شما ماموریت اصلی اگر نداشته باشید یعنی باید ماموریت های Faction ها رو انجام بدید تا اجازه ماموریت اصلی جدید براتون رفته رفته باز بشه . back رو بزنید ، زیر نقشه نشون داده که چقدر باید ماموریت های جانبی برید تا ماموریت اصلی جدیدی معرفی بشه .الان دیگه هیچ ماموریتی نمونده باید چی کار کنم؟
سلام:بچه ها اونجايي كه تو اون بالونه كه مثله كشتي هم هست و تو هواييم يه جاش هست كه بايد يه چيزي رو فعال يا غير فعال كنيم بعد تو اين زماني كه دادن دو تا جا ديگم برامون مشخص مي كنه اون دو تا جا كجا هستن من پيداش نمي كنم؟ كه اگه اونجا هم نريم يه بمبي ميتركه اونجا كجاست ؟
سلام.سلام. تویه یه مرحله اولیه که باید یه مرد رو اسکورت کنیم بعد از تموم کردن مرحله میگه باید پایگاه رو 100% نابود کنی. من باید این کار رو انجام بدم یا اختیاریه؟
شما طناب بزن به ماشین طرف!بعد بدون اینکه دستت رو از LB برداری جهت رو تکون بده و نشونه رو ببر رو تراکتوره!بعد ول کن LB رو!!اینطوری با طناب ماشینه به تراکتور وصل میشه!سوار تراکتور شو و ماشین رو دربیار حالا!میگم من این مرحله ای هستم که میریم یارو رو از تو کازینو نجات میدیم حالا ماشینش زیر یه سری ورق فلزی گیر کردن یه تراکتور هم گذاشته اونجا من نمیدونم چیکار کنم؟