king of north کاربر سایت Mar 7, 2022 #16 مقاله جالبی بود درکل سوپر ماریو یا همون جامپ من خودمون از خوبای کلاسیکه Reactions: Sega_genesis, highlight and mqg1387
Little John کاربر سایت Mar 9, 2022 #17 چه جالب من هیچ چیزی راجع به Jump Man نمیدونستم ! Mario و Castlevania اولین بازی هایی بودن که بازی کردم اینا هم اولین بازیهایی بود که داشتم Reactions: Sega_genesis, New Shredder, Democracy و 2 کاربر دیگر
چه جالب من هیچ چیزی راجع به Jump Man نمیدونستم ! Mario و Castlevania اولین بازی هایی بودن که بازی کردم اینا هم اولین بازیهایی بود که داشتم
Sega_genesis کاربر سایت May 21, 2022 #18 نوشته شده توسط Little John: چه جالب من هیچ چیزی راجع به Jump Man نمیدونستم ! Mario و Castlevania اولین بازی هایی بودن که بازی کردم اینا هم اولین بازیهایی بود که داشتم View attachment 248211 بیشتر... به چه عالی اونم کارتریج اورجینال nes اکثرا تو ایران این مدل ندیدن، همون میکرو ورژن آمریکا بخصوص robocop عالیه قهرمان زمان بچگی هام بود Reactions: New Shredder, Little John, highlight و 2 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Little John: چه جالب من هیچ چیزی راجع به Jump Man نمیدونستم ! Mario و Castlevania اولین بازی هایی بودن که بازی کردم اینا هم اولین بازیهایی بود که داشتم View attachment 248211 بیشتر... به چه عالی اونم کارتریج اورجینال nes اکثرا تو ایران این مدل ندیدن، همون میکرو ورژن آمریکا بخصوص robocop عالیه قهرمان زمان بچگی هام بود