JUST XGD3 GAMES UPDATE به همراه راهنمای تصویری

• Thread starter Thread starter ALI dj
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم مشکل disk not suportرو دارم، این روشی که شما گذاشتید حتما می بایست دستگاه هارد داشته باشه ؟ یا با انتقال همون فایل آپدیت تو فلش مشکل حل میشه ؟ من اسسین رو آپدیتش رو تو فلش با همون برنامه ای که گذاشته بودید ریختم، ولی باز هم همون ارور اعصاب خورد کن رو داد !
راستی من از زمانی که آخرین بار به لایو وصل شدم و این آپدیت لعنتی رو گرفتم،دیگه نرفتم لایو، شنیدم تو اتصال دوباره این ویروس وضعیت دستگاه رو مخابره می کنه و ریپورت برای فلگ شدن رو میده،آیا درسته این مطلب؟

من هم مشکل disk not suportرو دارم، این روشی که شما گذاشتید حتما می بایست دستگاه هارد داشته باشه ؟ یا با انتقال همون فایل آپدیت تو فلش مشکل حل میشه ؟ من اسسین رو آپدیتش رو تو فلش با همون برنامه ای که گذاشته بودید ریختم، ولی باز هم همون ارور اعصاب خورد کن رو داد !
راستی من از زمانی که آخرین بار به لایو وصل شدم و این آپدیت لعنتی رو گرفتم،دیگه نرفتم لایو، شنیدم تو اتصال دوباره این ویروس وضعیت دستگاه رو مخابره می کنه و ریپورت برای فلگ شدن رو میده،آیا درسته این مطلب؟

ویروس نیست بلکه دستگاه شما با اجرا نشدن دیسکهای ایکس جی دی 3 ، کپی خور بودن دستگاتون تابلو می شه.

با سلام
سوال:اگر با دستگاه کپی خور بازی orig بازی کنم باز هم flag or ban ممکنه بشم یا نه؟
چجوری می شه فهمید که الان دستگاه شناسایی شده یا نه؟
اگه برای چند بازی xgd3 این حرکتو زد و offline بازی کنم ولی در یکی دیگر از xgd3 از orig استفاده کنم و online باز هم ممکنه فلگ یا بن بشم؟

دوستان من Update مربوط به Load نشدن Texture هاي Skyrim رو با اين روش زدم درست كه نشد هيچ بدتر هم شد.چون با اينكه Update رو پاك كردم الان حتي از روي ديسك هم ديگه لود نميكنه Texture ها رو.

يعني Update رو زدم بعدش ديدم اثر نكرد پاكش كردم الان ديگه اصلا از روي ديسكم هم لود نميكنه Texture ها رو.حتي Hard رو يكبار فرمت كردم بازم درست نشد.خلاصه گند زده به كنسول.

كسي ميدونه مشكل از چيه؟

تا 2 هفته ی دیگه

کی گفته دو هفته ی دیگه هنوز که خبری نشده

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:56 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من Update مربوط به Load نشدن Texture هاي Skyrim رو با اين روش زدم درست كه نشد هيچ بدتر هم شد.چون با اينكه Update رو پاك كردم الان حتي از روي ديسك هم ديگه لود نميكنه Texture ها رو.

يعني Update رو زدم بعدش ديدم اثر نكرد پاكش كردم الان ديگه اصلا از روي ديسكم هم لود نميكنه Texture ها رو.حتي Hard رو يكبار فرمت كردم بازم درست نشد.خلاصه گند زده به كنسول.

كسي ميدونه مشكل از چيه؟

برو تویه System setting>memory بعد رویه هاردی که اپدیتو ریختی Y رو بزن بهد clear the cache رو بزن تا اپدیت کاملا پاک شه
البته با این کار اپدیته بازی های دیگتم که تو این هاردی که clear cache کردی پاک میشه اما این تنها راهه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or