Jonathan Blow رم PS4 سریعتر از PC خواهد بود .

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
Jonathan Blow
200px-Jonathan_Blow.jpeg

طی صحبت هایی راجع به کنسول بعدی سونی از قدرت های کنسول PS4 و سرعت بهینه سازی بالای این کنسول نسبت به رایانه های شخصی سخن گفته و افزوده RAM کنسول PS4 قویتر از PC میباشد .
Jonathan Blow اشاره بر این داشت این واقعیت است که رم این کنسول از رم کامپیوترهای خانگی پرسرعت تر است و از آنجایی که یک سیستم عامل سنگین وزن مانند ویندوز در کامپیوترهای خانگی دخالت دارد باعث می شود مشکل در سرعت کارت گرافیگ PC پیش بیاید ولی از آنجا که PS4 یک کنسول است ,و فقط در مورد بازی قرار دارد این سیستم سریع عمل میکند و کند نیمشود ، و در اجرای بازی معادله هارا سریعتر انجام خواهد داد
او در مورد انتخاب کنسول PS4 اشاره کرد آنچه در حال جریان است و به وقوع میپیوندد چیز بزرگی است و من فکر میکنم که ایده ی خوبی است PS4 برای رهبری بسیار خوب به نظر میرسد ما در حال توسعه ی هرچه بیشتر این کنسول هستیم و از این امر بسیار خوشحالیم
بازی ها روزبه روز در حال بزرگتر شدن میباشد و PS4 برای توسعه دهندگان بازی بسیار خوب میباشد

منبع

آقا سونی هنوز معلوم نکرده این Gddr5 مموری گرافیک هست یا برای رم سیستم هست
خلاصه معلوم نیست هنوز من موندم چرا هیچ کسی از Cpu و گرافیک حرف نمیزنه و همه گیر دادن به رم
كلا تو كنسول ها چيزي به نام رم گرافيك يا رم سيستم به صورت مجزا نداريم ....وحافظه رم به صورت مشترك براي همه اجزا هست اين قضيه يكي از تفاوت ها ي معماري ميان كنسول ها و pc ها هست.

كلا تو كنسول ها چيزي به نام رم گرافيك يا رم سيستم به صورت مجزا نداريم ....وحافظه رم به صورت مشترك براي همه اجزا هست اين قضيه يكي از تفاوت ها ي معماري ميان كنسول ها و pc ها هست.

خوب اگه اینجوری باشه احتما اینکه از این 8 گیگ نشه تو بازی سازی استفاده کرد خیلیه
چون الان Wii u هم 2 گیگ رم داره که 1 گیگ برای سیستم عامله

خداییش همه دارن از رمش می گن انگار این ps4 نه cpu داره نه gpu :|

طبق شایعات cpu ضعیفی داره ! از پردازنده ای استفاده شده که نسل قبلش در تبلت ها و تلفن ها در حال حاظر استفاده میشه! فرکانس زیاد بالایی هم نداره!

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:25 PM ارسال شده بود ----------

ایشون کمی چرت گفته! جو گیر شده!
الان رم منو ببینید! 32 گیگ 1600 اور کلاک شده! اونوقت الان این رم-گرافیک اینا از من قویتره؟؟؟
من فکر کنم منظورشون این بوده که 8 گیگ رم ما در مقابل پی سی هایی که 8 گیگ رم دارند قویتره

طبق شایعات cpu ضعیفی داره ! از پردازنده ای استفاده شده که نسل قبلش در تبلت ها و تلفن ها در حال حاظر استفاده میشه! فرکانس زیاد بالایی هم نداره!

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:25 PM ارسال شده بود ----------

الان رم منو ببینید! 32 گیگ 1600 اور کلاک شده! اونوقت الان این رم-گرافیک اینا از من قویتره؟؟؟
من فکر کنم منظورشون این بوده که 8 گیگ رم ما در مقابل پی سی هایی که 8 گیگ رم دارند قویتره

خوب این بنده خدا حق داشته فکر کنید از اون فقر رم بهش یهو 8 گیگ رم بدن هرکی باشه جفتک میندازه
رم از اسمشم مشخصه فقط فضای زیادی برای پردازش داده ها در اختیارشون قرار میده مهم gpu هست که طبق گفته آقای Tony Tamasi عزیز بزرگوار حتی از یه low pc هم قدرت کمتره 680 خیلی جیگر قورتش میده ارزش خاصی نداره .

