چرا این ب******** 3 رو نمیده؟؟؟؟
سوال:
من توی لایو اپدیت 13604 رو انجام دادم اما هیچ کدوم از بازی های xgd3 رو اجرا نکردم
الان قصد دارم از پچ های این تاپیک استفاده کنم و مثلا ac رو به صورت کاملا افلاین بازی کنم
بعدش اگر بخوام به لایو وصل بشم برام مشکلی ایجاد میشه؟
دستگاه فلگ میشه؟
c4eva در مورد فلگ کردن آفلاین هم چیزی نگفته فقط گفته لایو وصل نشین به احتمال زیاد فلگ نمیکنه!راهی هم برای تشخیص اینکه فلگ میکنه یا نه نیست فقط میشه با توجه به سیاست های مایکروسافت حدس زد یعنی حرف c4eva هم در مورد فلگ کردن 100% مطمئن نیست یه حدسه که میزنه!خوب اگر تا عرضه lt 3 به لایو دیگه وصل نشم
با اجرای مثلا ac یا mw3 کنسولم فلگ میشه؟
c4eva در مورد فلگ کردن آفلاین هم چیزی نگفته فقط گفته لایو وصل نشین به احتمال زیاد فلگ نمیکنه!راهی هم برای تشخیص اینکه فلگ میکنه یا نه نیست فقط میشه با توجه به سیاست های مایکروسافت حدس زد یعنی حرف c4eva هم در مورد فلگ کردن 100% مطمئن نیست یه حدسه که میزنه!
بعد هم اصلا فلگ شین و بعد هم بن بشید چرا اینقدر خودتون رو میترسونید یه پولی به مغازه دارها میدین cpu key کنسول رو عوض میکنه و از ban در میایین اینقدر ترس نداره!
دوستان یکی به این سوالات دقیق پاسخ بده که سوالات خیلی ها است:
1- استفاده ازین روش در صورتی که بخوایم برای همیشه اون بازی رو آفلاین بازی کنیم مشکلی نداره؟(فلگ، بن)
2- اگه این آپدیت رو ریختیم و چند ماه بعد که همه مشکلات حل شد و خواستیم مثلا لایو وصل شیم و دیسک رو با پچ جدید و LT3.0 بازی کنیم آیا راهی برای پاک کردن این فایل آپدیت است؟
3- من Mw3 رو با این روش اوکی میکنم و آفلاین بازی میکنم، حالا میخوام وصل شم لایو و Pes2011 رو که هیچ ربطی به این روش و XGD3 نداره رو آنلاین بازی کنم، آیا آپدیت mw3 شناسایی میشه؟
ممنون میشم یکی به این سوالات جواب بده تا ما تکلیف خودمونو بدونیم.
بسییییار ممنون از پاسخ جامعتون1-تا زمانی که به لایو وصل نشید مشکلی نداره
2-زمانی که LT+3 رو بریزد می تونید دوباره مثل سابق به لایو وصل شید اگر هم خواستید می تونید این آپدیت ها رو پاک کنید
3-شما زمانی که این آپدیت رو ریختید نباید به لایو وصل شید حالا بازیش مهم نیست چون به محض وصل شدن شناسایی می شید پس مهم نیست چه بازی می خواید بکنید ولی اگه این آپدیت ها رو ریختید نباید وصل شید لایو
به سادگی می ری تو هارد تو قسمت بازی مورد نظر و فایل tilte update بازی رو پاک می کنی همین.بسییییار ممنون از پاسخ جامعتون
فقط یه سوال این آپدیت چجوری پاک میشه؟(در صورت نیاز اگه بخوایم پاکش کنیم!)