moer
کاربر سایت
من از اينجا گرفتم ! البته اگه تبليغ نشه !نه ! تا جای که من میدونم هیچ رمز ممزی نداره !
کسی از توپخونه خریده؟ دارن؟
nextgen که تعطیله !
http://www.360shop.ir/
من از اينجا گرفتم ! البته اگه تبليغ نشه !نه ! تا جای که من میدونم هیچ رمز ممزی نداره !
کسی از توپخونه خریده؟ دارن؟
nextgen که تعطیله !
چه جوري قلاب و بستي به تركتور ماشين و كشيدي بيرون ؟ من نتوستم با تراكتور زدم به ماشين ماشين جابه جا شد راه افتاد.من تو ماموریت 2 که باید ماشین یارو رو با قلاب به تراکتوره ببندی مشکل کمبود خشاب دارم چیکار کنم ؟ اسلحه پر پر از کجا بیارم:confused:
دستت درد نکنه باید به دوتا چرخش بزنم؟ به اسونی ماشینو وصل کردم اینجوری رفتم بین ماشین و تراکتور یه سر چنگک رو به ماشین زدم یه سرشو به تراکتور!:biggrin1: بعد سوار تراک شدم انقدر دنده عقب رفتم از کوه بالا رفت:cheesygri بعد پیاده شدم سری رفتم رو سر ماشین یارو(به قول مردوخ تو دارا و ندار شایدم یکی دیگشون:ماشینو یارو کردم داداش!:laughing::laughingچه جوري قلاب و بستي به تركتور ماشين و كشيدي بيرون ؟ من نتوستم با تراكتور زدم به ماشين ماشين جابه جا شد راه افتاد.
تو اون مرحله هم به لاستيك ماشين دشمن بزن ماشيناشون چپ ميكنند !
اينجوري تير كمتري هدر ميره

به نظرم بازی بدی نیست البته ارزش خرید واسه PS3 رو نداره! بیشتر شبیه یک زنگ تفریح میمونه! شلیک کردن با اسلحه ها یکم سخته جالبه که هدفگیری نداره! دوربین بازی هم اذیت میکنه و از همه مهمتر Texture ها بسیار ضعیف هستند در بعضی موارد! در مرحله اول و برداشت اولین مموری کارد به برف روی کوهها دقت کنین فاجعست
به هر حال بازی بدی نیست یکبار امتحانش 2 تومن میرزه![]()
دوستان سلام.
من دیروز با فکر حودم و یک کمی کمک از دوستان تونستم یه easter egg تو بازی پیدا کنم!
اگه میخوایید براتون بی مزه نشه و خودتون پیدا کنید نخونید!
موفق باشید!LOST Easter egg
تو شمال شرقی نقشه یه جزیره هست که از 2 بخش تشکیل شده:شمالی و جنوبی که توسط یه تیکه به هم وصلن.
برین تو جزیره پایینی (جنوب جزیره) تو همون خط ساحلی رو که بگردین یه جا هست چند تا لاشه هواپیماست! درست مثل لاست! بعد یه جا رو ساحل نوشته: search و یه فلش زده به سمت جنگل.
برین تو همون خط ساحل و موازی باهاش پیش برید(تو جنگل) و بعد یه دریچه پیدا میشه!کپی دریچه تو لاست!
از پیدا کردنش پشیمون نمیشید!
راستی یه چیز دیگه! اگه با هواپیمای مسافربری برید رو جزیره هواپیماتون خود به خود سقوط میکنه!
فک کنم اون نقطه از جزیره مثلث برمودا باشه:laughing:
منم رفتم جالب بوذ
یا حق
دوستان دقیقا منم مشکل ایشون رو دارم با این تفاوت که من از گروه زرد ماموریت گرفتم(ular boy)چی کار کنماتفاقا درست که تکسچر ها پایین هستن ولی به نظرم یکی از بهترین گرافیک ها رو دارم! دیروز گذاشتم رفتم روی کوه ها بعد از چند دقیقه کل بدن ریکو برفی شد و روی صورتش هم برف نشست جالبتر هم این بود که های دهنش معلوم بود.
دوستان من حدود 4 درصد رفتم یک ماموریت گرفتم که تکی باید میرفتیم یک جایی و یک دستگا بزرگ بود و یک سری پله از او پله ها میرم پایین و بعدش یک کلید رو میزنم اون وقت باید سریع از اونجا فرار کنم تا دستگاه منفجر بشه حالا ماموریت دیگه ای روی نقشه نیست چرا؟اصلا ماموریت ها روی نقشه چه شکلی هستند؟

شما واسه اینکه ماموریت ها بیان باید بری از تو نقشه یه سری نقطه هست زرد رنگ و آبی بری اونجا اون مناطق رو کشف کنی تا مکانه ماموریت ها معلوم بشه در کل بازی چرتی هست من بهش 2.5 میدم از 10دوستان دقیقا منم مشکل ایشون رو دارم با این تفاوت که من از گروه زرد ماموریت گرفتم(ular boy)چی کار کنم![]()
ممنون ولی اگه به نمره دادن باشه من بهش 8.9از10 میدم چون فوق العادس(ویه رقیب برا gta4شما واسه اینکه ماموریت ها بیان باید بری از تو نقشه یه سری نقطه هست زرد رنگ و آبی بری اونجا اون مناطق رو کشف کنی تا مکانه ماموریت ها معلوم بشه در کل بازی چرتی هست من بهش 2.5 میدم از 10