James Cameron's Avatar

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جالب اینجاست که هم فیلم و هم بازی 3D هستن
و بر خلافه بازیهیه دیگه که از رو فیلم ساخته میشن و کلا کمتر از 1 سال کاره ساختشون طول میکشه
این بازی از همون ابتدای پروژه فیلم کلید خورده که حدودا 3.5 سال میشه
امید ها که بهش زیاده ، تا ببینیم چی میشه

من عاشق جیمز کامرونم بخاطر فیلم terminator 2 که آرنولد توش بازی میکرد هنوزم بعداز 13 سال فیلمو نگاه میکنم و خاطراتم باهاش زنده میشه من حتی از مدرن وارفیر 2 بیشتر منتظر آواتار هم فیلمش هم بازیه فوق العادش بودم و هستم.

هرچی عکس ها و تریلر های بیشتری از این بازی میبینم,بیشتر میفهمم که بازیه متوسطیه!:smile:
به نظرم از یه بازیه متوسط حدش بالاتر نمیره!:biggrin1:

من تا وقتی که فیلم رو نبینم عمرن سره بازیش نمیرم !
دقیقا همین کار رو سره X-Men Origins کردم و دیدم به داستان چه گندی زده بودن !
نه می تونی بخری چون کلا داستانش هیچ ربطی به فیلم و کاراکتر هاش نداره و تنها ربطش این هست که تو می تونی یکی از کاراکتر های ناوی و یا سرباز ها را انتخاب کنی و باهاشون بازی کنی. هیچ کدوم از شخصیت های فیلم هم توی بازی نیستند.

نه می تونی بخری چون کلا داستانش هیچ ربطی به فیلم و کاراکتر هاش نداره و تنها ربطش این هست که تو می تونی یکی از کاراکتر های ناوی و یا سرباز ها را انتخاب کنی و باهاشون بازی کنی. هیچ کدوم از شخصیت های فیلم هم توی بازی نیستند.
تازه اگه اشتباه نکنم تاریخ ریلیز بازی هم دو هفته زودتر از اکران خود فیلمه. پس یعنی اسپویل اینا در کار نیست.
من موندم به اين بازي اميدوار باشم يا نه ! يه تريلر ميبينم اميدوار ميشم يكي ديگه ميبينم نا اميد ميشم
نوید به نظرم بازی خوبی میشه. یه احساسی بهم میگه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or