Just Cause 2 | X360

دوستان سلام.
من دیروز با فکر حودم و یک کمی کمک از دوستان تونستم یه easter egg تو بازی پیدا کنم!
اگه میخوایید براتون بی مزه نشه و خودتون پیدا کنید نخونید!
LOST Easter egg

تو شمال شرقی نقشه یه جزیره هست که از 2 بخش تشکیل شده:شمالی و جنوبی که توسط یه تیکه به هم وصلن.
برین تو جزیره پایینی (جنوب جزیره) تو همون خط ساحلی رو که بگردین یه جا هست چند تا لاشه هواپیماست! درست مثل لاست! بعد یه جا رو ساحل نوشته: search و یه فلش زده به سمت جنگل.
برین تو همون خط ساحل و موازی باهاش پیش برید(تو جنگل) و بعد یه دریچه پیدا میشه!کپی دریچه تو لاست!
از پیدا کردنش پشیمون نمیشید!

راستی یه چیز دیگه! اگه با هواپیمای مسافربری برید رو جزیره هواپیماتون خود به خود سقوط میکنه!
موفق باشید!

یا حق
حالا به چه دردی میخوره این

دوستان سلام.
من دیروز با فکر حودم و یک کمی کمک از دوستان تونستم یه easter egg تو بازی پیدا کنم!
اگه میخوایید براتون بی مزه نشه و خودتون پیدا کنید نخونید!
LOST Easter egg

تو شمال شرقی نقشه یه جزیره هست که از 2 بخش تشکیل شده:شمالی و جنوبی که توسط یه تیکه به هم وصلن.
برین تو جزیره پایینی (جنوب جزیره) تو همون خط ساحلی رو که بگردین یه جا هست چند تا لاشه هواپیماست! درست مثل لاست! بعد یه جا رو ساحل نوشته: search و یه فلش زده به سمت جنگل.
برین تو همون خط ساحل و موازی باهاش پیش برید(تو جنگل) و بعد یه دریچه پیدا میشه!کپی دریچه تو لاست!
از پیدا کردنش پشیمون نمیشید!

راستی یه چیز دیگه! اگه با هواپیمای مسافربری برید رو جزیره هواپیماتون خود به خود سقوط میکنه!
موفق باشید!

یا حق
خب از کجا هواپیمای مسافربری پیدا کنیم؟کلاً میشه روی نقشه محل فرودگاه هارو بگید.درضمن این جزیره کجا هستش؟روی نقشه باز هم علامت بدید.

برا من مشکل نداشت نه جی تی ای نه این (تو 360 رو میگم)

منظورم افت فریم لحظه ای نیست.کلا بازی GTA با فریم ریت 25-30 اجرا میشه که برای یک بازی رقم پایینی هست تقریبا.میخوام بدونم JC2 هم کلا فریم ریت پایین داره یا مثل MW2 رو 60 FPS اجرا میشه؟

درود
دوستان این فیلمش (البته این مال خودم نیست از اینترنت اوردم.)
توش رو نقشه هم نشون میده
http://rapidshare.com/files/370772778/22717159001_73665632001_Just-Cause-2-Lost.mp4.html
فقط 10 نفر میتونن دان کنن! زود باشید!

یا حق
دوست عزیز شما میتونی مختصات دریچه رو بدی ؟
برو تو نقشه قسمت راست بالا مختصات رو نوشته

کسی تو این کشتی که تو هوا هست هنوز رفته؟ ما از 20 کیلومتری دیدیمش گفتمیم بریم توش وقتی رسیدم اندازه 1 شهر بود داشتن میرقصیدن توش ما هم نابود کردیم مهمونی رو :biggrin1: تیر گرفتیم روشون کسی دیگه از این جور جاها بلد نیست؟

نسبت به شماره اول اش که بسیار پیشرفت داشته . به هرحال Avalanche Engine 2.0 است و قطعاً باید پیشرفت می کرد . فقط دست مرد عنکبوتی رو از پشت بسته :laughing:

مخفی کاری وجود نداره و طرز و آهنگ صحبت کردن کاراکترهای بازی میره روی اعصاب ! ;)

از بقیه لحاظ فکر نکنم مشکلی داشته باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or