Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اوني كه اين مهرداد مي گه تناسخ ه !:d
البته خوب سر همين بحث تناسخ خيلي بحث هست ولي كلا" نميشه چيزي گفت چون به شدت گسترده است ! البته من همين تناسخ رو هم درونش حس كردم ولي يه جورايي هم نميشه به بازي چسبوندش چون يه جورايي هم ميشه گفت به خاطر بازي اين مدليش كردن تا بشه باز از اول رفت اما زياد دليل محكمي نيست

من هي ميخوام يه مقاله درموردش بنويسم و توضيح بدم اما تنبلي نميذاره :|
من که گفتم از لحاظ فلسفی معنی می ده به زبون عادی همین
برو بمیر دوباره شروع کن
:d حالا بحث فلسفی خیلی طولانیه که بی خیال می شیم .
به نظرتون این پک فیزیکی بازی واسه منی که اصلا بازی نکردم ارزش داره بگیرم؟
هر چی از این تیم رسد نکوست .

من دیشب بازی کردم به همه پیشنهاد میکنم بازیش کنید زیادم طولانی نیست.گرافیکشم خوبه مخصوصا تو مرحله سومش
فقط کسی میتونه بگه داستان بازی چی بود؟؟؟؟:dما کی بودیم؟؟؟:dاون زنه قد بلنده لباس سفیده کی بود؟؟؟؟:dآخرش وقتی رفتیم تو نور چی شد؟؟؟:d/

من دیشب بازی کردم به همه پیشنهاد میکنم بازیش کنید زیادم طولانی نیست.گرافیکشم خوبه مخصوصا تو مرحله سومش
دیدی:> حالا هی الکی به بازی فحش بده:|:|:|
باید میذاشتن تو بیخودترین بازی سال.من که بازی کردم همون اولش بعد از 15 کیلومتر پیاده روی یارو که کامپیوتره خره خسته نمیشه :dمن دستم رو انالوگ خسته شد

اسمش Journey collection ediiton هست
چیا داره داخلش چجوریاست؟ کسی گرفته؟

Amazon.com: Journey Collector's Edition: Video Games

من که در ولایت خودمون شاهدش نبودم:(

من نسخه کپی شو دارم, توش بازیهای Journey,flow,flower‏ رو به همراه سه تم داینامیک بسیار زیبا و همچنین فول آهنگهای هر سه عنوان و عکسهای جورنی توش هستن!

دیدی:> حالا هی الکی به بازی فحش بده:|:|:|
راست میگی گرافیکش خیلی جالبه به خاطر حرف تو دیشب رفتم تمومش کردم.ولی خب تو لیست بهترین گرافیک سال بودن واسش زیاده
ولی به همه پیشنهاد میکنم تمومش کنید با تمام بازیایی که کردم فرق داشت

آخرین ویرایش:
بازي فيزيكي 1 ماه پلاس داره اما نميدونم از اون هاست كه كرديت كارت ميخواد يا نه !

مولتي هم داره :| اصلا" اصل صفاش به اون co-op شگفت انگيزشه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or