John Carmack از id Software جدا شد

TCSCELL

8
کاربر سایت
88021587739750610953.jpg

John Carmack، مغز متفکر و برنامه نویس افسانه‌ای صنعت بازی، بعد از 23 سال، id Software را برای همیشه ترک کرده و همگان را در شُک بزرگی فرو برد.

Tim Willits مدیر استودیوی id Software در همین خصوص به IGN گفت: "جان که اخیرا علاقه‌مند به کار کردن بر روی تکنولوژی‌های غیر مرتبط با بازی شده بود، از سِمَت خود در id استعفا داد.."
ایشان ادامه داد: "کار کارمک بر روی id Tech 5 و تکنولوژی‌های مرتبط با ساخت بازی در id کامل شده است و جدایی او از تیم، تاثیر منفی بر روی بازی‌های در دست تولید نخواهد گذاشت. ما بسیار خوش شانس هستیم که تیمی متشکل از برنامه نویسان حرفه‌ای در اختیار داریم که با جان کارمک همکاری داشته‌اند و هم‌چنان به کار خود برای تولید بازی‌های بزرگ با تکنولوژی‌های پیشرفته ادامه خواهند داد. به عنوان همکارهایی قدیمی، ما برای جان آرزوی بهترین‌ها را داریم."

Carmack که یکی از موسسان id Software است، اخیرا به عنوان مدیر پروژه به Oculus پیوسته بود ولی کماکان به نوعی در id Software نیز حضور داشت. در آن زمان، Bethesda طی بیانیه‌ای گفت: "خوشحالیم که اعلام کنیم جان کارمک id Software را ترک نمی‌کند و هم‌چنان رهبری این تیم را در ساخت بازی‌هایشان بر عهده دارد."

اوایل سال، Todd Hollenshead رییس id Softwareنیز این استودیو رو ترک کرده بود.

کارمک در همین خصوص در Twitter خود نیز گفت:
27011674193573621664.png

Oculus از دادن هر گونه نظری در مورد این جدایی امتناع کرده است.

منبع:
Doom Creator John Carmack Officially Leaves id Software - IGN

البته وقتی جالب تر میشه که Valve تبدیل بشه به سرمایه گذار اصلی Oculus Rift
valve شدیدا به Oculus Rift علاقه نشون داده و اصلا بعید نیست که اینکارو انجام بدن. علاقه کارمک به OR و پشتیبانی خیلی خوبش هم دلیل منطقی خوبی می تونه باشه :دی

من هرچی فکر میکنم لقب استاد رو برآزنده کارمک نمیبینم. یه 10 سالی میشه هیچ چیز دندون گیری نداده .10 سال خیلی زیاده . تو این نسل ما روی پلتفرمهای مختلف عناوینی همچون آنچارتد،لست آو آس،هیلو 4،کسلوینیا،الن ویک،بیاند،کرایسیس،گادآو وار و غیره رو دیدیم که از نظر گرافیکی رقیب ندارن و ریج و موتور گرافیگی تک انجین 5 جلوشون مثل یه سو تفاهمه!. بودن و نبودنشم فکر نمیکنم فرقی به حال جامعه گیم سازی میکرد. استودیو های دیگه کیلومترها نوآوری و اختراع های جدیدی رو نسبت به این استودیو تنبل به دست آوردن .

شما و خیلی های دیگه در مقامی نیستید که به کارمک لقب استاد بدید یا ازش لقب استاد رو بگیرید

کسایی که در این حد و اندازه هستند قبلا لقب استاد رو بهش دادن رفته حالا شما برداشت شخصی ات هرچی می خواد باشه ;)

