دیگه سر درد گرفتم .بالای ساختمون ها رو اگه نگاه کنی میبینی از بعضی هاشون دود میاد.اونایی که ازشون دود میاد یعنی هنوز منفجرشون نکردی!دیشب نشستم پای این بازی اولش جالبه ولی خیلی تکراری میشه همش تکرار مکررات همش تکراردیگه سر درد گرفتم .
راستی تو مرحله دومش ( ونجا که قایق ها هستن ) وقتیمیریم جلو باید 9 تا میز رو منفجر کنیم ولی من هر چه گشتم فقط تونستم هشت تا رو پیدا کنم . اون آخری کجاست ؟؟؟ :confused::confused:باید هر 9 تا رو پیدا کینم و منفجر تا اون پله بیاد پایین و راه برامون باز بشه نه ؟؟
واسه Fun خوبه.یه نصف روز بیشتر وقتتو نمیگیره:biggrin1:پس ماليده و چرته هان pcشئو ميگيرم.
شما تا کجای بازی رو رفتین ؟نه دیگه خداییش فیزیک بازیش با حاله همینکه میشه همه چی رو درب و داغون کرد خودش کلی حال داد.
بله .اینطور که بچه ها تعریف میکنند بازی زیاد مالی از آب در نیمده.:confused:
بازیش بیش از حد خسته کنندست !
هیچ جذابیتی نداره !
فقط بی خودی سخته ( Normal )
دیشب نشستم پای این بازی اولش جالبه ولی خیلی تکراری میشه همش تکرار مکررات همش تکراردیگه سر درد گرفتم .
راستی تو مرحله دومش ( ونجا که قایق ها هستن ) وقتیمیریم جلو باید 9 تا میز رو منفجر کنیم ولی من هر چه گشتم فقط تونستم هشت تا رو پیدا کنم . اون آخری کجاست ؟؟؟ :confused::confused:باید هر 9 تا رو پیدا کینم و منفجر تا اون پله بیاد پایین و راه برامون باز بشه نه ؟؟
پس ماليده و چرته هان pcشئو ميگيرم.
بازیش بدک نیست ولی انقدر آدم میکشی که حال آدم بهم میخوره.در مورد تکراری بودن هم قبول دارم یه خورده زیاد بازی کنی ملال آور میشه.ولی بد نیست برا یه بار بازی کردن.
حیف پول برای این بازی
تکرار تکرار تکرار
اینطور که بچه ها تعریف میکنند بازی زیاد مالی از آب در نیمده.:confused:
نه داداش .نمیدونم این دوستان از یه بازی اکشن چه انتظاری دارن ، شاید میخوان وسط بازی شخصیت داستان یه دست فوتبال با دشمناش بزنه یا با همدیگه یه پیک نیک برن:biggrin1: .مثلا بایوشاک خیلی متنوع و پر هیجان بود؟::confused:
موتور بازی همون موتور gow بود و چیزی کم نداشت البته با توجه به اونهمه جزئیات و واکنشها .
جلوه های ویژه در این بازی حرف اول رو میزد که الحق والانصاف فوق العاده بود . من که خیلی باهاش حال کردم.