James Bond: Blood Stone | PC

JamesBond007BloodStone_Art.jpg

Developer : Bizarre Creations
Publisher : Activision
Genre : Action
Release date : Nov 2, 2010

مطمئنا همه ی شما با شرکت موفق و با سابقه ی Bizarre Creations شرکتی که عمده ی شهرت خود را مدیون سری Racing فوق العاده موفق PGR هست آشنا هستید.
علاوه بر PGR بازی زیبای Blur نیز که چندی پیش عرضه شد وبازخورد مناسبی را هم از طرف بازیکنان و هم منتقدان گرفت اثر این شرکت است.
همچنین یک از اولین عناوین موفق Live یعنی Geometry Wars نیز شاهکار این شرکت است.
تنها اثر ناموفق این شرکت را شاید بتوان عنوان The Club دانست که با اینکه اثر سرگرم کننده ای بود ولی در حد انتظار ظاهر نشد.

حالا Bizarre Creations که سابقه ی کار در سبک های مختلف را به بهترین شکل دارد آمده تا با همکاری غولی به نام Activision دست به خلق اثری بزند که شایسته ی نام مامور 007 محبوب ما باشد.

Blood Stone را میتوان الهام گرفته از اثر ماندگاری چون Driver دانست با این تفاوت که قرار است
لذت رانندگی ای که در PGR چشیده اید را با مقدار زیادی انفجار ،شلیک ، هیجان وآدرنالین مخلوط کند و تجربه ای جدید از 007 را برای ما رغم بزند.

با توجه به سابقه ی Bizzare و اهمیت فعلی IP های James Bond برای اکتیویژن میتوان انتظار تجربه ی یکی از بهترین جیمز باند های تاریخ را داشت.

آخرین ویرایش:
از دوستانی که بازی کردند
ایا توش جاسوسی هم هست؟
مخفی کاری هم هست؟
وسایل های جانبی جیمز چی هست؟
مثل اتش شبانگاه ساعت لیزری داره؟ موبایل شیشه شکن داره؟

از نظر سایت گیم اسپات
the Good
Solid shooting mechanics and slick melee combat Driving sections are a blast Great production values Globe-trotting story allows for lots of environmental variety.
The Bad
Gets off to a very slow start after the prologue Throwaway multiplayer Gadget sections are simply filler.

درود
سلام من بازی را نسب کردم شروع بازی بسیار جذاب ودیدنی هست
بازی هم یک بازی سوم شخص هست و هم تیرندازی توش داره و هم مخفی کاری داره و هم مبارزه تن به تن و هم دنبال کردن که به جذابیت بازی افزوده است در کل هر چیزی که از اقای 007 انتظار دارید را براورده می کند .:d
یکی از صحنه های که روش خیلی خوب کارشده به نظر من صحنه های ماشین سواری بازی هست .;)
علاوه بر این وجود برف و باران و خوردن قطرات باران به دوربین هنگام رانندگی هیجان بازی را دوچندان کرده هست
این بازی به نظر من بر خلاف همه بازی های که از روی فیلم می سازند و بد از اب در می اید یک بازی خیلی جذاب و دیدنی هست که من به همه شما توصیه می کنم

• Like
Reactions: mehdy.z and Alien87
درود
سلام من بازی را نسب کردم شروع بازی بسیار جذاب ودیدنی هست
بازی هم یک بازی سوم شخص هست و هم تیرندازی توش داره و هم مخفی کاری داره و هم مبارزه تن به تن و هم دنبال کردن که به جذابیت بازی افزوده است در کل هر چیزی که از اقای 007 انتظار دارید را براورده می کند .:d
یکی از صحنه های که روش خیلی خوب کارشده به نظر من صحنه های ماشین سواری بازی هست .;)
علاوه بر این وجود برف و باران و خوردن قطرات باران به دوربین هنگام رانندگی هیجان بازی را دوچندان کرده هست
این بازی به نظر من بر خلاف همه بازی های که از روی فیلم می سازند و بد از اب در می اید یک بازی خیلی جذاب و دیدنی هست که من به همه شما توصیه می کنم
نكتش همينجاست كه اين رو از رو فيلم نساختن پس قشنگ از آب در اومده.:d

عجب بازی ردیفی هست فکر کنم بهترین 007 هست که تا حالا ساختن
یکی از هیجانی ترین قسمت های بازی قسمت رانندگی با ماشین هست یک جورای شبیه need for speed هست خیلی خوب روش کار کردن

عجب بازی ردیفی هست فکر کنم بهترین 007 هست که تا حالا ساختن
یکی از هیجانی ترین قسمت های بازی قسمت رانندگی با ماشین هست یک جورای شبیه need for speed هست خیلی خوب روش کار کردن
نه بهترین نسخه این سری بازی از نظر فنی Golden Eye 007 هست.:d که فکر کنم هفته پیش منتشر شد، البته بصورت انحصاری واسه Wii و DS.

باو هر جیمز باندی رو بهترین نسخه نکنید! :دی
این 2 تا جدیده هرقدر هم که شاخ باشن عمرا به نسخه های قدیمیشون برسن...

ممنون میشم یکی بگه داستانش در چه حدیه.

بهترين نسخش از نظرم evrything or nithing بود روي ps 2

اينم بايد خوش ساخت باشه احتمالا !!!

این نسخه همونیه که اولش 2 تا گروه دارن معامله میکنن و ما معامله رو به هم میزنیم و یه چمدون رو میدزدیم؟!

اگه همون باشه منم موافقم! خیلی بازی خوش ساختی بود!

درسته که اولش چنگی به دل نمیزنه اما پیشنها می کنم 2 یا 3 مرحله ازش رو برید جلو .

بلاخره ی بازی 7 گیگی دانلود کردیم دلمون نسوخت حالش رو بردیم.:d

دوستان من این 007 رو گرفتم
بازم لعنتی ستاپ اصل نیست! خنده دار اینه احمقا یه عکس از بازی به فجیع ترین شکل ممکن انداختن ضمینه صفحه نصب که ملت فکر کنن اصله!لول
ماله من حجم بازی بعد از نصب 9.23 هست.می خوام بدونم ماله شما چنده؟ آخه سره یه بازی دیدم که دموی های سی جیش پاک شده بود. استاروارز!
راستی فریمش هم چندان خوب نیست و بزور 30 تا میده، ماله شما هم اینجوریه؟

دوستان من این 007 رو گرفتم
بازم لعنتی ستاپ اصل نیست! خنده دار اینه احمقا یه عکس از بازی به فجیع ترین شکل ممکن انداختن ضمینه صفحه نصب که ملت فکر کنن اصله!لول
ماله من حجم بازی بعد از نصب 9.23 هست.می خوام بدونم ماله شما چنده؟ آخه سره یه بازی دیدم که دموی های سی جیش پاک شده بود. استاروارز!
راستی فریمش هم چندان خوب نیست و بزور 30 تا میده، ماله شما هم اینجوریه؟
برا من 9.24 .
در مورد فریمم من با لپ تاب core i7 با گرافیک 5650 و رم 4 با بالاترین تنظیمات کوچکترین افت فریمی ندارم البته اینم بگم که ویندوز 7 64 بیتی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or