بسیار خوشحال شدیم
بلاخره ایشون فهمید که کارش تو بازی سازی به اخر خط رسیده باید بره دنبال ی کار دیگه !
بعد از اون شاهکار rageبه نظرم تا همین الان هم زیادی مانده بود
این وسط چیز که برام جالب بود این بود که ی سری منتظر ساخت doom4بود با نظارت کارمک انیدوارم این خبر دوستان را از خواببیدار کرده باشه و
حقیق تلخ هست همیشه !
بی شک تا چند ماه اینده این شرکت هم بسته یا واگذار خواهد شده !
................
اینجاست که تفاوت ها مشخص میشه استاد کوجیما هر سال در حال پیش رفت هست و در حال بازی سازی چون بسیار تمرکز دار رو کارش و همچنین ایمان ولی یکی مثل ایشون خیلی راحت گفت خسته شدم می خوام برم دنبال ی کار دیگه به جز بازی!!!
اينكه كارمك Id رو ترك كرده هيچ ربطي به حرف هاي شما نداره، تو كنفرانس پرده برداري رسمي از G-Sync كه كارمك و اندرسون و سوييني رو دعوت كرده بودن كه يه جورايي مثل مصاحبه مطبوعاتي بود كارمك به طور صريح به اين موضوع اشاره ميكنه كه دليل رفتنش از Id چي بوده! (مطمئن نيستم كنفرانس يا چيز ديگه اي بود يا نه، فقط يادمه به G-sync و Nvidia مربوط بود.)

فك كنم تو GameIndustry تو بخش Development تمام حرفاشون رو گذاشته ان.

valve شدیدا به Oculus Rift علاقه نشون داده و اصلا بعید نیست که اینکارو انجام بدن. علاقه کارمک به OR و پشتیبانی خیلی خوبش هم دلیل منطقی خوبی می تونه باشه :دی

به نظر من Valve برای موفقیت Steam Machine و جا انداختنش توی بازار به عنوان یه پلتفرم مهم نیاز به چیزی بیش تر از خود Steam داره، چی بهتر از OR! در ضمن OR هنوز خیلی تا یه محصول تجاری فاصله داره( از شکل و قیافه بگیر تا قیمت و ...) پس به یه Partner قوی برای Marketing نیاز داره. در کل من که فکر می کنم همه چیز داره به صورت منطقی OR رو به Valve لینک می کنه :دی

آقا به نظرم این خبر رو با خبر ناتی‌داگ ادغام کنید مشکلی پیش نمیاد همه هم راضین! :d
بعدش به هم مرتبطن. اینا همش دستای پشت پرده و مافیای فوتبـ... ببخشید صنعت گیمه وگرنه مگه ممکنه دوتا اتفاق بزرگ همچین تو یه زمان بیافته؟! :d

میدونم ریج بازی بی نقصی نبود :دی ولی خداوکیلی خیلی لذت بخش بود نمیدونم مشکلتون چیه باهاش ! واقعا ضدحال نافرمی بود رفتن جان از id ! الان DOOM 4 چی میشه ؟ کارمک نقش نظارتی داشته یا نه نقش فعال و مهمی تو اون پروژه داشته ؟

من هرچی فکر میکنم لقب استاد رو برآزنده کارمک نمیبینم. یه 10 سالی میشه هیچ چیز دندون گیری نداده .10 سال خیلی زیاده . تو این نسل ما روی پلتفرمهای مختلف عناوینی همچون آنچارتد،لست آو آس،هیلو 4،کسلوینیا،الن ویک،بیاند،کرایسیس،گادآو وار و غیره رو دیدیم که از نظر گرافیکی رقیب ندارن و ریج و موتور گرافیگی تک انجین 5 جلوشون مثل یه سو تفاهمه!. بودن و نبودنشم فکر نمیکنم فرقی به حال جامعه گیم سازی میکرد. استودیو های دیگه کیلومترها نوآوری و اختراع های جدیدی رو نسبت به این استودیو تنبل به دست آوردن .
این که نشد دلیل . یه نفر یه زمانی توی یه دانشگاه بزرگ استاد هست و شما شاگردش و خیلی هم چیز به شما یاد میده اما بعد از مثلا 10 سال میبینیدش اما اون دیگه توی اون دانشگاه نیست و درس هم نمیده - ولی بازم بهش میگید سلام استاد . نمیگی آیا ؟

