Justin Bieber به عنوان شخصيت مخفي در NBA 2K13 وجود خواهد داشت!!!

Dark War

کاربر سایت
درود

به نظر شما اوج فاجعه را اگر بخواهيم در يك جمله معني كنيم بايد چه بگوييم؟در طي اين خبر به جواب اين سوال پي خواهيد برد.

justin-bieber-nba-2k13.jpg

خواننده جوان pop يعني Justin Bieber در بازي NBA 2K13 حضور خواهد داشت.اشتباه نكنيد اين يك شوخي نيست و كاملا حقيقت دارد حقيقتي تلخ براي طرفداران اين عنوان.

اين خواننده در Twitter خود حضور يافت و اعلام كرد كه اين يك شايعه نيست و حقيقت دارد.

داستان چيست؟ راه هاي بهتري براي نابودي يك عنوان وجود دارد شما اين طور فكر نمي كنيد؟

اين هم تصاويري كه در منبع وجود نداشت ولي خودم براتون اضافشون كردم;)

justin-bieber-nba2k13.jpg

aHR0cCUzQSUyRiUyRmkxLnl0aW1nLmNvbSUyRnZpJTJGOXlxc2hmMXBrZU0lMkZocWRlZmF1bHQuanBn

Justin-Bieber.jpg

از مديران و دوستان عزيزم معذرت مي خوام اگه جملاتي رو اضافه بر خبر اصلي نوشتم;)

source

حیف تاپیک عمومیه!وگرنه........................... .... این جاستین بیبرو>:):-ss>:):-ss>:):-ss
خیر سرش خیلی ازش خوشمون میاد:-& :-&:-&واسه ما رفته تو بازی مورد علا قمون
حداقل امینم رو میزاشتن یه چیزی حداقل خودش و فناش درست و حسابین ولی با گزاشتن این هرچی ادم و فن.............................فقط خوشحال میشن

دوستان به نشانه ی اعتراض یه لایک خوشگل بزنید

دليل حضورش اينه كه جاستين قبلا تو چندتا مصاحبه اش ازش سوال شده بود چه كاري بوده كه ميخواستي انجام بدي و لي نشده
و جوابش هم اين بوده كه دوست دارم واسه يه بار هم شده تو NBA بازي كنم(دوستاني كه كنسرتش رو تو manoto1 ديدن اونجا هم ميگه كه دلم ميخواهد يه بار تو nba بازي كنم)
و مسئولين هم ديدن توي nba واقعي ممكنه يه بلاهايي سرش بيارن گفتن بيا تو ويدئو گيم nba بازي كن كه بازيكنا همه كنترل شده ان:d

ولي ببينيد شهرت چيكار ميكنه
اون از ديويد بكهام كه بخاطر افسردگي بچش چندين ميليون دلار داد تا برادران وارنر ورژني از انيميشن معروف Road Runner بسازن كه توش همش اون گرگه برنده ميشد و شتر مرغه رو سرويس ميكرد:d

اينم از اين بچه خوشگل:d

شاید اشتباه میکنم, اما تا جایی که یادمه میگفتن این All-star weekend dlc فقط برای کنسول ها یا با پیش خرید فیزیکی برای نسخه PC وجود داره.
توی بازی Over Power هستن ایشون؟ :دی
من چند روز پیش از یکی از بچه ها پرسیدم, گفت Overall 91 هم داره :))

با توجه به استقبالی که از این اتفاق فرخنده شد!!! از مسئولین ذیربط درخواستِ برگذاری کنسرتی در برج میلاد ،توسط این هنرمندِ مردمی را داریم [-o<

این جگرگوشه چقدر خواهان داره اینجا آخه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or