البته برای کسی که داشته سالیان سال کنسول خیلی ضعیف ps3 تحمل میکرده خبر عالیه اما برا منو شمایی که دنیا دیده هستیم 8 گیگ رم انچنان چیز جدیدی رو نمیکنه .

این تاپیک هم بخاطر تاپیک فوق العاده طوفانی http://forum.bazicenter.com/thread75599/page23/#post2535141 زده شده که البته قابل احترامه
ممنون

خوب معلوم شد به غیر از رم چیز جالبی‌ برای عرضه نداره

CPU که تعطیل GPU هم که تعطیل PS4 فقط رم داره /:)

اگر رم انقدر تاثیر گذار بود 680 2GB GDDR5 با 680 4GB GDDR5 تفاوت فاحشی داشت ولی‌ ۵ درصد بیشتر تفاوت ندارند

همین حالا ۸ گیگ رم فقط برای CPU دارم ۴ گیگ GDDR5 هم برای GPU

شاید تا زمان عرضه DDR4 برتری داشته باشه، بعد از اون GDDR5 دیگه کاملا تحت تاثیر DDR4 قرار میگیره .
GDDR5 is based on DDR3 SDRAM memory
DDR4
[LTR]Its primary benefits compared to DDR3 include a higher range of clock frequencies and data transfer rates (2133–4266 MT/s compared to DDR3's 800 and higher) and lower voltage (1.05–1.2 V for DDR4, compared to 1.2–1.65 V for DDR3) with current remaining the same.[/LTR]

خوب این بنده خدا حق داشته فکر کنید از اون فقر رم بهش یهو 8 گیگ رم بدن هرکی باشه جفتک میندازه
رم از اسمشم مشخصه فقط فضای زیادی برای پردازش داده ها در اختیارشون قرار میده مهم gpu هست که طبق گفته آقای Tony Tamasi عزیز بزرگوار حتی از یه low pc هم قدرت کمتره 680 خیلی جیگر قورتش میده ارزش خاصی نداره .

البته برای کسی که داشته سالیان سال کنسول خیلی ضعیف ps3 تحمل میکرده خبر عالیه اما برا منو شمایی که دنیا دیده هستیم 8 گیگ رم انچنان چیز جدیدی رو نمیکنه .

این تاپیک هم بخاطر تاپیک فوق العاده طوفانی http://forum.bazicenter.com/thread75599/page23/#post2535141 زده شده که البته قابل احترامه
ممنون
دوست عزيز مدير ارشد انوديا نگفته كه gpu كه در ps4 هست low end گفته mid range هست . ايشون cpu موجود در ps4 رو گفته low end .....
"Compared to gaming PCs, the PS4 specs are in the neighborhood of a low-end CPU, and mid-range GPU side,"
تازه ايشون شركت رقيب هست و تاحدودي cpu موجود در ps4 روترول كرده و در نظر دادن شتاب زده عمل كرده چون هنوز به صورت رسمي معلوم نيست اين cpu هشت هسته اي چه فركانسي داره و تا حالا از مشابهش به گفته سازندش در هيچ pc استفاده نشده كه ما عملكردشو ببينيم.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=524673

آخرین ویرایش:
دوست عزيز مدير ارشد انوديا نگفته كه gpu كه در ps4 هست low end گفته mid range هست . ايشون cpu موجود در ps4 رو گفته low end .....
"Compared to gaming PCs, the PS4 specs are in the neighborhood of a low-end CPU, and mid-range GPU side,"
تازه ايشون شركت رقيب هست و تاحدودي cpu موجود در ps4 روترول كرده و در نظر دادن شتاب زده عمل كرده چون هنوز به صورت رسمي معلوم نيست اين cpu هشت هسته اي چه فركانسي داره و تا حالا از مشابهش به گفته سازندش در هيچ pc استفاده نشده كه ما عملكردشو ببينيم.
Nvidia: PS4 specs are low end CPU and mid range GPU - Page 34 - NeoGAF