لطفا در راستای موضوع تاپیک بحث کنید. در صورت منحرف کردن بحث با کاربران خاطی برخورد خواهد شد
سلام و عرض خسته نباشید؛

اولا بگم که اصلا و ابدا دنبال جنجال نیستم و دلم نمیخواد بعد از تذکر شما که ادمین این سایت هستی یه بحث خارج از تاپیک رو ادامه بدم اما فقط دلم میخواد بدونم که ناظم شما به چه حقی توی یه تاپیک عمومی اطلاعات گیمینگ منو ترول میکنه؟! اصن من نفهم، بی اطلاعات و نادون. ایشون چه حقی داره که با یه پست تمسخر آمیز میاد اون حرف رو مینویسه و مثلا برای من دلسوزی میکنه؟! بیشتر یوزرهای این سایت با شخص ایشون مشکل دارن و یه جورایی ایشون پا رو دُم ِ همه ی یوزرها گذاشته حتی سونی فن ها! یه زمانی بود توی این سایت همه با ما مشکل پیدا کرده بودن، ما هم خودمونو از تاپیک های گیمینگ کشیدیم کنار و رفتیم سمت بحث های آزاد سایت که آزادی بیان بیشتره. الانم بعد از مدتها اومدم تو یه تاپیک پست دادم که ایشون به طرز عجیبی سر و کله اش پیدا شد و پست منو ترول کرد.

اگر ایشون واقعا میخواد منو از گمراهی دربیاره و تلفظ صحیح رو به من آموزش بده میتونه توی پروفایلم این موضوع رو گوشزد کنه نه توی یه تاپیک عمومی که شخصیت من زیر سوال بره.

البته میدونم که حتی اگه 200 نفر هم نسبت به ایشون اعلام برائت کنن بازم ایشون نه رنگش عوض میشه و نه درجه اش فرقی میکنه اما در کل فقط خواستم اعتراض خودمو نسبت به حرکت ایشون بیان کرده باشم. ممنون.
ignorance
ویرایش: این جمله ی ایشون توی دستور زبان انگلیسی توهین محسوب میشه. البته خودم نمیدونستم یکی از دوستان گوشزد کرد. تقاضای برخورد دارم چون ایشون باید برای بقیه الگو باشه.

آخرین ویرایش:
ولی بازم میشه به DOOM 4 حداقل از باب گرافیک مطمئن بود چون اینجور که اخبار را دیدم کارمک بعد از rage تو بهینه سازی انجینش داشت تلاش میکرد و به گفته خود id انجین تکمیل شده بقیه کارها دیگه از عهده کارمک خارج هست ولی اینش بد هست که نام id softwar با جان کارمک گره خورده یعنی نبودش هم میتونه برای ابهت بازیهاش خطر ساز باشه و دید منفی ایجاد کنه .
خدا را چه دیدی شاید روزی شد دوباره برگشت و یه انجین دیگه ساخت یا دوباره برای id یا تو شرکت دیگه حالا هرجا باشه مسئله ای نیست چون نبود کارمک تو صنعت بازی سازی واقعا ادم را حداقل شخص بنده را آزار میده .

یه سوال تخصص کارمک در بازی سازی در چه حیطه هایی بود ... گرافیک پرگرامینگ و ساختن ان جین .... غیر از انیها مثلا در لول دیزاین ... و سناریو ... کارگردانی این چیزها هم فعالیت داشتن ؟؟؟

یه سوال تخصص کارمک در بازی سازی در چه حیطه هایی بود ... گرافیک پرگرامینگ و ساختن ان جین .... غیر از انیها مثلا در لول دیزاین ... و سناریو ... کارگردانی این چیزها هم فعالیت داشتن ؟؟؟

نقش اصلی و پر رنگش تو این حیطه بوده :

technical director, engine programmer, developer

حالا حتی یه جاهایی هم دست به طراحی و نویسندگی (!) داشته ! ولی نقش اصلیش تو بیشتر پروژه ها همون برنامه نویسی بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or