Just Cause 2 | X360

ما میگیم روی نقشه جای فرودگاه و اون جزیره رو دقیق مشخص کنید شما بر میدارید برای ما ویدیو میذارید با این اینترنت نفتی!
بابا یکی روی نقشه بازی محل فرودگاه و جزیره رو مشخص کنه.

ما میگیم روی نقشه جای فرودگاه و اون جزیره رو دقیق مشخص کنید شما بر میدارید برای ما ویدیو میذارید با این اینترنت نفتی!
بابا یکی روی نقشه بازی محل فرودگاه و جزیره رو مشخص کنه.
خیلی جای تابلویه یه ذره دقت کنی پیداش میکنی شمال غربی

سيو اين چرا اينطوري من يه مرحله از pda انتخاب كردم مرحله رو تموم كردم با24% (همون كه يه كد دانلود كردم بعد هلكوپتر اومد بردم ) مرحله كه تموم شد بعد از چند تا مرحله ديگه رفتم 100% كنم ديدم هيچي سيو نشده

من یه 20 دقیقه بازی کردم ! والا یه جوری بود :دی ! یعنی هم باحال بودش و هم اعصاب خورد کن ! مثلا چند جا سره باگ های وحشتناک دوربین گیر کردم !! ولی خب بازی بدی نیست در کل . نسبت به یکش بهتره .

بازی جدید Just Cause 2 در برخی مواقع یک بازی خنده دار است! شما میتوانید به هلیکوپتر آویزان شوید و با از بین بردن خلبان ، هلیکوپتر را تصاحب کنید و قبل از آن که آنرا منهدم کنید با چتر به پایین بپرید و در عین حال انفجار هلیکوپتر را نگاه کنید. جریان بازی در حالی پیگیری میشود که سه گروه از مردم در حال درگیری با دولت فاسد هستند. در این بازی شما مجال کارهای زیادی را بدست می آورید. در عین حال در این بازی دست شما برای انجام تقریبا هر کاری باز است. بازی در محیطی کاملا باز صورت میگیرد و با وجود آن که برخی از کارهای شما تا حدودی خنده دار است اما نمیتوان آن را یک ایراد دانست.

تا اینجا که من بازی کردم میشه گفت :
1- صداگذاری ها میرن روی اعصاب ! با یک لحنی صحبت میکنن انگار ژاپنی هستن
2- با هلیکوپتر نمیشه بسته های روی زمین رو ورداشت باید هی خاموش کرد ، پیاده شد ...
3- بخش جمع آوری اشیا و کشف کردن مکان های مختلف و ... بیش از حد زیاد است
4- بعضی اچیومنت هاش در حد گ.. ، میگه جعبه رو با کش ببند به ماشین و چند نفر آدم بکش !!!
5- نسبت به ۱ بسیار پیشرفت داشته مخصوصا در گیم پلی و گرافیک
6- اگر از موتور یا ماشین در حین روندن بیرون بپرین ، اگر به جایی بخوره بدون شک منفجر میشه !
7- طول عمر ماشین ها و مخصوصا موتور باز هم در حد گ.. . مگر اینکه آپگرید بکنید و .. .

در کل من به عنوان یک بازی open world این بازی رو پسندیدم ولی باز جای کار داره .

من که دوستان بازی رو تموم کردم .خیلی طولانی بود .اولا از بازی بدم اومد ولی بعد از چند وقت خوب شد کلا من این بازی رو به هر کی بازی نکرده پیشنهاد میکنم;)

منم بازیو گرفتم
بنظرم بازی انچنان هم بد نیست و ارزش داره که واسه پرکردن وقت هم خرید
ولی به اشکالی کهداره به نظرم ماموریتاش بعد یه مدت تکراری و خسته کننده میشه..
گرافیک هم معمولیه ..:smile:

دوستان تو بازی نمیشه کاور گیری کرد؟
(مثل Geow 2 و ME 2)
اگه مث گیرز و مس 2 دوست داری نمیشه ولی به سبک جی تی ای saبخوای:biggrin1:میتونی بشینی و بری پشت مانع ها و روتو به سمت دوربین کنی و به هرکی که ندونه بگی من کاور گرفتم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or