M mike_linkinparker کاربر سایت Sep 12, 2009 #17 میگم رنگبندی بازی و کلا محیط بازی مثل CRYSIS نیست؟ نکنه موتور گرافیکی بازی Cry Engine 3 هست.
ДядsЙ کاربر سایت Sep 30, 2009 #19 ممنون فریدون جان مثل همیشه ترکوندی گذاشتی کنار !:biggrin1: چه عکسای رنگ شادی !:biggrin1:
NaViiDii God Of War کاربر سایت Oct 2, 2009 #20 تريلر بازي فوق العاده بود ! محيط بازي خيلي عالي طراحي شده بود از نظر تنوع رنگ و تنوع گياها و درختا و ... ! به من كه خيلي حال داد :biggrin1:
تريلر بازي فوق العاده بود ! محيط بازي خيلي عالي طراحي شده بود از نظر تنوع رنگ و تنوع گياها و درختا و ... ! به من كه خيلي حال داد :biggrin1:
Fratos کاربر سایت Oct 22, 2009 #22 ای عنوان 4 دسامبر پا به عرصه وجود میزاره. گفتنی ست فیلمش هم 16 همان ماه اکران خواهد شد.
Trunks کاربر سایت Oct 22, 2009 #23 فکر کنم از معدود بازی هایی باشه که از فیلم ساخته میشه و قشنگه!منم تریلرشو تو PMC دیدم!خیلی حال کردم با محیط بازی!
فکر کنم از معدود بازی هایی باشه که از فیلم ساخته میشه و قشنگه!منم تریلرشو تو PMC دیدم!خیلی حال کردم با محیط بازی!
armin_love_dark کاربر سایت Oct 23, 2009 #25 به عبارتی بازی 13 اذر و فیلمش 25 اذر پا به عرصه وجود میگذارند ولی من موندم چرا این بازی ها این قدر با تاخییر میاد ؟بابا حوصله مان سر رفت !!!!!!!
به عبارتی بازی 13 اذر و فیلمش 25 اذر پا به عرصه وجود میگذارند ولی من موندم چرا این بازی ها این قدر با تاخییر میاد ؟بابا حوصله مان سر رفت !!!!!!!
Moon spell کاربر سایت Nov 10, 2009 #28 وقتی اسم جیمز کامرون میاد دیگه نمیشه از این کار به راحتی گذشتraying:
Fratos کاربر سایت Nov 11, 2009 #29 نوشته شده توسط Moon spell: وقتی اسم جیمز کامرون میاد دیگه نمیشه از این کار به راحتی گذشتraying: بیشتر... فیلمش که بله ولی رو بازیش نمیشه حساب کرد.
نوشته شده توسط Moon spell: وقتی اسم جیمز کامرون میاد دیگه نمیشه از این کار به راحتی گذشتraying: بیشتر... فیلمش که بله ولی رو بازیش نمیشه حساب کرد.