنری و زلاتان گند نزديد؟
با این که من حالم از بارسا بهم میخوره ولی دیگه نمیتونی تهمت بازیکن خرابکن رو به این باشگاه بدی چون این باشگاه بیشتر ستاره هاش رو خودش ساخته نه مثل رئال که با هزار بدبختی یه بازیکن رو مثل کاکا یا رونالدو رو میخره(یا خیلی های دیگه) اخرش هم گند میزنه به همه چیشون و به لیون میبازه:))
دیگه طرفداری هم حدی داره#:-s

من تیتر خبر رو که خوندم گفتم حتما EA دست از سر این یارو رونی برداشته. دیدم نه کاکا بدبخت رو انداخته بغل این گوریل که کاور این بازی زیبا رو بیش از بیش زشت کنه. ولی مهم بازیه که فیفا شاهکاره هر چند من خوندم PES بازم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or