ببين انقدر فشار زياد بوده كه بالاترين مقامشون به صورت عجولانه اومده مصاحبه كرده در حالي كه ميتونست يه مقام رده پايين تر موضع گيري كنه.
اما راجب اظهارات ايشون كه گفته gpu كنسول ps4 قدرتي mid-range داره و cpu كنسول ps4 قدرتش low end
خب در مورد cpu كنسول كه ايشون به شدت شتاب زده نظر داده و كاملا واضحه به خاطر اين كه تو اين نسل بهش بي توجه اي كردن cpu موجود در ps4 رو تخريب كرده ، چون كه همون طور كه گفتي cpu به كار رفته در ps4 هنوز به صورت رسمي كلاكش مشخص نشده و با توجه به اظهار نظر amd هنوز از فناوريش در هيچ يك از pc ها استفاده نشده كه ما بتونيم كار كردش و قدرتش رو ارزيابي كنيم ، و بعد بخوايم راجبش نظر هم بديم.
در مورد اينكه gpu به كار رفته در ps4 متوسط يا mid-range هست هم بايد بگم براي كنسول بسيار مناسب و عاليه با توجه به قيمت و از اين بهتر نميشد ، اما در مورد اينكه گفته نصف قدرت 680 هست مبالغه فرمودن چون روي كاغذ هم قدرت 680 حدود
1.5برابر ps4 ------>پردازشكر گرافيك ps4 از 18 واحد مجزا گرافيكي تشكيل شده كه مجموعا قدرتي معادل 1.84 ترافلاپ ايجاد ميكنه و قدرت gtx 680 معادل 3 ترافلاپ كه نميشه دو برابر 1.84.
البته كلا انوديا عادت داره به اين جور امار دادن هاي كذب و غير واقعي ، همه اون حرف هايي كه اين شركت راجب rsx ادعا ميكرد رو به ياد داريم كه 7 سال پيش اين شركت ادعا ميكرد كه rsx قدرتي معادل 1800 gflops داره كه خيلي اون موقع عجيب و يه جورايي مضخك بود بعد گندش بالا اومد كه 130 gflops قدرت داره و به طور قابل توجهي از gpu موجود در x360 ضعيف تر و در واقع اگر cpu cell نبود خدا ميدونه چه به سر ps3 مي اومد ، و در اصل بخش عمده گرافيك رو در ps3 به عهده همين cell قرار گرفت ، و با اينكه وظيفش در واقع چيز ديگري بود اما به خوبي به مانند يه gpu قوي هم كاركرد و با قدرت 230 gflops كه داشت ps3 رو نجات دادن .
يه نكته جالبه حرف هاي اين اقاي رئيس هم اينه كه در قبال رم ps4 سكوت اختيار كرده چون واقعا ديگه رمش جايي براي صحبت كردن باقي نميزاره خود انوديا توي كارت 1000 دلاريش از 6gig رم gddr5 استفاده كرده درحالي كه ما اينجا 8 gig رم gddr5 داريم. جالبه به اين نكته df در مقاله تحليليش در مورد ps4 هم اشاره كرده.

آخرین ویرایش:

مثله اینه که بگی CPIU با میزان فرکانس بالا تو معماری ( Sandy Bridge قویتره یا تو معماری Ivy Bridge ) !!! به نظر خودت کدومش قویتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاری به حرف تو ندارم . فقط میگم اون سازنده درست گفته . اون 8 گیگ از 16 گیگ شما هم میتونه قویتره باشه . میتونی تو تایپیک های زیر دلایل قانع کننده پیدا مکنی »

به اسم تایپیک ها نگاه نکن : توش در باره همین رم های بحث های زیادی شده :

جزئیات دقیق CPU ایکس باکس نسل بعدی Microsoft + مشخصات RAM و Graphic

نشست بزرگ خبری مایکروسافت | آوریل امسال

آخرین ویرایش:
PC گیمرای عزیز تا همه تاپیک های PS4 رو به گند نکشن ول کن نیستن؟ رهبرتون vavi این تاپیک رو از زیر خاک بیرون کشید شما هم لبیک گفتید دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or