Kabal بصورت رسمی تائید شد

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
hdmpir80xkh8f344ouox.jpg

طی پخش ویدئو اختصاصی از نشست برنامه GTTV با Ed Boon وی بصورت رسمی کرکتر بسیار محبوب Kabal را برای Mortal Kombat جدید در سال 2011 تائید کرد.
علاوه بر این خبر بسیار خوب و مسرت بخش برای طرفداران این کرکتر این است که کابال از تمامی حرکات و ابیلیتی های قدیمی خود در MK3 در نسخه جدید استفاده خواهد کرد.

در ویدئو زیر گیم پلی بازی و حضور شخصیت کابال را خواهید دید به همراه فتالیتی و ضربات زیبا او, همچنین وی بنظر بیمار می رسد.
http://www.youtube.com/watch?v=23Xb85WjuwA&feature=player_embedded

MK جدید در ماه آوریل سال جاری برای دو پلتفرم XBOX360 , PlayStation 3 بصورت هم زمان عرضه خواهد شد.
http://www.gamemunition.com/news/mortal-kombat-2011-kabal-officially-confirmed/

این چرا دستاش مثل ریو شده ! :dاین وسط یه خبراییه :dنکنه این ریو توی NG III هم بیاد تو MK :d
دوروح با یک جسم هست.
نه ببخشید دو بازی با یک کاراکتر هست:دی

چه شود هر چند وقت یه بار یه کاراکتر جدید داره تایید میشه!

• Like
Reactions: Kainé
واقعآ تنها سوالی که در مورد این بازی برام پیش اومده بود، همین بود که چرا شخصیت Cabal در بازی نیست ! یادمه رو ی PS2 و PS1 فن های فوق العاده ای داشت و Finish Her اش هم فوق العاده بود !

خوشحال گشتیم:دی

تو بازی هم یکی از Fatalityهاش اینه که ماسکش رو بر میداره و بعد می بینید ای دل غافل این که همون Ryu خودمون هستش:دی

کابال هم بچه خوبیه! :d حدس میزدم معرفی بشه! :d ولی اوضاعش داغونه! :d

فقط 1 سؤال اساسی!!! الان تعداد کاراکتر هایی که معرفی شدند بیشتر از اون جاهایی هست که تو صفحه ی انتخاب کاراکتر MK9 نشون دادن! :d نکنه قراره صفحه کش بیاد ؟ :d ( سی و یکمین کاراکتر تایید شده :d و 26 جا !!! )

دکون باز کردن!
یه دفعه مثل آدم همه شخصیت ها رو معرفی کنید دیگه چقدر مگه به Hype احتیاج هست!

هایپ چیه عزیز من !

من خودم از طرفداران کابل هستم و خیلیهای دیگه این شخصیت و دوست دارن تو این سری شخصیتهای پرطرفدار دور هم جمع شدن

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود ! امیدوارم یه بار دیگه بتونیم فینیش هیم های فوق العاده اش رو انجام بدیم ! از همه بهتر اینه که او دو تا شمشیرش هم داره ! فکر کنم کالکشن کارکترهای مورتال کمبت کامل شدند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or